- Konu Sahibi yaseminblge
-
Bilinçsiz olduğumun farkındayım. 5 aydr birlikteyZ ama insan ruh ikizimi buldum der ya bn ruh ikizimi buldum iste
km kmn elnde ?
esksi yensyle n knsck?
o dcek,bn yaptm..obru dcek bn..
sen dcen,ona gstrdm..sna vrdm mi?
ooooff ne zor yazılıyor böyle beeee!
kız bunlar seni paket edıyolar haberın olsun..
Bi suredir bu forumu takip ediyorum. Bende yazmak istedim herkes bi derdi oldugu gibi bnmde kocaman bi derdim var. Bn 21 yaşında bi genc kızım. Bundan 1.5-2 sene evvel bi erk ark vardi birlikte olduk fakat bn bekaretmn bozldugunu bilmiodm. Tam anlamıyla bi iliski olmamsti. Bugn tekrar karsma cikti ama suan bnm hyatmda biri var ve bn onu cok seviyorum ve ciddiyz. Ve eski erk ark karsma cikti ve bn sewglme yönlendirdim. Gizli saklim yoktur hayatımn en kuck ayrntisna kdr bilir eski erkek arkadaşım sewglme bn onn bekaretni aldm dmis. Daha once sewgilimle birlkte oldk blli miktar kanama oldu ama emin değildk bunu duynca cok kizdi ilskimz senn elnde artik ddi onu çok seviyorum napmliym
hmm bu durumda onla da birlikte olucan az bi miktar kanama mı olacak ben anlamadım..tek bir hatadan kasıt ne..olmuş bitmiş bunuda biliyomuş neyin kastı..bütün planı az bi kanama mı bozmuş..kanama olmasa her şey normalmiymiş..yoksa ben konuyu yanlış mı okudum biri bana açıklasa ya ..Ona bu yaşadıklarını unuttrmm lazimmis. Tek bi hata kabul etmm dedi. Ona hak veriorm bn olsam daha agir bi tepki verrdm. Napcm bilmiyorum
Bi suredir bu forumu takip ediyorum. Bende yazmak istedim herkes bi derdi oldugu gibi bnmde kocaman bi derdim var. Bn 21 yaşında bi genc kızım. Bundan 1.5-2 sene evvel bi erk ark vardi birlikte olduk fakat bn bekaretmn bozldugunu bilmiodm. Tam anlamıyla bi iliski olmamsti. Bugn tekrar karsma cikti ama suan bnm hyatmda biri var ve bn onu cok seviyorum ve ciddiyz. Ve eski erk ark karsma cikti ve bn sewglme yönlendirdim. Gizli saklim yoktur hayatımn en kuck ayrntisna kdr bilir eski erkek arkadaşım sewglme bn onn bekaretni aldm dmis. Daha once sewgilimle birlkte oldk blli miktar kanama oldu ama emin değildk bunu duynca cok kizdi ilskimz senn elnde artik ddi onu çok seviyorum napmliym
öncelikle sıkıntının büyüğü sensinOna bu yaşadıklarını unuttrmm lazimmis. Tek bi hata kabul etmm dedi. Ona hak veriorm bn olsam daha agir bi tepki verrdm. Napcm bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?