Geçmişte yaşadım bu durumu. Sessiz kal. En etkili çözüm mutlaka dönüyorlar
Sağolun peki uzak mesafe için de geçerli mi bu sizce?Geçmişte yaşadım bu durumu. Sessiz kal. En etkili çözüm mutlaka dönüyorlar
Evet çünkü benim bahsettiğim eski sevgilimde uzaktaydıSağolun peki uzak mesafe için de geçerli mi bu sizce?
Peki siz onu affettiniz mi ve sonucu iyi mi oldu kötü mü oldu?Evet çünkü benim bahsettiğim eski sevgilimde uzaktaydı
Evet affettim ve hiç beklemediğim bir zamanda aradı beni çok mutlu olmuştum üstelik bana kızıp hattını değiştirmişti haftalarca ulaşamamıştımPeki siz onu affettiniz mi ve sonucu iyi mi oldu kötü mü oldu?
Ne mutlu size.Şimdi hala ilişkiniz devam ediyor mu?Evet affettim ve hiç beklemediğim bir zamanda aradı beni çok mutlu olmuştum üstelik bana kızıp hattını değiştirmişti haftalarca ulaşamamıştım
Yok bitti ben bitirdim olmadı hatta o şuanda evliNe mutlu size.Şimdi hala ilişkiniz devam ediyor mu?
Teşekkürler iyi seneler bir de bir şey daha merak ettim ne kadar süre içinde dönmüştü mesela kaç ay?Yok bitti ben bitirdim olmadı hatta o şuanda evli
Çok geçmedi 1 ay bile dolmamıştı iyi seneler sanadaTeşekkürler iyi seneler bir de bir şey daha merak ettim ne kadar süre içinde dönmüştü mesela kaç ay?
İntikam alayım reddedeyim k.bakmayın ama bu amaçlarda olursanız dönmez dönmesine müsaade edilmez..Sizin tecrübeleriniz vardır mutlaka.Ben bir süre önce erkek arkadaşımdan ayrıldım ve ona çok kırgınım kesinlikle barışmak gibi bir düşüncem yok ama o bana bin pişman dönsün ben zevkle reddedeyim istiyorum tek isteğim bu.Bazen de diyorum her yerden engelle gitsin.O kadar kararsızım ki.Siz ne yaptınız da geri döndüler?Tamamen kaybolunca mı geri dönüyorlar yoksa göz önünde olunca mı?Boşver demeyin sadece merak ediyorum.Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Merhaba geri döndü mü ne oldu?Sizin tecrübeleriniz vardır mutlaka.Ben bir süre önce erkek arkadaşımdan ayrıldım ve ona çok kırgınım kesinlikle barışmak gibi bir düşüncem yok ama o bana bin pişman dönsün ben zevkle reddedeyim istiyorum tek isteğim bu.Bazen de diyorum her yerden engelle gitsin.O kadar kararsızım ki.Siz ne yaptınız da geri döndüler?Tamamen kaybolunca mı geri dönüyorlar yoksa göz önünde olunca mı?Boşver demeyin sadece merak ediyorum.Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Sizinki pişman oldu mu? bu yorumu yazalı baya olmuşMerhaba yaşadığın soruna benzer bi sorun yaşıyorum 10 gün oldu ayrılalı pişman olmasını bekliyorum senin ki pişman oldu mu okuduysa ne kadar sürdü bu ?
Evet döndü dönmesine de çok karışık olaylar da oldu. Uzun zaman geçti üzerlerinden. Sizin sorununuz mu varMerhaba geri döndü mü ne oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?