Eski Erkek Arkadaşımı Nasıl Bin Pişman Edebilirim

torarikar

Daha yaşanacak çok şey var...
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2017
6.069
7.854
198
Sizin tecrübeleriniz vardır mutlaka.Ben bir süre önce erkek arkadaşımdan ayrıldım ve ona çok kırgınım kesinlikle barışmak gibi bir düşüncem yok ama o bana bin pişman dönsün ben zevkle reddedeyim istiyorum tek isteğim bu.Bazen de diyorum her yerden engelle gitsin.O kadar kararsızım ki.Siz ne yaptınız da geri döndüler?Tamamen kaybolunca mı geri dönüyorlar yoksa göz önünde olunca mı?Boşver demeyin sadece merak ediyorum.Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:
Sahte değil gerçekten mutlu olman ve unutmam lazım. O zaman pişmanlığını görürsün. O yüzden intikam almaya üzmeye calisma, unut.

Sanıyorum şu an aynı durumdayız Sinan Altıntaş ı takip etmeni tavsiye ediyorum YouTube dan. Bu arada ben sadece bekliyorum 15 gün falan oldu hiçbirşey yazmadım

Merhaba yaşadığın soruna benzer bi sorun yaşıyorum 10 gün oldu ayrılalı pişman olmasını bekliyorum senin ki pişman oldu mu okuduysa ne kadar sürdü bu ?

kesinlikle ama kesinlikle tek çözüm umursamamak. ortadan kaybolmayın günlük paylaşımlarınızı yine yapın ama onun gözüne sokmak için aşıırı şeyler paylaşmayın, kesinlikle herhangi bir özlü söz veya aforizma asla paylaşmayın. ayrıca çok önemli, saçınızı veya makyajınızı yani kendinizde görünür güzel bir değişiklik yapıp bunu paylaşın, en dikkat çekici şey bu olacaktır ve kendiside çok şaşırıp size yazabilir.

İntikam alayım reddedeyim k.bakmayın ama bu amaçlarda olursanız dönmez dönmesine müsaade edilmez..

O da bir anne baba kuzusu o da ana baba duası almış degil mi..

Siz tamamen affedip onu ruhen özgürleştirmeden geri dönmeyecektir..
Ve işin daha kötüsü siz onu affedip özgürleştirdiğinizde de bu sefersizin onunla işiniz kalmayacaktır..

Dengesizlik içinde bir denge yaratılmış gibi geliyor bana bu konular ve sonuçlar

Merhaba geri döndü mü ne oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…