Eski erkk arkadaşım esimin kuzenine sirrimi anlatabilir.mi?

Bir şekilde eşinin adını falan öğrenip internette arattiysa da okulunu işini öğrenmiş olabilir. belki de seni kandirdi kuzenini tanımıyor. uzak dur engelle gitsin.

Gene söylüyorum keske hiç konusmasaydin.

nisanliyla niye imam nilahi kiydilar ki ?
eski nisanliniz sizi usulunce bosadimi peki ?
Düğüne 1 bucuk ay vardi o nisanlandigim kisinin ailesi istedi istemeye gelirken imam enistesi de gelmisti. Viyanaya gidecek enistem düğünde burda yok o kiysin istiyoruz dediler ondan. Düğüne bi kac gun kala da terkedildim. Ayrildik bitti.. o mesele beni cok yipratti zaten cok uzun bi mevzu.. hocaya sorduk iki kiside istemezse kendisi bozulur dedi zaten benim annem babam bu de onun annesi babası ablasi enistesi vardi kiyilirken kimseye bahsetmedik pek bilen yoktu

uff sizde ya... Bırı daha vardı eskı sevgılı eşine resim yollayan. Yahu arkadas madem duysa ayrılır mı diye korktugunuz şeylerınız var söyleyın evlenmeden ayrılcaksa ayrılır. Yok görüşmedim, yok etmedim. Nasıl böyle yalanlar uydurabılıyorsunuz ya. Eşin öğrenırse anlarsın söyleyıp söylemedıgını.

Kesinlikle engeli kaldırıp yazmamalıydın .

keske.. pisman oldum...Facebook.u dondurcam en mantiklisi. Hem sinava hazirlanmaya baslicam iyi olur sonra da engeller gecerim

İstemem yan cebime koy.
Kurtulmak istiyordunuz madem neden engeli kaldırıp kaldırıp açıyor sunuz?
Eşinize (anladığım kadarıyla bunla nihaksızsınız) neden söylemiyorsunuz ne var bunda...
Hem nikahsız ilişkiler, yaşa hem eski adamlarla görüş, hem yalan söyle..
Sizin beliniz hayatta doğrulmaz.

üyelerin eski sevgililerine de bi haller oldu sürekli eski sevgili konusu okuyorum deli midir nedir arkadaş bunlar
konuya gelecek olursak siz adamla neden konuşuyorsunuz ki engelle gitsin, eski konuyu söylemese bile belki konuştuğumuzu söylerim diye tehdit edebilir

Aynı 2.konunuz daha bitmedi mi sorununuz

onunla konuşarak hata yapmışsın
en büyük sırrının yanında konuşma görüntülerinde var onda artık
eşine atar mı atmaz mı sne düşün
bidaha böyle bişey yapma engelle gitsin derim

Bence yalan söylüyor. Niye kuzen adı söylememiş. Okuduğu okulu face den yada bi yerden öğrenmiş olablir. Ama senin de bi kaç saat konuşman çok saçma. Ve hoş değil. Bi kaç saatte derdi ne anladın mı ki.

benim bildigim mehirmi ne oyle bisey verilip bosol denir emin degilim tabi

Üff ne pislik bir insanmış .kaç yıl geçmiş herkes yoluna gitmiş .dönüp seni Nasıl rahatsız eder .
Sen engelle yada toptan kapat sosyal hesabını .zaten ben evli olsam direk kapatırım .ne uğraşıcam ya .manyak dolu etraf ..

Bilerek yapıyor seni konusturacak sonra konuşmaları eşine göndermekle tehtit eder. eski olmuş imam nikahı için başını yakma derim bir an önce engelle eşine söyle olanları bide imam nikahını kac kişi biliyor ki ispatlasin? Aklını bir an önce başına al eşine böyle mesaj attı yarin öbür gün aramizi açmak için kuzenine sana da mesaj atabilir de işin içinden çık ama oldu oldu konuşmaya devam edersen hergün seni tedirgin eder ağzından laf alır delili ispat li tehtit etmeye başlar .sonrası malum zaten

Yalanlar yalanlar. .... sonra o yalanlari kapatmak icin tekrar sacmalamaklar.. sen onu engellemissin yok kocam gormesin diye kaldirdim diyorsun bana pek inandirici gelmedi. Baya baya kurtlanmissin merakindan yazsin bana diye actin engeli sonra iki konustun baktin birde kocanin kuzeniyle arkadas korktun tekrar engelledin.
evli ustelik cocuklu bit kadina yazacak kadar.......... dilim varmiyor siz anlayin adamla hangi akla hizmet yazışıyorsun sen. Simdi otur dusun baykus gibi

Bence eşinizin kuzenini falan tanımıyor sallamış. Sizce mümkün mü böyle bir şey küçük bir yerde mi yaşıyorsunuz?

Hayır yani karşı taraf bayan evlenmiş, sende evlenmişsin çocuğun bile olmuş, ne diye mesaj atarsın ki kıza amaç nedir ki yani bir de görüşme aşamasında ufak bir şeyi bahane edip ayrılmışsın şimdi tekrar ekliyorsun. Valla bu erkekleri anlamak zor.

Anlamadim ki senin sirrin ne
Esin eskiden nişanlandığını bilmiyor mu.bazi kulturlerde nisanlaninca hemrn imam nikahi kıyılır. Benimde o sekilde olmustu galiba.

Esinede soyle eski erkek arkadasim istek yollagip duruyor diye.
Eskisinede eee yani taniyabilirsin kuzenini bilmem nesini napayim hayirdir yani de gec.

Hsklisn. Bana yazinca ona dedim zaten esimden habersiz birsey yapmayi sevmem lutfen yazma artik bana dedim.ben.oyle deyince hemen esimi tanıdığını soyledi

Bu adam manyak bence ruh hastası dikkatli olun

Niye evli barklı kadına yazmış, eşini tanıyorum ne demek manyak işte

Eşinize söylerse, bana yazdı ben de evli barklı kadınım dedim engelledim beni tehdit etti dersiniz. İftira atıyor diyin. Dengesiz bir tip, iftira atıyor dersiniz.

Kesip atmamissin ki
Su yazdiklarindan ben olumlu izlenim aldim
Konuşurdum ama esim duymasin der.gibi
Eksik.olma falan dememeliydin
Tersine eksik ol ne hala evli kadina yaziyosun haysiyetsiz demeliydin
Ama imam nikahi durumunu ortaliga doker diye tersleyemiyorsun da.

Keske esine imam nikahi olayını söyleseydin zamanında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…