Aklinimi yitirdin, kesinlikle gitmezdim ve kesinlikle gitme! Hatta mesaj yaz vaktim olmuyor fazla, arkadaslarla bile zor görüsüyorum, ayrica x den ayrildigim icin sizinle görüsmeyi dogru bulmuyorum vs gibi birseyler ve sonrasinda telefon numerasini bile degistir derim. Sakin ha sakin! Valla ben aklima bir ton sey geliyor: Eski sevgilin senle barismak istiyor ailesini öne sürüyor, intikam almak istiyor seninle ugrasmak icin yakininda olmani istiyor, seni eve kapatip üstüne yürüyebilirler, dövebilirler, sözle taciz edebilirler, disarda bile görüssen agzindan laf alip adini cikartmaya calismak isteyebilirler...bu böyle uzup gider yani.
Ne olur artik seninle isin onlarla, aman gözünü seveyim uzak dur su insanlardan, saf olma, gözün acik olsun!
yorumlarınız için teşekkür ederim. bende gitmeyi düşünmüyordum zaten.. ne onu nede ona dair kimseyi görmek dahi istemiyorum bugün msjla gidemeyeceğimi belirttim. hala daha ısrarcılar ama gitme gibi bi düşüncem asla olmıcak.
yorumlarınız için teşekkür ederim. bende gitmeyi düşünmüyordum zaten.. ne onu nede ona dair kimseyi görmek dahi istemiyorum bugün msjla gidemeyeceğimi belirttim. hala daha ısrarcılar ama gitme gibi bi düşüncem asla olmıcak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?