Eski erkek arkadaş

ozlmdrmaz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2016
7
6
1
35
Herkese selam,

Forumu daha önceden takip ediyordum ama üye olmamıştım. Size sormam gereken bir şey olduğu için üye oldum. Sizi tanıdığım için biliyorum genelde yeni üye olmuşların konusuna fake diyorsunuz ama gerçekten fake bir konu değil. Neyse konuma geleyim.

1.5 senedir nişanlıyım, nişanlımla hiçbir problemim yok. Instagram kullanıcısıyım ve hesabım kilitli. Bir kız takip isteği gönderdi tanımadığım için baktım ve gördüm ki eski erkek arkadaşımla arkadaşlar. Şimdi benim ilk aklıma gelen şey eski erkek arkadaşımın beni merak ettiği için takip ettirdiği oldu. Sizce neden ? Bu tesadüf olabilir mi yoksa gerçekten o mu takip ettirdi ? O takip ettirdiyse amacı ne ? Kesinlikle ona karşı hiçbir hissim kalmadı, nişanlımla çok mutluyum ve çok seviyorum. Beni tedirgin ediyor aramızı bozacak diye. Tabi ki kızın isteğini geri çevirdim. Ama aklıma takıldı. Şimdiden teşekkür ederim hepinize

bunları düşünme
engelle geç

nişanlısın neyi aklına takıyorsun
sen doğruyu yaptıktan sonra nişanlınla aran açılmaz

Bence düşünecek hiiiiç birşey yok gül geç Nişanlınla mutlu olmaya bak

Boşver, kafanı yorma. Es geç gitsin. Sonuçta adam sizin ex'iniz miş. Kız adam hakkında bişey sormak için de sizi eklemek istiyor olabilir.

Bence bu kisi eski erkek arkadasinizin yeni sevgilisi olabilir. Birlikte oldugu kisinin gecmisini kurcalayip gecmisindeki kisileri kendine takinti eden biriyse sizi takip etmek istemesi cok normal.

Hic takilmayin derim.

Buna takılman çok yersiz.
Amacı neyse ne, seni dertlememeli.
Bazı insanlar nişanlı da olsa evli de olsa eski sevgililerinin onları takip etmeleri merak etmeleri hoşlarına gider, böyle bir durumun yoksa sorun etmemelisin.

Ortak arkadaş olabilir ...
Eski sevgilinin takip listende hala adın olabilir ve bu kızda onun yeni sevgilisi olabilir...

Bence hiç kimdir nedir diye kafanı bulandırma . Düşündükçe merak edersin , merak ettikçe araştırırsın,araştırdıkça yok yere kendini istemedipin bi durum içinde bulabilirsin .

bunları düşünme
engelle geç

nişanlısın neyi aklına takıyorsun
sen doğruyu yaptıktan sonra nişanlınla aran açılmaz

Öyle yaptım tabi ki ama huzursuz oldum bi anda bir yerden çıkmasına.

Bence düşünecek hiiiiç birşey yok gül geç Nişanlınla mutlu olmaya bak

Çook teşekkür ederim inşallah hepimiz mutlu olalım

Boşver, kafanı yorma. Es geç gitsin. Sonuçta adam sizin ex'iniz miş. Kız adam hakkında bişey sormak için de sizi eklemek istiyor olabilir.

Bence bu kisi eski erkek arkadasinizin yeni sevgilisi olabilir. Birlikte oldugu kisinin gecmisini kurcalayip gecmisindeki kisileri kendine takinti eden biriyse sizi takip etmek istemesi cok normal.

Hic takilmayin derim.

Evet sizin dediğiniz gibi yeni sevgilisi de olabilir ama kızın fotoğraflarına baktım acaba kızı tanıyor muyum diye, fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla yanı yerde çalışıyorlar sadece kızın başka sevgilisi var benim anladığıma göre

Buna takılman çok yersiz.
Amacı neyse ne, seni dertlememeli.
Bazı insanlar nişanlı da olsa evli de olsa eski sevgililerinin onları takip etmeleri merak etmeleri hoşlarına gider, böyle bir durumun yoksa sorun etmemelisin.

Asla merak etmesi hoşuma gitmedi, aksine huzursuz oldum hala aklındayım diye. İnşallah en kısa zamanda onun aklından çıkarım.

Kızın fotoğraflarına baktım, ortak arkadaş olma ihtimalimiz yok. Yani tek gördüğüm eski erkek arkadaşımla aynı yerde çalışıyorlar çalıştıkları yerde ekibin fotoğrafı var. Takip listesinde adımın olması imkansız çünkü her yeri kapatıp yeni hesap açtım kendime. Araştırmak asla istemiyorum kızı sildim engelledim bitti ama huzursuz oldum. Ya başka yerden de ulaşmaya çalışırsa diye. Çok teşekkür ediyorum size

Kendi kendine merak etmis de olabilir. Belki bir yerden bir sekilde duydu sizi kim bilebilir ki.
Eski sevgilinizin baktiracagini zannetmiyorum. Merak etse fake bir hesap acip oyle de takip istegi gonderebilirdi.
Bosuna evham yapip huzursuz olmayin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…