Eski erkek arkadaşım beni hala ilk gunki gibi begeniyor peki neden bir ilişki istemiyor?

Zamana bırak ,seni geçmişte sevmiş veya aşık olmuşsa ,senin ne kadar değişim gösterdiğini görsün ...
Tabi bu arada boş durma ve irtibatı kaybetme ...
Aşk çok güzel bir şey kaybetmemek lazım....
Fedakarlık yapmayla başla mesela,daha önce onun senin için yapıp senin önemsemediğin birşeyi onun için yap..:KK51:

dün onu bir kafeye davet ettim, 1 ay sonra ilk defa görüştük. Çok keyif alıyordu gibi görünüyordu ama belli etmemeye çalışıyordu. Her halinden anladım gerçi. Benden hala ilk günki gibi etkilendiğini hissettim, elleri hafif titriyordu, heyecanlanıyordu konuştukca, ve beni hala çokk çekici buldugunu gordum. Iliskimizi noktalayan oydu benim yuzumden, ben onu terk ettim ve sorunlar verdim diye birdaha bana ısınamamıştı. Muhabbetimiz cok hostu, ve samimiydi. Aramızda hiçbirşey bozulmamıştı. Ki ben onun benden soğuduğunu düşünmüştüm ama tam tersiydi. Dün ona tekrar bizi birlikte görmek istediğimi onsuz olmanın beni rahat etmediğini anlattım. Olması gereken bu dedi, en doğrusu bu. Boşuna olaylar bu noktaya gelmedi yaşayıp görücez nedenlerini ikimizde dedi. Anlamadığım şey beni hala çekici ve keyifli buluyorsa (ilişkimiz sırasındada bana hep cok aşıktı ben mahfettim) neden benle tekrar bir araya gelmek istemez? Dun vedalasirken bana tesekkur bile etti zaman ayirdigim icin. Hosuna gittigi her halinden belliydi, arkamdan uzun uzun bakip bana son defa gulumsedi filan ama iliski istemiyor. Bunun nedeni ne olabilir? Ben onun icin gecip giden bir hevemismiymisim meger?

geçici bir hevesten ziyade mantıklı bir adam herhalde, demekki seninle bir gelecek görmüyor, bu senin için çok iyi bişey, davetine icabet etmiş, nazikçe reddetmiş, gayet insanı medeni davranmış, senin iknan ve çabanla tekrar başlasanız, ikinizinde vakti boşa gidecek, sonuçta bu ilk heyecanlar herşey değil, demekki temelinde olmayacağını biliyor adam ne senin vaktini ne kendi vaktini boşa harcamak istemiyor
bence sen de tekrar iletişim kurup ikna etmeye çalışma, çünkü buna kafayı takarsan asıl amacından da saparsın, tekrar başladığınız zaman senin için heyecanı kalmaz bu defa, boşuna vakit ve enerji kaybı olur, adamında hakkına girmiş olursun, herkes kendi hayatına baksın bence

Karşında titriyor öyle mi ? Soğuktandır o :ruh:

Önceki konularına baktım.
Sen 24 beyaz atlı prensin 21 yaşında diye çocuktan ayrılmışsın.
Sonra çocuk "seni sevmiyorum emin değilim hayatına bak" demiş.

Bu ilişki bitmiş zorlama pampa.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir insanla bir ilişki yaşamak ya da onunla bir hayat kurmak için sadece onu fiziki olarak beğenmek yeterli değildir.

Karşında titriyor öyle mi ? Soğuktandır o :ruh:

Önceki konularına baktım.
Sen 24 beyaz atlı prensin 21 yaşında diye çocuktan ayrılmışsın.
Sonra çocuk "seni sevmiyorum emin değilim hayatına bak" demiş.

Bu ilişki bitmiş zorlama pampa.

