Eski erkek arkadaşımdan iğreniyorum, midemi bulandırıyor

quantumcu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2011
80
1
36
İstanbul
Ya daha ayrılalı iki hafta bile olmamış fake bir hesap açıp eklemiştim uzun zamandır alttan alttan takip ediyordum ne haltlar yiyor diye çünkü sevgiliykende sürekli kavga ettiğimiz için birbirimizi silip eklerdik bende en iyisi fakede ekleyip takip etmek dedim
Az önce baktım profilinde iranlı kızların fotoğraflarını paylaşmış üstüne de güzellik diye yorum yapılmış sonra yorumlar işte ne hatun ama dimi fıstık gibisinden
Başım dönüyor şu an sinirden üzüntüden böyle bir adamı sevmekten ötürü resmen kadın düşkünü sapıklar gibi......
Ben bu adamı mı sevmişim allahım nefret ediyorum ondan iğreniyorum ............

Neden şaşırdın ki?

Bu adam sana, seni hamileyken aldatılırım diyen adamdı!!!

Ne çabuk unuttun quantumcu!

Son düzenleme:
ahhh ahhhh hata sen de ama ne diye ayrıldığın adamı takip edersin ki.
ne bekliyordun arkandan yas tutup dövüneceğini mi?
erkekler işte çoğu aynı.
buarada yaşın kaç?

madem ayrılmıssınız takip etme hemende bulmus baska birini unut gitsin

Neden şaşırdın ki?

eeee ozaman adam başta kendisi söylemiş yani benden bi halt olmaz diye.
ne sanıyorlarsa kendilerini yaa kendileri paşa torunu sanki
hamileyken aldatırımmışşş. şaka gibi.
biz de bunlara adam diyoruz
ayrılmışsın bari tamamen kurtul da takip falan edip de kendi kendine dert edinme..

ayrılmadan önce açmıştım o hesabı ve silmeyi unutmuşum bir kaç kerede muhabbet açtım konuştum hatundan ayrıldım çok yalnız kaldım falan yazmış gel benle çık çok mutlu olursun falan yazmış şakayla bende neden ayrıldın dedim işte beni çok seviyordu ama ona güven veremedim oda ayrıldı yazmış bende üzülmüşsündür yazdım oda yok falan dedi bende sevmediğin kızla niye çıktın o zaman yazdım o da zaman geçirmek için yazdıı fake hesabın benim tarafından açıldığını anladığını düşündüm o an beni kızdırmak için ve renk vermem için böyle konuştuğunu düşündüm hiç renk vermedim bende konuyu kapattım çıktım mesaj atmak geldi aklıma her türlü hakareti yağdırmak ama kendimi ele vermiş olucaktım ve bu hileyi yaptığım için küçük duruma düşücektim
Hala fakein ben olduğumu anladığını düşünüyorum çünkü ayrıldıktan sonra hep geri döndü defalarca hemde sensiz yapamıyorum dedi yalvardı hep ben rest çektim istmiyorum seni dedim
içim yanıyor alllahım ben bu adamımı sevmişim bu adamı mı.............

Neden şaşırdın ki?

Haklısın ama ben bu adama akıl sır erdiremedim ki gerçek mi şaka mı yapıyor anlayamıyordum garip biriydi işte tanımanız lazım
sonrada ben kızınca diyordu ki böyle bir şey yapmayacağımı aldatmayacağımı sende çok iyi biliyorsun gibisinden bir ton laf

ahh be canım onu takıp etmek sınırlerını bozmaktan baska bıseye yaramaz..eskı konuyu da hatrlıyorm hamileyken şöle böle yaparımlar degmez degmezzz böylelerine ......... :Q

Eğer internetten bir resim koyup, arkadaş listende kimse ekli değilse direkte bu muhabbeti açtığından senin olduğunu anlamıştır diye düşünüyorum.Sana dediklerini hatırla, kendini üzmemeye çalış.

bende deli gibi sevdim 1 buçuk yıl yolunu gözledim askerde..ama elimde kalan koca bi hiç..ayrıldıktan sonra adını googleye bi yazdım bütün arkadaşlık sitelerinde kayıtlı..yok aşk arıyorum vs. midem bulandı öyle kızdım ki kendime...neysee hiç kafana takma erkek milleti hepsi aynııı

nasıl öyle bi insanla beraber olmuşum diye kendi kendini yıpratmanın bi anlamı yokki. en başta o adamı hayatından tamamen çıkar hiç bi yerden de takip etme öyle bi terbiyesizi. sen önüne bak. geçmişe takılıp kalırsan bi gün bi yerde tökezler düşersin. unutman zor olcak belki ama unutman lazımki bi yerlerden başlamalısın yeniden. bırak ne hali varsa görsün. sen zararın neresinden dönsen kardır.

"Nasıl böyle bir insanla birlikte olmuşum" diye kendini yiyip bitiriyorsun ama hala hayatından çıkarmıyorsun şu insanı!!

Ben görüşmek isteyenleri hala ona aitmişim gibi ona ihanet ediyormuşum gibi hissedip geri çevireyim oda bunu yapsın
Bütün erkekler böyleyse eğer gerçek aşk sevgi sadakat dedikleri nedir peki hala içim yanıyor işte engel olamıyorum yine olan bana oluyor

Hamile olduğunda seni aldatırım dediği halde için neden acıyor? Evlendiğinde, çoçuğun olduğunda bu adamın gerçek yüzünü görmüş olsan napıcaktın? Evlenmeden açık açık söylemiş, şükret.

Ne takip ediyorsun bırak ne hali varsa görsün.. Sen hamileyken aldatırım diyen adamdan hayır beklemen hata olmuş. Hiç şaşırmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…