• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski erkek arkadaş tacizinden nasıl kurtulabilirim?

Evet takıntılı malesef. Bi erkek bulup gözünü korkutmaya çalışacağım yada şikayetçi olmak kalıyor geriye. Teşekkür ederim
Bir erkek bulup korkutmaya çalışana kadar polise, savcılığa gidip şikayetçi olsana. Böyle takıntılı biri bir erkek bulunca " aaa bir erkek bulmuş tamam ondan vazgeçmeyim " mi diyecek sanıyorsunuz. Yoksa beni bununla mi aldattın deyip, Allah korusun size kötü şeyler mi yapmasını bekleyeceksiniz...

Bir erkek bulup korkutmaya çalışana kadar polise, savcılığa gidip şikayetçi olsana. Böyle takıntılı biri bir erkek bulunca " aaa bir erkek bulmuş tamam ondan vazgeçmeyim " mi diyecek sanıyorsunuz. Yoksa beni bununla mi aldattın deyip, Allah korusun size kötü şeyler mi yapmasını bekleyeceksiniz...
Yeni biri değil, aile büyüğü demek istedim demişsiniz tepki gelince ama daha anne babasına söyleyemeyen sizin ne demek istediğinizi anladık.

Gidip şikayetçi olun, kimsenin yakmayın başını.

İşi bırakıp başka işe girsemde görüyor. Memur ve çalıştığı kurumdan adres vs sorgulayıp bakıyor. Bu şekilde kurtulamam. İçim içimi yiyor ama elimden bisey gelmiyor
Bu yasak biliyorsunuz. İyi hariç asla kimsenin özel adresini,telefonunu, yaşadığı yeri,işini vb sorgulayamaz. bilgisayarında çıkar.bir şikayete bakar. Size geldiginde "amirine,çimlere şikayet ederim seni kişisel verilerine bakıyor diye" dersen tirsar. Devlet memuruysa için çok daha kolay. Arkadaşım da öyle bir yerde çalışıyordu. Kurumdan biri bu sebeple şikayet edildi şimdi tirim tirim tirsiyorlar çünkü verilere kim bakmış kim girmiş o kişinin sistemine, neler sorgulatilmis hepsi görünüyor.

CirketEvet takıntılı malesef. Bi erkek bulup gözünü korkutmaya çalışacağım yada şikayetçi olmak kalıyor geriye. Teşekkür ederim
Bir erkek bulmanız onu daha da cirkeflestirecek. Diğer erkeğin de başını yakacaksiniz. Yazık günah arayın polisi hallettsin. Başka erkek ne ?

İşi bırakıp başka işe girsemde görüyor. Memur ve çalıştığı kurumdan adres vs sorgulayıp bakıyor. Bu şekilde kurtulamam. İçim içimi yiyor ama elimden bisey gelmiyor
Aslında işini kötü amaçlı kullanıyor.
Buradan yurusenize siz.Amirlerine bağlı olduğu birimin müdürüne vs şikayet edebilirsiniz.
Ki ben olsam çoktan yapmıştım bunu.
Şimdiye kadar çoktan polise başvurup uzaklaştırma kararı aldirmaniz lazımdı beklemeyin lütfen.
Kades uygulamasını da indirin mutlaka.
Yanınızda biner gazi kucuk bir çakı vs bulundurun.
Normal biri değil bu insan.

Back
X