Ya daha ayrılalı iki hafta bile olmamış fake bir hesap açıp eklemiştim uzun zamandır alttan alttan takip ediyordum ne haltlar yiyor diye çünkü sevgiliykende sürekli kavga ettiğimiz için birbirimizi silip eklerdik bende en iyisi fakede ekleyip takip etmek dedim
Az önce baktım profilinde iranlı kızların fotoğraflarını paylaşmış üstüne de güzellik diye yorum yapılmış sonra yorumlar işte ne hatun ama dimi fıstık gibisinden
Başım dönüyor şu an sinirden üzüntüden böyle bir adamı sevmekten ötürü resmen kadın düşkünü sapıklar gibi......
Ben bu adamı mı sevmişim allahım nefret ediyorum ondan iğreniyorum ............
Neden şaşırdın ki?
Bu adam sana, seni hamileyken aldatılırım diyen adamdı!!!
Ne çabuk unuttun quantumcu!
Neden şaşırdın ki?
ayrılmadan önce açmıştım o hesabı ve silmeyi unutmuşum bir kaç kerede muhabbet açtım konuştum hatundan ayrıldım çok yalnız kaldım falan yazmış gel benle çık çok mutlu olursun falan yazmış şakayla bende neden ayrıldın dedim işte beni çok seviyordu ama ona güven veremedim oda ayrıldı yazmış bende üzülmüşsündür yazdım oda yok falan dedi bende sevmediğin kızla niye çıktın o zaman yazdım o da zaman geçirmek için yazdıı fake hesabın benim tarafından açıldığını anladığını düşündüm o an beni kızdırmak için ve renk vermem için böyle konuştuğunu düşündüm hiç renk vermedim bende konuyu kapattım çıktım mesaj atmak geldi aklıma her türlü hakareti yağdırmak ama kendimi ele vermiş olucaktım ve bu hileyi yaptığım için küçük duruma düşücektim
Hala fakein ben olduğumu anladığını düşünüyorum çünkü ayrıldıktan sonra hep geri döndü defalarca hemde sensiz yapamıyorum dedi yalvardı hep ben rest çektim istmiyorum seni dedim
içim yanıyor alllahım ben bu adamımı sevmişim bu adamı mı.............
Neden şaşırdın ki?
Ben görüşmek isteyenleri hala ona aitmişim gibi ona ihanet ediyormuşum gibi hissedip geri çevireyim oda bunu yapsın
Bütün erkekler böyleyse eğer gerçek aşk sevgi sadakat dedikleri nedir peki hala içim yanıyor işte engel olamıyorum yine olan bana oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?