Kız ne fenasın ayyyy:KK53:
Birşey yazmadan önce 3 defa arkamı kontrol eder oldum :temizlik:

dün onu bir kafeye davet ettim, 1 ay sonra ilk defa görüştük. Çok keyif alıyordu gibi görünüyordu ama belli etmemeye çalışıyordu. Her halinden anladım gerçi. Benden hala ilk günki gibi etkilendiğini hissettim, elleri hafif titriyordu, heyecanlanıyordu konuştukca, ve beni hala çokk çekici buldugunu gordum. Iliskimizi noktalayan oydu benim yuzumden, ben onu terk ettim ve sorunlar verdim diye birdaha bana ısınamamıştı. Muhabbetimiz cok hostu, ve samimiydi. Aramızda hiçbirşey bozulmamıştı. Ki ben onun benden soğuduğunu düşünmüştüm ama tam tersiydi. Dün ona tekrar bizi birlikte görmek istediğimi onsuz olmanın beni rahat etmediğini anlattım. Olması gereken bu dedi, en doğrusu bu. Boşuna olaylar bu noktaya gelmedi yaşayıp görücez nedenlerini ikimizde dedi. Anlamadığım şey beni hala çekici ve keyifli buluyorsa (ilişkimiz sırasındada bana hep cok aşıktı ben mahfettim) neden benle tekrar bir araya gelmek istemez? Dun vedalasirken bana tesekkur bile etti zaman ayirdigim icin. Hosuna gittigi her halinden belliydi, arkamdan uzun uzun bakip bana son defa gulumsedi filan ama iliski istemiyor. Bunun nedeni ne olabilir? Ben onun icin gecip giden bir hevemismiymisim meger?
Iliski istemiyorsa neden gorustunuz peki. Ayran gonullumu bu adam.

her sorunun cevabı yazdığının içinde var canım hala neden mi diye soruyorsun? sen ayrılmışsın sen bitirmişsin kendi deyiminle sen mafetmişsin her şeyi...ayrıca seni çekici bulduğuna hala senden etkilendiğine karşındakinin ağzından duymadıkça inanma... erkekler karşısındaki bayanın ilgisinden mutlu olurlar ama bu demek değildir ki ondan hoşlanırlar etkilenirler..erkeklerin doğasında vardır bu ilgilenir gibi görünürler çünkü karşısındaki bayanın ilgisi bitmesin diye...

Adam sana çekicisin çok güzelsin senden hoşlanıyorum sana bayılıyorum dememiş ki sen öyle düşünmüşsün. Senin her şeyi mahvetmene rağmen bile seninle dostane bir görüşme yapmak istemiş hepsi bu.

Bir el atıver ablası :KK14::KK14:
walla ben sallamadım sonra istemiyorsa istemesin dedim :D çünkü kafam kalbim dolu olsada olur olmasada olur hahahahaha ama olsa iyi olur en azından kalbimdeki kafamdaki insanı düşünmem sürekli ummadığmız anda geliyormuş ya bu veletler :D ayyy ne kadar kötü kız gibi oldum hayatıma sokacağım insanı o insan dönünce bırakmak olacak adil olmaz o yüzden benim gibi düşünmeyin :D ama kardeşimizde bence el atsın selam atsın yazsın etsin ne alakası var içinden nasıl geliyorsa öyle yapsın dimi izcim

walla ben sallamadım sonra istemiyorsa istemesin dedim :KK70: çünkü kafam kalbim dolu olsada olur olmasada olur hahahahaha ama olsa iyi olur en azından kalbimdeki kafamdaki insanı düşünmem sürekli ummadığmız anda geliyormuş ya bu veletler :KK70: ayyy ne kadar kötü kız gibi oldum hayatıma sokacağım insanı o insan dönünce bırakmak olacak adil olmaz o yüzden benim gibi düşünmeyin :KK70: ama kardeşimizde bence el atsın selam atsın yazsın etsin ne alakası var içinden nasıl geliyorsa öyle yapsın dimi izcim

Kesinlikle :KK15:

siz de anlatmışsınız .
ilişkiyi mahvetmişsiniz .
ve o da sizi sevse bile kalbine dizgini vurmuş .
doğrusunu yapmış olabileceğini düşünüyorum.

Back
X