- 1 Kasım 2017
- 356
- 236
- 103
- 36
- Konu Sahibi violetworld
-
Maalesef sac dokulmeme bir care bulan yok. Doktorlara gittim, bir suru ilac denedim care etmiyor...sac dokulmesi icin de lutfen dr agit
Maalesef sac dokulmeme bir care bulan yok. Doktorlara gittim, bir suru ilac denedim care etmiyor...
Bence kesin, cunku yalan soyleyecek durum degil.. Ben en son ona baskasiyla nisanlaniyorum diyerek ayrilmistim. Cok kotu bir ayrilik oldu ve onun toparlandigini artik hayatina normal devam ettigini biliyorum. Birkac ay once tesadufi konusmamiz oldu, bana artik duzeldigini eskisi gibi bu duruma emosyonel tepki vermedigini, ailesine geri dondugunu ve yeni iliski baslattigini soyledi. Hatta banada herseyi unutalim bir kirginlik olmasin aramizda dedi. Yani o kadar sogukkanli ki asiri derece irrite edici..........ben en son bu adamın ailesini karşısına alıp sizden vazgeçmeyeceği bölümünde kalmışım, denk gelmedim demek ki sonraki olaylara . E bilerek sizin orda işe başlıyor, tesadüf değildir. Sevgilisi olduğu kesin mi.
Guclu bir irade olmali oldugu kesin. Karsidan bir savas geliyor ve ben ruhsal olarak hazirlikli, guclu olmaliyim. Koy versem kara delik gibi yutacak beni bu durum. Once kendime silkelenip bir gelsem...Yeni bitmis bir iliski olsa cok zor olurdu ama zaten uzerinden zaman gecmis , bir daha baslar mi düsuncesi ve umudu yok, bitis kesin. Onun is yerindeki varligina da zamanla alisirsin ofis mobilyasi gibi orda duran biri yani.
Senin de hayatina yeni biri girebilir zaten o zaman hic umrunda olmaz ama tabii sen zaten motivasyon kaybi yasarken onun da gozunun onunde olmasi biraz zorlayacaktir da belki bu dibe vurmak olur ve hizla yukari cikarsin.
Eger sen bi karar verir takmayacagim dersen inan umrunda olmaz. Hersey senin kararina bagli.
Mayani denemedim hic. bende genetik dokulme, acaba faydasi olurmu? deneyecegimGörmezden gel.Yokmuş gibi davran.Sonuçta bu zamana kadar yoktu orda.İnsan hayatının Bazı dönemlerinde böyle herşeyden kendinden bile bıkmış gibi hissedebilir ama bu kalıcı bir şey değil beyinde bitiyor herşey ve senin elinde.Saç dökülmesi ve dökülen saçları tekrar çıkarmak içinde kendine ait sampuanına bir veya iki tatlı kaşığı kuru maya koymanı öneriyorum,ben faydasını çok gördüm.Stresten çok aşırı dökülmüştü yanlarım, maya sayesinde tekrar çıktı.
Eski konulardimdan belki bilenler bilir. Eski is arkadasimla sevgiliydik ama bosanmis oldugum icin ailesi rezillik cikardi ve ben ayrilmak zorunda kaldim. 7 ay oluyor ayrilali. Suan ogrendim ki, o kisi bizim sirkete CV-ni vermis ve ise alinmis. Ben duydugum zaman yazdim ona niye CV-ni verdin diye, oda hic keyfini bozmayarak ne var ki bunda, olmus bitmis birsey, benim icin bir problem yok dedi. Peki ailen, yeni sevgilin bozulmayacakmi dedim, yok hayir birsey olmaz, beni taniyorlar dedi... En kotusu, open office oldugu icin surekli bir-birimizi gorecegimiz bir yerde oturacak.
Simdi, ona gelince... yeni bir iliskiye baslamis, ailesinin yanina geri donmus. Mutlu mesut hayatlarina devam ediyorlar. Bana resmen bir tesekkur borclular. Buyuk bir "aile faciasindan" (kendi deyimleriyle) kurtardim ya onlari...
Bana gelince... hayatim kor duyum sanki. Hersey kotuye gidiyor hayatimda. Ustelik, son 1 yildir saclarim o kadar dokuldu ki artik hic acik birakamiyorum, resmen kel kaldim, surekli toplamak zorunda kaliyorum. Kimsenin artik benimle ilgilenmedigini hissediyorum. Onceler boyle degildi... hizla hayatimdakilari kaybettigimi hissediyorum, motivasyonumu da. O kadar buyuk zorlukla sabahlari evden cikiyorum ki... ne yapacagimi artik bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?