Eski erkek arkadaşım beni hala ilk gunki gibi begeniyor peki neden bir ilişki istemiyor?

dün onu bir kafeye davet ettim, 1 ay sonra ilk defa görüştük. Çok keyif alıyordu gibi görünüyordu ama belli etmemeye çalışıyordu. Her halinden anladım gerçi. Benden hala ilk günki gibi etkilendiğini hissettim, elleri hafif titriyordu, heyecanlanıyordu konuştukca, ve beni hala çokk çekici buldugunu gordum. Iliskimizi noktalayan oydu benim yuzumden, ben onu terk ettim ve sorunlar verdim diye birdaha bana ısınamamıştı. Muhabbetimiz cok hostu, ve samimiydi. Aramızda hiçbirşey bozulmamıştı. Ki ben onun benden soğuduğunu düşünmüştüm ama tam tersiydi. Dün ona tekrar bizi birlikte görmek istediğimi onsuz olmanın beni rahat etmediğini anlattım. Olması gereken bu dedi, en doğrusu bu. Boşuna olaylar bu noktaya gelmedi yaşayıp görücez nedenlerini ikimizde dedi. Anlamadığım şey beni hala çekici ve keyifli buluyorsa (ilişkimiz sırasındada bana hep cok aşıktı ben mahfettim) neden benle tekrar bir araya gelmek istemez? Dun vedalasirken bana tesekkur bile etti zaman ayirdigim icin. Hosuna gittigi her halinden belliydi, arkamdan uzun uzun bakip bana son defa gulumsedi filan ama iliski istemiyor. Bunun nedeni ne olabilir? Ben onun icin gecip giden bir hevemismiymisim meger?
seni istemiyor

demek ki dış görünüşünü beğeniyor ama kişiliğini beğenmiyor

kadınlar her tipini beğendiği erkekle sevgili oluyor mu? hayır.

erkekler de olmak istemeyebilir her şey dış görünüş değil. adam kendisine saygısı vardır istemez.

Etkilenmek elleri titremek:KK70:

Yaş 15 mi?

Komik geldi.

Seni unutmuş sevgilisi var.
Terlemeye baslamisti konustukca, rahat degildi bunu anlamak icin kör olmak gerekir herhalde. Karsimda rahat degildi apacik sekilde ve kalkip gidesi var gibide degildi hic. Ne konusacagimi cok merak ediyordu. 2 saat boyunca oturduk, birkac dakikaligina gorusmeye niyet etmesine ragmen daha uzun oturdu ve anlattiklarimi dinledi. Onu ozledigimden bahsettim, gulmeye basladi cok hosuna gitti bunu duymak. Yasi 22. Olaylarin bu noktaya gelmesini sen istemistin bende bu noktaya bosuna gelmedigini dusunuyorum mutlaka bir nedeni vardir, belki ilerde yollarimiz tekrar kesisir belki kesismez yasayarak gorucez dedi. Sonra vedalastik ayrildik beni arkamdan uzun uzun gulumseyerek izledi, o bakisi iyi taniyorum, farkettigimde sasirmistim ve hala ilk gunku heyecaninin kalbinde uyarilmaya hazir bekledigini hissettim tam o anda.

Sizce unutmus insan boyle davranabilir mi?

Zamana bırak ,seni geçmişte sevmiş veya aşık olmuşsa ,senin ne kadar değişim gösterdiğini görsün ...
Tabi bu arada boş durma ve irtibatı kaybetme ...
Aşk çok güzel bir şey kaybetmemek lazım....
Fedakarlık yapmayla başla mesela,daha önce onun senin için yapıp senin önemsemediğin birşeyi onun için yap..:KK51:
Sizce hala bir umut var mi yazdiklarimdan yola cikarak? Eger bir umut sezersem mutlaka fedakarliklarda bulunmak isterim

Sizi biraz kendini begenmis buldum...
burada bir çok kişi sizin gibi düşünüyor gibi geldi bana, istemeden boyle bir tutum sergilemişim galiba, kendimi yanlış aktarmışım yanlışlıkla. Arkadaşlar anlatış şeklim bu konuyla ilgili heyecanlanmamdan ve umut ışığı arıyor olmamdan kaynaklı beni mazur görün. Ve hepinizin yorumları için ayrı ayrı teşekkür ederim

