Eski erkek arkadaşımın akrabası ?

mathildaa

gokuinwonderland.blogspot
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2010
279
1
46
Bursa
meraba. 1 yıllık ilişkim 5 ay önce bitti. bu süre zarfında yapmadığı saygısızlık kalmadı ama ben oralı olmadım. çünkü birşey söyliyim ona diye beklediğine emindim. herneyse. bu gün kuzeninin eşi bana msj atmış ve sonrasındada kız kardeşi. baya aramışlar duymadım. son anda yetiştim msj attım hayrola diye. yine aradı kardeşi. kendisinin ve yengesinin beni çok özlediklerini ( sadece 1 defa görüştük ) ve yengesinin evine davet ettiklerini söylediler. bende henüz birşey diyemicemi söyledim. msjla haber veririm dedim. siz olsaydınız ne yapardınız ? gidermiydiniz ? ben bu işin içinde bir şey olduğunu dşünüyorum çünkü hiç samimi değildik. dediğim gibi 1 defa görüştük. yorumlarınızı merak ediyorum.

1defa görüşmüşsünüz ve sizi cok özlemişler ilginç.hem ayrıca madem bitmiiş gitmiş bir ilişki boşverin gitmeniz için 1sebebiniz yok bence

valla aklıma hiç iyi şeyler gelmiyor nedense gitmenizden yana degilim aacıkcası.
ilişkiniz kötü bitmiş siz oraya giderseniz neler olabilir diye bi ton sey gecti kafamdan.
tabi yine siz bilirsiniz

Aklinimi yitirdin, kesinlikle gitmezdim ve kesinlikle gitme! Hatta mesaj yaz vaktim olmuyor fazla, arkadaslarla bile zor görüsüyorum, ayrica x den ayrildigim icin sizinle görüsmeyi dogru bulmuyorum vs gibi birseyler ve sonrasinda telefon numerasini bile degistir derim. Sakin ha sakin! Valla ben aklima bir ton sey geliyor: Eski sevgilin senle barismak istiyor ailesini öne sürüyor, intikam almak istiyor seninle ugrasmak icin yakininda olmani istiyor, seni eve kapatip üstüne yürüyebilirler, dövebilirler, sözle taciz edebilirler, disarda bile görüssen agzindan laf alip adini cikartmaya calismak isteyebilirler...bu böyle uzup gider yani.
Ne olur artik seninle isin onlarla, aman gözünü seveyim uzak dur su insanlardan, saf olma, gözün acik olsun!

Ne gitmesi ya? Böyle bir konunun üstünde çok fazla düşünmemen gerekirdi. :44:

Evet bencede Allah korusun kesinlikle gitme
İsim gücüm var de
Korktum cidden iyi bir şey çıkmaz bunun altindan

Hiç de mantıklı karşılanacak ve olumlu yanıt verilebilecek bir şey göremiyorum
Samimiyetsiz geldi bana :S

Çayına ilaç atıp uyuturlar fena bir şeyler gelir başına .

Direk annem geldi aklıma.Devamlı Nuri Alço ya bağlardı işi.

Şaka bir yana sakın gitme

Gitme tabi

Sonra cevap veririm yerine bile 'Teşekkürler ama gelemem zaten 1 kere görüştük ne özlemi şaşırdım' deseydiniz açıkça

Sevgilinizle ayrıldığınıza göre akrabaları sizi artık hiç enterese etmemeli

1 kere görüşmeyle sizi özlüyorlarsa ikinci görüşme de daha fazla sizden ayrılmak istemeyebilirler Kendinize mukayyet olun

cnmm bence gitme
1 - 5 ay gibi uzun bir süre olmuş
2 - arkadaşın bir süre iftira atmışın sonuçta aynı aile mensupu kimbilir gitmenden ne çıkaracaklardır...
3 - 1 kere görmüşün ne gerek var, ne beklentisi içerisine giriyorsunda gitsem mi diyorsun :26:

bencede gitme... zaman kotu hic kimseye guvenme allah korusun belki bir seyler planlamislardir ...

yorumlarınız için teşekkür ederim. bende gitmeyi düşünmüyordum zaten.. ne onu nede ona dair kimseyi görmek dahi istemiyorum bugün msjla gidemeyeceğimi belirttim. hala daha ısrarcılar ama gitme gibi bi düşüncem asla olmıcak.

ben olsam gitmem. eşimin iş yerinde bi bayan vardı. evlilik hikayeleri şöyle kız üniv. mezunu çocuk ilk okul kız olamıycağını ayrılmaları gerektiğini falan çıtlatıyo çocuğa ama ayrılmıyolar. bigün çocuk anneme götüreyim seni bi çay içersiniz falan diyo. gidiş o gidiş. kapıyı kızın üstüne kitliyolar ve kızında tutucu bir aailesi olduğundan ailesine ben erkek arkadaşımın evine gittim başıma bu iş geldi diyemediğinden. evleniyolar. zoraki kader yani. herşey olabiliyo hayatta. çocuğu isytemiyosan ablasını falan napıcan ne halleri varsa görsünler. boşanan eşler bile birbirlerinin kardeşleriyle görüşmüyo

agır bı dılle olmasada gorusmeye gıdemeyecegını soyle bence..İşlerının cok yogun oldugunu musaıt oldugumda donerım falan Gıbı savusturmayla ıı olabılır..Cok baskıyla karsılasırsan dısarıda gorusebılırsın..

Kesinlikle gitme ve işim gücüm var gibi şeyler de söyleme. Sizinle ortak noktamız yok beni aramayın vs diye bi mesaj gönderip kestir at konuyu. Canını yolda bulmadın değil mi!

ısrarcı olduklarına göre kesinlikle işin aslı farklı bence..Bende eşimden ayrıyım eniştesi ve ablası görüşmek istiyor aslında onlara güveniyorum oldukça iyiydi aramız art niyet beslemeleri pek mümkün değil fakat neme lazım her seferinde bahane uyduruyorum ne olur ne olmaz diye..:44:

Besbelliki eski sevgiliniz rica etmis onlardan sevgilinizin olup olmadigini, düsüncelerinizi ögrenmek icin bir davet olcak bu

aferim kiz. Gel anlindan öpeyim. Öptüm! Cok rahatsiz ediyorlarsa numerani degistir, fiyati pek birsey tutmuyor, kafan rahat eder. : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…