Eski erkek arkadaşım peşimi bırakmıyor yardım edin lütfen...

Philotes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2013
92
1
86
Ankara
Ağza alınmayacak sözler ettim.. Güzellikle de konuştum ama sonuç yine başa döndük.. Böyle gurursuz tanımadım hayatımda.. Bi kaç gün arayla konuşmak için bahane üretip mesaj atıyor. Şimdi de yemek parası istedi. Sanırım zorda olduğunu düşündürmeye çalışıyor.. Ama umurumda bile değil.. Ne yapmalıyım? Ailemle de paylaşamıyorum, çok takıntılı bi insanım. Bu dert beni bitirecek..

Biz bayanlar en büyük hatayı böyle kendilerini acindiriyorlar ya ozMan yapıyoruz nekadar onursuz sana gelene kadar kimsemi yok yemek parası istiyor neolursa olsun acıma aklını çelmesin.bütün iletişimi kes emin ol istemeyen o olsa senin gibi dert etmez yoluna bakardı sende öyle yap

ya vicdanım rahat. ona yağmurlu havada su vermem. mesaj atmasının önünü kesmek istiyorum. operatörümün de telefonumun da numara engelleme özelliği yok malesef yoksa kurtulacağım. numaramı da değiştiremem evdekiler sorun eder.

bence telini engelleyın ve yabancı tel numaralarını açmayın...
çok mu rahatsız ediyor tel numarasınızı değiştirin....

Bende yaşadım böyle bir şey geçen sene fakat benim peşime takılan yakamdan düşmeyen eski sevgilimde değildi alakam olmayan biri tanışıklığımız vardı ama asla kendisiyle duygusal anlamda bir şey yaşamadım devamlı mesaj atar rahatsız ederdi kendi kendine kurmuş bir şeyler kafasında durmadan arardı telefonlarım susmazdı ağzımı bozmamaya özen gösterdim ama çileden çıkardı ve bende ağza alınmayacak sözler ettim hakaret ettim hiçbirini umursamadı hala rahatsız ediyordu kaç senelik hat onun için değiştiremezdim sonuç olarak numarasını engelledim eğer telefonunda yoksa numara engelleme, operatörünün müşteri hizmetlerini ara, ama sadece mesaj atması engellenmişti arayabiliyordu.. Bende kullanılmayan bir numaraya yönlendirdim telefonumu... Böylelikle kurtuldum. Ama eski sevgilin evini falan biliyorsa iş başka... O zaman kurtulman daha bi zor gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…