Eski erkek arkadaşım ne yapmaya çalışıyor ? Ne tepki vereyim ?

Çok sağ olunn :)
Ben hep gönlünü almaya ilgilenmeye çalışırdım gönül almaktan kastım özür falan değil de düzgün konuşmak açıklama yapmak vs. Yeri gelirse özür de dilerdim tabi,kendini mutlu ve iyi hissetmesini sağlamak isterdim.Bazı yaşıtlarım gibi “erkek peşimden koşsun bana katlansın” demezdim.Bunu kendimi övmek için yazmıyorum çünkü bunlar zaten olması gereken normal şeyler.Ama tabii karşılıklı olmalı tek tarafın özverisiyle olmuyor.

Ayrıca bu yürüyen egoyu engelleyin. Asla cevap vermeyin. Görürseniz görmezden gelin. Bu onu çıldırtmaya yeter
Onu söylemeyi unuttum,engellemedim direkt mesaj atmasına gerek olmadığını kendisinin hiç aklıma gelmediğini bu yüzden artık suçlu hissetmemesini söyledim.
Suçlu hissetmiyorum zaten,ama istemiyorsan mesaj atmam dedi.İyi akşamlar yazdım ben de.
Dediğiniz gibi peşinden koşmamı beklediyse bozulmuştur.

Erkeklerin namaz dışında elinde tespih olmasından hoşlanmam,güzel bir görüntü değil.
Ama ne diyebilirdim ki ? Ben sevmiyorum beğenmiyorum artık tespih kullanma mı diyeyim ? Aslında demeliydim o benim yolda giderken düzgünce çiğnediğim sakıza bile ayıp der karışırdı (kendisi de çiğniyor)
Yine de bana yakışmazdı iyi ki de yapmadım,zaten bitti gitti bundan sonra ilişkim olursa daha net sınırlar koyarım.

Eski sevgililer bu günler içindir, kafa kariştirmak birinci vazifeleridir. Aldiriş etme muhtemelen bir anlami,amaci yok

Sonuna kadar okumadim bile. Gorus farki var denildigi yerde kaldim. Bu iliski olmaz, net. Gerisini okumaya gerek yok.
Iliskilerde denge yoksa o iliski yurumuyor. Karar veren tek kisi ise ve onu yapmayacaksin bunu yapmayacaksin diye kural konuyorsa o iliski problemli, sagliksiz bir iliskidir, biter. Iliski iki tarafinda birbirini oldugu gibi kabul etmesi ve ortak paydada bulusabilmesidir. Paylasimdir herseyden once.
Travmana yeni bir travma ekleme. Kuzenin az geldi sana galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…