Terlemeye baslamisti konustukca, rahat degildi bunu anlamak icin kör olmak gerekir herhalde. Karsimda rahat degildi apacik sekilde ve kalkip gidesi var gibide degildi hic. Ne konusacagimi cok merak ediyordu. 2 saat boyunca oturduk, birkac dakikaligina gorusmeye niyet etmesine ragmen daha uzun oturdu ve anlattiklarimi dinledi. Onu ozledigimden bahsettim, gulmeye basladi cok hosuna gitti bunu duymak. Yasi 22. Olaylarin bu noktaya gelmesini sen istemistin bende bu noktaya bosuna gelmedigini dusunuyorum mutlaka bir nedeni vardir, belki ilerde yollarimiz tekrar kesisir belki kesismez yasayarak gorucez dedi. Sonra vedalastik ayrildik beni arkamdan uzun uzun gulumseyerek izledi, o bakisi iyi taniyorum, farkettigimde sasirmistim ve hala ilk gunku heyecaninin kalbinde uyarilmaya hazir bekledigini hissettim tam o anda.

İleride yollarımız belki kesişir belki kesişmez demiş daha ne desin. Sen ciddi düşünecek kadar ilgimi çekmiyorsun ama bir kenarda dur bekle bakalım kimse olmazsa şu aklımdaki hatunu düşüremezsem belki sana bakarım tekrar demek istemiş. Gayette unutmuş gibi geldi bana. Çünkü seven erkekler kadınlar gibi degil muhakkak olurdu yanında.

Demek istiyor ki suanda bir sevgilim var ve seninde giderin var. Ondan ayrilirsam seni ararim

İleride yollarımız belki kesişir belki kesişmez demiş daha ne desin. Sen ciddi düşünecek kadar ilgimi çekmiyorsun ama bir kenarda dur bekle bakalım kimse olmazsa şu aklımdaki hatunu düşüremezsem belki sana bakarım tekrar demek istemiş. Gayette unutmuş gibi geldi bana. Çünkü seven erkekler kadınlar gibi degil muhakkak olurdu yanında.

aklında veya hayatında yeni birinin olabilme ihtimalinin olmasını pek düşünmüyorum, çünkü ilişkimizin yürümesi için aylardır canını dişine taktı olmayanı oldurmaya çalıştı. Onun aşkını hafife aldım aslında aşkını sınıyordum. Çok istediğinden emin olabilmek için kendimi çok ağırdan sattım. Her defasında beni şaşırttı hiç yılmadı. Çok kez bu sefer kesin pes eder dediğim anda hep devam etti, ama fazla naz aşık usandırdı en sonunda ve benim değişmeyeceğimi düşünerek benden artık bukadar dedi. Depresyona girmişti haftalardır ilişkimizden sonra ama artık çıktı depresyondan görebiliyorum. Böyle bir insan unutabilir mi ya?

aklında veya hayatında yeni birinin olabilme ihtimalinin olmasını pek düşünmüyorum, çünkü ilişkimizin yürümesi için aylardır canını dişine taktı olmayanı oldurmaya çalıştı. Onun aşkını hafife aldım aslında aşkını sınıyordum. Çok istediğinden emin olabilmek için kendimi çok ağırdan sattım. Her defasında beni şaşırttı hiç yılmadı. Çok kez bu sefer kesin pes eder dediğim anda hep devam etti, ama fazla naz aşık usandırdı en sonunda ve benim değişmeyeceğimi düşünerek benden artık bukadar dedi. Depresyona girmişti haftalardır ilişkimizden sonra ama artık çıktı depresyondan görebiliyorum. Böyle bir insan unutabilir mi ya?
Erkek milleti hersey beklenir diyeyim. Sen gene de kendini sartlama. Bana evlenmek icin yalvran bana asik adam uc hafta sonra baskasiyla evlendi. Senin yuzunden diyor bi de ha seviyor muydu seviyordu ama sevgisi batsin. O yuzden guvenme ama guven ver gelirse kendi bilir gelmezse de dunya da 3 milyar adem taifesindrn kisi var.

adam takılmak istıyor işte
relax kafasına göre
anlamayacak ne var
baskasıyla ılıskısı bıle olabılır bu zamanda ama sizle de takılacak canı ısteyınce gorusecek ıstemeyınce gorusmeyecek
sorumluluk almayacak
olay bu canım

Back
X