Eski erkek arkadaşım geri döndü.

Taylorrr

🦓
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
509
Puanlar
103
Erkek arkadaşımla uzun süre beraberdik bana geçtiğimiz yaz ara vermek istediğini evlenmek istemediğini ve evlensek boşanırız anlaşamayız ben huzurlu ve mutlu olmak istiyorum dedi. Nişan atan bi tanıdığı hakkında bile bana gelip biz onlar için iyiki bitirmiş dedik falan dedi. Bu arada artık evlilik için adım atarız diye düşünmüştüm. Almak istediği herşeye sahip olmuştu çünkü.İlişkinin başında yaşadığımız sorunları bile aşamadığını ve bu yüzden istemediğini bana karşı nötr olduğunu söyledi. Ben başta istemedim hatta baya dil döktüm ve en son bana bana mesaj atıp atmamakta kararsız olduğunu söyledi. Sonrasında gece bana mesaj atmış. İletişim böyle devam etti. 7 ay boyunca görüşmedik. Bu süreçte aramızdaki konuşmada bana umut verdi. Gelgit yaptı. Ve bu süreçte bana sosyal medyadan engel atmış. Sohbet uygulamalarından profil fotosunu gizlemiş. Dışarda bi kez karşılaştık beni görmezden geldi sanki hiç tanımıyormuş gibi davrandı. Ben bunları bile sindirmeye çalıştım.Ben her ay ona bi karar verip vermediğini sordum bana hep karar vermenin zor oluğunu ve veremediğini söyledi. En son yine sordum ve bana düşüncelerim değişmedi dedi. Bende ayrılmak istediğini anladım dedim. Bana bu istemek değil dedi. Bende o zaman? dedim doğru kararı vermeliyiz mantıksal açıdan bakmalıyız dedi. En son ona arkadaş kalamayacağımızı ya benim hayatımdaki kişi olacağını ya da kendi yolunu seçmiş olacağını söyledim. Bunun üzere o tamam yazdı bende tamamdır yazdım iletişim burda kesildi. 1 ay hiç konuşmadık ben kendi hayatıma döndüm o ezik durumdan çıktım özgüvenim yerine geldi. Başkalarına şans vermeye başladım onu her yerden engelledim. Ama onunla tesadüfen yine karşılaştık ve ben onu görmezden geldim. Bu sefer bana o engellediği sosyal medyadan engeli kaldırıp mesaj atmış neye gülüyorsun beni görmedin mi diye ben şuan isteğe dönüş bile yapmadım ama ona bi cevap yazıp yazmamakta da kararsız kaldım. Görmezden mi gelmeliyim?

Son düzenleme:
karşındaki olgun bir erkek değil çocuk
bu kişiyle evlilik olmaz zaten.
arada kesin başka birini denedi baktı olmuyor. seni de görünce bu kız bana döner nede olsa dedi. yeniden yazdı.
aklı başında birisi ne olursa olsun yaşanan onca şeye rağmen gördüğünde selam verip hatır sorardı.
sen onu görmezden gelince duyguları incinmiş paşanın

Bence fazlasiyla kendinden ödün vermissin. Sen yuzune bakmayinca incinmis paşa. Dilerim degerini bilen seni seven biri ile mutlu olursun. Bu adamdan bi halt olmaz kendi egosu ile birak yasasin kendinden baskasini sevmeyen bi tip anlattigin kadariyla.

adamın bekletmek için bahanesi kalmayınca ara verelim demiş ilişkide sanki kadın o erkek sensin gıbı davranmış sana karşı nötrüm demiş oyalamış oyalamış enayı yerine koymuş başka kızlarla gününü gün etmiş şimdi kafam karıştı dıyorsun sende yanı, sana yapılan haksızlığı görmüyor musun ? Görmek mi istemiyorsun kendine saygın olsun biraz

Merkür retro var gelse bile geri gidecek. Bu dönemde eskiler gelir ve yine hiç gelmemiş gibi geri gider.

Kafam karışık dediğim kısım ona bi cevap verip vermekte kararsızım yani olumsuz düşünüyorum hiçbişey yazasım yok

İyi yapmışsın. Pis köpek eski sevgilin, ona yüz vermediğin için kuduz gibi kudurmuş, salyalarını akıta akıta geri gelmiş. Beter olsun böyle karşısındaki kadına net olmayıp zamanını çalıp, iki yüzlü davranan erkekler.

Kafam karışık dediğim kısım ona bi cevap verip vermekte kararsızım yani olumsuz düşünüyorum hiçbişey yazasım yok
Direkt engelle ya kararindan donme asla. Bunun sonu yok, gonul gezdiriyor elimdekinden de olmayayim diyor farkında değil misin

sildiysen tam sil
geri dönmesine de kanma
uzun süre beraber olduğu kişiyi görmezden gelmiş adam yine gidecektir

Bu sefer bana o engellediği sosyal medyadan engeli kaldırıp mesaj atmış neye gülüyorsun beni görmedin mi diye

Konu başlığına bakınca gerçekten geri döndü sanmıştım. Konu sahibi adamın geri döndüğü falan yok. Sadece merak etmiş, siz bakmadığınız için egosu zedelenmiş geri dönüp sizden o eski ilgiyi alıp tekrar aynı haline dönecektir. Geri dönmek bu değil hayatınıza bakın.

Mesajı açma bile ya da görüldü yap bırak.
Geri döndüğü de yok; aklınca yoklama çekmiş. Aksiyon arıyor.

Haksızlığa uğrayan ne zaman kendini toparlayıp hayatına odaklansa diğeri döner :)

Exten next olmaz denir ama hepsinden değil bence. Bazısının bitme sebebi ve hatalarının farkında olup olmadığı, yaklaşımı vb durumuna göre değişir.

Sizinkinden hayır gelmez. Kibirle davranmış sizin duygularınızla kendisini bir şey sanmış şimdi o hisleri göremeyince eksiklik hissediyor egosunu tatmin edemediği için.

Hiç pas vermeyin bence.

Sen kabul etsen de, senden daha cazip birini bulduğu saat seni terk edecek.

Kaçan kovalanır şu anki durum bu. Yakaladığı an daha beter acı çektirecek.

Bu kişinin ve olayın okuması bu
Haklısınız bitirmek istiyorum bile diyemedi. Aylarca belirsizlik içinde bıraktı bana yazınca bile sadece yoğun bir kaygı hissettim

`