- 1 Ocak 2019
- 131
- 56
- 13
- 33
- Konu Sahibi Caytiryakisikadin
-
Başlık “Eski erkek arkadaşımın aileme düşmanlık beslemesi” ama sanırım konunun özeti “Beş para etmez etmez eski erkek arkadaşımı hala kafaya takıyor olmam”
Bir sebep varmış ki erkek arkadaş, eski erkek arkadaş olmuş. Ailenize düşmanlık beslese ne olur, beslemese ne olur? Zaten bir şey yaptığı da yokmuş, zarar vermeye vs çalışmıyor. Eski erkek arkadaşınızın ailenize karşı ne duygu hissettiğinin ne önemi var?
Haklısınız ama kafayı ona takmıyorum aslında. Daha çok yeni olduğu için buraya yazıp görüşlerinizi almak istedim. Zarar vermeye çalışma olayı da şöyle, hala beni suçluyor. Sen beni oyaladın, evleneceğim diye kandırdın diyor
Siz de onu suçlayın, asıl sen beni oyaladın, kendini farklı tanıttın, sonra böyle böyle yaptın, beni kandırdın diyin. Çok saçma sapan bir insanmış, neden önemsiyorsunuz ki? Seninle daha fazla görüşmek istemiyorum deyip engelleyin. Niye engellemediniz ki?
Barışmak istemiyorum aslında dert de edinmedim. Buraya yazmak istedim. Farklı görüşleri merak ediyorum. Bir de sürekli beni suçluyor oyaladın beni evleneceğiz diye kandırdın diyor. Cevap yazmıyorum, sildim engelledim.Adamla barışnak mı istiyorsunuz ki ayrıldığınız insanla ilgili bunu dert edindiniz?
Maddiyatçı biriymiş anlaşılan. Üstüne de kaba. Boşuna kafanızı yormayın.
Barışmak istemiyorum aslında dert de edinmedim. Buraya yazmak istedim. Farklı görüşleri merak ediyorum. Bir de sürekli beni suçluyor oyaladın beni evleneceğiz diye kandırdın diyor. Cevap yazmıyorum, sildim engelledim.
Evet canım senden daha zenginini daha düşüncelisini bulucam deyin kapayın amaaaan ne uğraşıyorsunuz. Aptal herif onun işi varmış da sizin yokmuşmuş. Ben de atama bekliyorum. Zaten sıkıntılı bir süreçken bu tarz insanları da hayatınızda bulundurarak kendinize eziyet etmeyin.
tamamen kişiliksizlik kendını egıtememek ıste cahillik dedıgımız sey bunlar
görgü usul ne bılmıyor nerde nasıl konusması gerektıgını bılmıyor saygı nedır bılmıyor
daha ılk bulusmada ben olsam notunu verır orda o kısıyle muhabbetı keserdım balık bastan kokar ılk bulusmadan sonra bunların olacagı bellıymıs sasırmamak gerek
buna mı uzuluyorsunuz dua edın yuzunu gorup kurtuldugunuza bence sıkmayın canınızı kendını ıyı yetıstırmıs ınsanlar hala var mutlu olursunuz ınsallah
He tabi sen zaten yüksek puan almayı istemezdin bilerek düşük aldın salak yerine mi koyuyor insanı elinden bu kadar gelmiş. Seni daha fazla neden üzüyor böyle söyleyerek. Hayvan herif. Bırak sen böylesine layık değilsin. Köpek gibi hala aramasından mesaj atmasından belli pişman olmuş. Aklınca atanamadın ya seni istediği gibi yönlendirecek kullanacak. Sanki ona muhtaçmışsın gibi.Evet bir de sen daha yüksek puan alsaydın atanırdın, senin yuzunden bu haldeyiz vs bi sürü sey söylüyordu. Hiç üzülmüyorum bitirmekte geç bile kaldım
He tabi sen zaten yüksek puan almayı istemezdin bilerek düşük aldın salak yerine mi koyuyor insanı elinden bu kadar gelmiş. Seni daha fazla neden üzüyor böyle söyleyerek. Hayvan herif. Bırak sen böylesine layık değilsin. Köpek gibi hala aramasından mesaj atmasından belli pişman olmuş. Aklınca atanamadın ya seni istediği gibi yönlendirecek kullanacak. Sanki ona muhtaçmışsın gibi.
Bitirmenize cok sevindim.
Aslında annenizle ilk tanismasinda söylediklerinden ve yaptiklarindan sonra bitirmeliydiniz
kendisi cimri varyemez olmasın ne arıyor karşısındaki insandan. ilk buluşmada anneye bir şey söylemek zor olmasa gerek çatır çatır hemen beyaz eşya istediğine göre. görgüsüz insan. iyi ki kurtuldun ilerisini düşünemedim böyle insanla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?