Eski erkek arkadaşımı bugün sevgilisiyle gördüm korkunç bir duyguymuş:((

quando85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2011
17
0
86
Ordu
Eski erkek arkadaşım çünkü sevdiğim halde ailem istemediği için ayrıldım.Aramızda hiç bir problem yoktu oysaki.1 sene sürdü unutmam.Çok üzüldüm yıprandım ve sonunda atlattım derken 4 yıl sonra yani bugün hiç beklemediğim bir anda onu sevgilisiyle belki de nişanlısı bilmiyorum el ele gördüm.o da beni gördü tabi.gerçekten kötü bir duyguymuş:((bugünden beri pardon artık dün robot gibi gezdim.Keşke görmeseydim

Ayrılmışsınız ,elbette birileri ile sevgili olacak,evlenecek...Beyhude...

Şuan hayatınızda kimse yok mu ? Evli misiniz ?

İlk şoku atlattıktan sonra toparlayın bence kendinizi..Devamlı olarak o anı hatırlarsanız yeniden canlanır duygularınız istemdışı.

seni o kadar iyi anlıyorum ki. resmen insanın midesi asit dökülmüş gibi acıyo. bu arada sen naptın o 4 senede

Üstelik biz meslektaşız 4 yıl sonra ilk defa görmedim bir kaç defa toplantılarda karşılaşmıştık ama niyeyse bana bu koydu.Ben hala bekarım tabi ki.ona karşı içimde bir şeyin kalmadığını düşünüyodum hatta eminim ama yine de ister istemez bir etkilenme oluyor.Görünce ilk düşündüğüm birbirlerine çok yakışmışlar oldu:( Kendisi baya uzun boyluydu yanında ki kız da uzun boylu falan hoş durmuşlardı yani.Bir de etkilendiğim şey öyle bir şey ki karşılaşmamız, bir alışveriş merkezinde ben normalde başka bir mağazadayken bir anda içim daraldı bizimkiler ordayken onları bırakıp ben bir karşı mağazaya gidiyim diye çıktım o anda gördüm yani 1 dk önce ve ya 1 dk sonra olsa göremeyecekmişim.En şaşırdığım da bu oldu.Çok mu ah etmişti acaba :43:

Aa yazdığım cevap gelmemiş tekrar baştan :53:

Değil 4 sene önceki sevgili insan çocukluk aşkını görse bile bir tuhaf olur..

Ama siz baya etkilenmişssiniz bu durumdan

Onsuzluğa nasıl alıştı iseniz onun bir başkası ile olma fikrinede alışacaksınız.

Herşeye zaman gerek sadece..

şuan unuttum deseniz bile, 1 sene boyunca birlikte zaman geçirmişsiniz. yani hayatınızın bi köşesinde olmuş hep. sadece sizin sevgilinizken şuan başkasıyla olması sıkmıştır canınızı ve severek ayrılmanız.

ayy canım anlayabiliyorum ne kadar üzüldüğünü...boşver giden gitmiş,olan olmuş artık,sende yoluna bak inşanllah seninde hayatına çok güzel bi insan girer:5:

Back
X