Eski erkk arkadaşım esimin kuzenine sirrimi anlatabilir.mi?

Bence face kapat kesinlikle konuşman hata bak seni huzursuz etmiş..sırrınızın boyutu önemli ama bu devirde kimse kolay kolay bela almaz başına kuru tehdit etmiştir.boşver bir süre sosyal medya dan uzak durun derim

Muhattap olmakla hata etmişsiniz.. eşimin kuzeniyle bi dönem görüştüğüm çocuk evlendi ve birbirimizi görünce şok olduk. Ne olur ne olmaz diye ben eşime anlattım. Sadece mesafeliyiz görüşmüyoruz.. zaten karı koca birbirlerini çok seviyolar çok da mutlular maşallah. Belki o da eşine anlatmıştır. Kızı da annesini de çok seviyorum çok tatlı insanlar ama eşiyle mümkün mertebe muhattap olmuyorum.. o da bunu farketti ve bi şekilde rast gelmemeye çalışıyoruz.. eşinizden gizli saklınız olmasın bu konularda kafasındayım ben

Ya evliyken benle konuşuyor diye anlatırsa bas engeli
Kuzenine anlattın mı diye de Yol gösterme

Eşin o adama niye inansın ki . Belki adamdan ayrılmak için sen bahane buldun, eski nişanlımla nikah yapmıştım dedin . Tamamen kurtulmak amaçlıydı . Yada ne nikahı ? Hayal dünyası çok genişmiş der geçersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…