eski erkek arkadasiniza hic beddua ettiginiz ve bu bedduanin tuttugu oldu mu?

Eski erkek arkadasiniza beddua ettiginiz ve bu bedduanin tuttugu oldu mu?

• Evet ettim

OY: 7 77,8%
  • Hayir etmedim

OY: 2 22,2%

• Ankete Katılan
    9

Mery50

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2010
1.427
2.296
133
Selam sekerler...

Kizlar basligimdada belirttigim gibi eski erkek arkadasiniza hic beddua ettiginiz ve bu bedduanin tuttugu oldu mu?

Ben ettim hala cekiyor sürünesice kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

Ben ilk zamanlarda etmistim öfkeden ama sonra tövbe ettim icim rahat etmedi allaha havale ettim hepsini..

bende bütün bedduaları ettim yüzüne de söledim...tutmasını bekliyorum ama nasıl öğrencem ki süründüğünü(

Ben de ettim malesef. Sonucu ne haberim yok vallakaydirigubbakcemile3

Ama şimdi ki aklım olsa, etmezdim. Hem değmez hem de yanlış gerçekten.

Allaha havale edip geçmek lazım.

Beddua değil de eski sözlüm ahımı almıştı.Ne oldu başına ne geldi bilmiyorum ama aşk hayatında benden sonra mutlu olamadığı kesin.Geçen sene ben evlenmek üzereyken, ayrılığımızın ardından yıllar sonra telefonuma mesaj attı, senden sonra hiç kimseyi sevemedim özür dilerim umarım iyisindir diye.Cevap bile vermedim hemen mesajı sildim.

bende kimseye beddua etmedim..kendimde almak istemem. Allah korusun.. herkes ettiğini bulur zaten, Rabbim okadar adaletli ki siz beddua etsenizde etmesenizde o kmsenin ahını kimsede bırakmaz.. o yüzden hiç etmedim etmem de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…