- 24 Mayıs 2013
- 293
- 131
- 323
- Konu Sahibi hastalik hastasi
-
maalesef ben ders çıkardım... ama kimse bunları yaşamadan ders alamıyor ne yazıkki... keşke gözlerim bu kadar kapanmasaydı en başından görseydim.tecrube iyi bir seydir ama henuz ders cikarana rastlamadim
Ama hayatımız her şeyi yaşayarak tecrübe edecek kadar uzun değil ki...Keşke başkalarının yaşadıklarından da ders çıkarabilsek...Kk bu konuda en büyük kaynak...
sorun su ki, basta sert davranip sonra kendimizi cok fazla kaptirinca boyle oluyor. bizler duygusaliz..cogu erkek gibi degiliz maalesef. elde edene kadar 1000 tane israr, karsidakide ona ölüp bitince vazgeciyorlar..bunlardaki bu hirs nedir bilemiyorum.
Geçmiş geçmiş olsun. Önemli olan hataya düşmek değil zaten, kimin hep mükemmel ilişkileri olmuş ki? Önemli olan aynı hataya ikinci kez düşmemektir.
çok ayrılıp barışılan ilişkilerde bir nokta var o noktaya gelirseniz kesin kararlı olursunuz ve dönüşü olmaz. 1 yıl geçmesine karşın unutamamız sürekli onu düşünmenizle ilgili bence hayatınızda böyle birinin varlığını unutun yeni çevre yeni arkadaşlar edinin iyi ve kaliteli vakit geçirin sonra bi bakıyorsunuz mutlusunuz :) insan bence kendi kendini mutsuz ediyor
peki :) dediğini yapacağım :) yani öyle biri yokmuş gibi davranıp unutmaya çalışacağım. sözlerine katılıyorum. bunun sebebi sürekli düşünmek... umarım faydasını tez zamanda görürüm...
inşallah çünkü her şey unutuluyor gerçekten inan 1 yıl uzun bir süre bence kendin için bir şeyler yap böyle birini düşünüp hırpalama kendini çünkü o değmeyecek biri sen önemlisin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?