Eski erkek arkadaşımın aileme düşmanlık beslemesi

Caytiryakisikadin

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2019
131
56
13
33
Ailem erkek arkadaşımın işinin tehlikeli olmasından ve uzakta olmasından dolayı endişeliydi. Annemle ilk tanışmalarında annemi yanimiza çağırmıştık ve hicbir sey ısmarlamamıştı anneme ne çay ne kahve. Konusurken daha ilk buluşmada beyaz esyalari siz alın gibi bir laf etti. Annem orada da soğumuştu ve mesafeli davranıyordu.

Daha sonra aileme laf etmeye başladı. Senin ailen varyemez, senin ailen cimri, senin ailen şöyle böyle... Daha sonra aileni sevmiyorum ben onlarla yapamam demeye başladı. Hic yanıma gelmiyordu. 3 ay geçmişti görüşmeyeli. bir yandan evlilik baskısı yapıyordu,bir yandan soğuk mesafeli davranıyordu.

Ailem onun ailesini aramıştı, ne zaman geleceksiniz demek icin. Annem de demis ki, nasil geçinecekler kizim da atanmadı daha. Bunu ailesi sorun etmis ve erkek arkadasima söylemiş. Bana türlü laflar edip ağlattı.En son sana ailen zengin koca bulsun benim zaten işim var senin yok demeye başladı. Bu laf beni ondan soğuttu, bitirme kararı aldım. Ben kimseye muhtac degilim işim var ama senin yok demek aslında kadınların maddi özgürlüğünü kazanması gerektiğini bir kez daha gösteren bir cümle. Bir erkek neden böyle davranır anlamıyorum. Mutlu olmak varken neden?

Son düzenleme:
Başlık “Eski erkek arkadaşımın aileme düşmanlık beslemesi” ama sanırım konunun özeti “Beş para etmez etmez eski erkek arkadaşımı hala kafaya takıyor olmam”

Bir sebep varmış ki “eski” erkek arkadaş olmuş. Ailenize düşmanlık beslese ne olur, beslemese ne olur? Zaten bir şey yaptığı da yokmuş, zarar vermeye vs çalışmıyor. Eski erkek arkadaşınızın ailenize karşı ne duygu hissettiği hiç önemli olmamalı. Sanırım barışmak istediğiniz için önemsiyorsunuz.

Haklısınız ama kafayı ona takmıyorum aslında. Daha çok yeni olduğu için buraya yazıp görüşlerinizi almak istedim. Zarar vermeye çalışma olayı da şöyle, hala beni suçluyor. Sen beni oyaladın, evleneceğim diye kandırdın diyor

Siz de onu suçlayın, asıl sen beni oyaladın, kendini farklı tanıttın, sonra böyle böyle yaptın, beni kandırdın diyin. Çok saçma sapan bir insanmış, neden önemsiyorsunuz ki? Seninle daha fazla görüşmek istemiyorum deyip engelleyin. Niye engellemediniz?

Engelledim farklı numaralardan mesajlar atıyor, durmadan arıyor. Cevap yazmıyorum kendimi kötü de hissetmiyorum. Üzülmem icin yapiyor bunun da farkındayım. Pes eder insallah bir gün.

Adamla barışnak mı istiyorsunuz ki ayrıldığınız insanla ilgili bunu dert edindiniz?

Maddiyatçı biriymiş anlaşılan. Üstüne de kaba. Boşuna kafanızı yormayın.
Barışmak istemiyorum aslında dert de edinmedim. Buraya yazmak istedim. Farklı görüşleri merak ediyorum. Bir de sürekli beni suçluyor oyaladın beni evleneceğiz diye kandırdın diyor. Cevap yazmıyorum, sildim engelledim.

Psikolojik baskı yapıyor belli ki. Düşmeyin bu oyuna. Yarın gider başkasının yakasına yapışır.

Evet canım senden daha zenginini daha düşüncelisini bulucam deyin kapayın amaaaan ne uğraşıyorsunuz. Aptal herif onun işi varmış da sizin yokmuşmuş. Ben de atama bekliyorum. Zaten sıkıntılı bir süreçken bu tarz insanları da hayatınızda bulundurarak kendinize eziyet etmeyin.

Evet bir de sen daha yüksek puan alsaydın atanırdın, senin yuzunden bu haldeyiz vs bi sürü sey söylüyordu. Hiç üzülmüyorum bitirmekte geç bile kaldım

tamamen kişiliksizlik kendını egıtememek ıste cahillik dedıgımız sey bunlar
görgü usul ne bılmıyor nerde nasıl konusması gerektıgını bılmıyor saygı nedır bılmıyor
daha ılk bulusmada ben olsam notunu verır orda o kısıyle muhabbetı keserdım balık bastan kokar ılk bulusmadan sonra bunların olacagı bellıymıs sasırmamak gerek

buna mı uzuluyorsunuz dua edın yuzunu gorup kurtuldugunuza bence sıkmayın canınızı kendını ıyı yetıstırmıs ınsanlar hala var mutlu olursunuz ınsallah

Üzüldüğüm tek şey neden annemle buluşmalarında göremedim onla olmayacağını... şuan huzurluyum çok şükür. Iyi ki bitti

Evet bir de sen daha yüksek puan alsaydın atanırdın, senin yuzunden bu haldeyiz vs bi sürü sey söylüyordu. Hiç üzülmüyorum bitirmekte geç bile kaldım
He tabi sen zaten yüksek puan almayı istemezdin bilerek düşük aldın salak yerine mi koyuyor insanı elinden bu kadar gelmiş. Seni daha fazla neden üzüyor böyle söyleyerek. Hayvan herif. Bırak sen böylesine layık değilsin. Köpek gibi hala aramasından mesaj atmasından belli pişman olmuş. Aklınca atanamadın ya seni istediği gibi yönlendirecek kullanacak. Sanki ona muhtaçmışsın gibi.

Açık açık aileme iyi davranmayacağını da söyledi. Tek pişmanlığım daha önce bitirmemek.

kendisi cimri varyemez olmasın ne arıyor karşısındaki insandan. ilk buluşmada anneye bir şey söylemek zor olmasa gerek çatır çatır hemen beyaz eşya istediğine göre. görgüsüz insan. iyi ki kurtuldun ilerisini düşünemedim böyle insanla.

Annem çok üzülmüş hep dillendirdi. Ben de üzüldüm ama hep unutmuştur dedim. Yine beni suçluyor ailesine biliyorum. Kendi yaptıklarını hiç görmüyor. Hep kendisi haklı ona göre. Hayırlısı olsun. Insallah bundan sonra mutlu olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…