- 1 Eylül 2018
- 1.192
- 858
- 123
- 28
- Konu Sahibi Sheldon_Cooper
-
Başta her şey daha farklıydı hayvansever olması hoşuma gitmişti kedilerine her gün süt götürdüğünden,köpeğini gezdirdiğinden bahsediyordu hayvanları seven insanları da sever diye düşündüm,bu kısıtlayıcı ve şiddete meyilli karakterini sonradan gösterdi.Beni elde etmek için suyuma gitmiş yani başta.Bu boş adamlarla vakit geçirecek kadar zamanın varsa faydalı işlerle doldurmayı denesen daha mutlu olmaz mısın?
Adam kekomaçiyim diye bağırıyor,kendine bunu mu layık görüyorsun cidden?
Zorla kapanmamış isteğiyle kapanmış.Giyiminize karışamaz, kardeşi kapandı diye sende mi kapanacakmışsın.. Üstelik 2. Sınıfta kapanan bir çocuk zorla kapanmıştır, kendi fikirleriyle değil.
Öte yandan benim sevgilimde sigara içen insana karşı kendisi de hiç içmemiş ama bunu beni düşündüğü için söylüyor,yani benim sağlığım için. Alkole de aynı şekilde, kendisi içiyor ama ben içmiyorum. İçmek istediğimde tadına bakabilirsin ama alkol içmeni tasvip etmiyorum demişti. Bana ikisi de mantıklı geliyor ama tabiki bizim ilişkimizin dinamiği çok farklı. Sizin siyasi ve hayati görüşlerinize farklı, bence yol yakınken ayrılın.
Secniyorum soğudum.Travmanıza yeni bir travma eklemişsiniz bu adam başlı başına travma...
İnsanlık için de dram...
19 yaş çok da gençsin...
Neyi fark ettim biliyormusunuz bir insan sevdıgı biriyle elbette sevgili olmalı ama aynı zaman da özellikle bu yaşlarda vizyon sahibi dünya görüşü olan birileriyle çıkması önemli...
Sana travmadan başka bir şey getırmıyor gibi
Anlıyorum seviyorsundur ama mutlu oldugun sürece yanında kal şuan yük gibi hissediyorsan kalma...
Bana gericidir biraz dediğin adamla sevgili olman bile aşırı saçma geldi
Demekki aşırı rahatsız değilsin
Kendi isteğiyle kapanmış diye birşey olamaz.. 2. Sınıfa giden bir "çocuk" kapanmanın ağırlığını ya da geleceğe etkisini hayal edemez. Siz bu çocukla devam ederseniz, sizi de kapatmaya çalışacak, çocuklarınızı da öyle büyütecek. Bence ayrılın.Zorla kapanmamış isteğiyle kapanmış.
Sizinki ne güzel sadece görüşünü belirtmiş istemediğini söylemiş yani baskı yok.Bizde de öyle olsaydı giyimime karışmak gibi şeylere yine izin vermezdi
Secniyorum soğudum.
Görüşleri farklı olabilir bu sorun olmazdı ama uç ve baskıcı noktada olunca sorun oluyor.Benim öyle uç sınırlarım yoktur mesela o bayağı uç biriydi.Bura zaten tutucu kadınlar üzerinde de baskıcı bir yer ama buraya göre bile biraz uç kendisi.
Ayy ne yaptınız öyleeOnceki konunuzu bilmiyorum onunla ilgili birlestirip bir yorum yapamayacagim ama
Lütfen ayrıl kendi iyiliğin için
Boşan demeyelim sonra
Lütfen üniversiteye mı gidiyorsun liseyi mı bitiriylrsun ne yapıyorsan ona devam et ailenle ilgili sorunların bile bu böyle birinden sevgi umacağın anlamına gelmez
Hata üstüne hata yaparsın evlenir seni evin bir kosesine koyar süs biberi gibi
Çok büyük bir ihtimalle okuluna da devam edemezsin sana sözler verir hele bir evlenelim okulu bitirirsin diye
Akşama kadar onu beklersin hizmetçilik edersin..akşam çok sevdiği kakmalarıyl gezer
Kucağında bir çocuk karnında bir çocuk ortalarda kalırsın
Şimdi şort kavgası varken evlendikten sonra seni bakkala bile göndermez
Dayak hakaret her türlü şiddet üstüne bir de ailesiyle uğraşırsın
Tüm bunları hayal etsonra ne istediğine karar ver
Lütfen seviyorum aşığım falan deme
Barışma gibi bir durum söz konusu bile olamaz ayrıldık bitti ben soğudum ondan.tamamen ego tatmini yapmaya çalışan, yersiz düşünceleri olan, ömür törpüsü bir insan.
bence tamamen kapatın bu sayfayı, hatta engelleyin. çünkü devam ederseniz yarın öbür gün eğitiminize devam etmenize de laf edicek belli ki.
kesin atın.
Ayrıldı zaten ama şimdi tekrar yazıyor arada.Nasılsın diyor,barışma niyeti yok.Onun olsaydı da benim olmazdı artık.Ayrilin.
Aslan burcu erkeği zaten kendisiTam bir dangalak herif..inşallah şakasinizdir.şaka degilse ve bu herifle evliliğe kadar giderseniz sizi buralarda daha çok okuruz.
Narsist kişilik bozukluğu belirtileri var o herifte.araştırin biraz nasil bir saatli bombayla birliktesin bilgin olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?