seni istemiyordün onu bir kafeye davet ettim, 1 ay sonra ilk defa görüştük. Çok keyif alıyordu gibi görünüyordu ama belli etmemeye çalışıyordu. Her halinden anladım gerçi. Benden hala ilk günki gibi etkilendiğini hissettim, elleri hafif titriyordu, heyecanlanıyordu konuştukca, ve beni hala çokk çekici buldugunu gordum. Iliskimizi noktalayan oydu benim yuzumden, ben onu terk ettim ve sorunlar verdim diye birdaha bana ısınamamıştı. Muhabbetimiz cok hostu, ve samimiydi. Aramızda hiçbirşey bozulmamıştı. Ki ben onun benden soğuduğunu düşünmüştüm ama tam tersiydi. Dün ona tekrar bizi birlikte görmek istediğimi onsuz olmanın beni rahat etmediğini anlattım. Olması gereken bu dedi, en doğrusu bu. Boşuna olaylar bu noktaya gelmedi yaşayıp görücez nedenlerini ikimizde dedi. Anlamadığım şey beni hala çekici ve keyifli buluyorsa (ilişkimiz sırasındada bana hep cok aşıktı ben mahfettim) neden benle tekrar bir araya gelmek istemez? Dun vedalasirken bana tesekkur bile etti zaman ayirdigim icin. Hosuna gittigi her halinden belliydi, arkamdan uzun uzun bakip bana son defa gulumsedi filan ama iliski istemiyor. Bunun nedeni ne olabilir? Ben onun icin gecip giden bir hevemismiymisim meger?