- 5 Nisan 2012
- 7.006
- 14.211
- 498
Son zamanlarda spor salonlarında n çıkmıyordu. Belli ki birini buldu. Umurumda değil de onun da kızı yaniBoşanmamak için peşinden koşmadınız mı diye böyle iğrenç davrandı acaba? Allah yardımcınız olsun.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Son zamanlarda spor salonlarında n çıkmıyordu. Belli ki birini buldu. Umurumda değil de onun da kızı yaniBoşanmamak için peşinden koşmadınız mı diye böyle iğrenç davrandı acaba? Allah yardımcınız olsun.![]()
Cevap olarak bunu yaz,kendini halt sanmasın.Sizin bıraktığınız sevgili bulmuş havalara girmiş bak bak bak. Ben yine paylardim. "Seninle erkek olarak kim görüşmek istiyor hödük. Baba olan tarafınla iletişime geçmeye çalışıyorum. Tabi ki eğer varsa."
Ah canim senin yorumunu okuyunca kalbim sizliyor. Yasadiklarimiz zaten ne zordu ustune kardesim öldü ustune pislik bir adamla muhattap oluyorum. Aklim almiyor nasil bir okuz bu adam yaGeri zekalı, senin muhteşem sesini duyabilmek için aramıyorum herhalde. Bir çocuğun var, hatırlayacak beynin olmadığı için arada dürtmem gerekiyor. Çocuğundan önce sevgilini düşünüyorsan, senin olmayan vicdanına tüküreyim deseniz fazla mı olur? Hepsi gerçek halbuki. Sevgilisi rahatsız oluyorsa, gitsin çocuksuz birini bulsun kendine. Zibidigiller.
Birsey yazmadim dondum kaldimO mesaj üstüne siz ne cevap yazdınız?
Babasini aramak isteyen 6 yasinda kizim var ona ne diyebilirim ki? Cocuk olmasa zaten zerre umurumda degilYa ne kafana takiyorsun ki...cocugunu onemsemeyen bi adami bosamissin iste sonuna kadar hakliymissin.yeni hayat arkadasi dusunsun bir hodukle beraber.cocuk da bu duzene alisacaktir onlar bizden daha iyi bu konuda emin ol.uzulme.
Offff basiniz sag olsjn mekani cennet llsun zor cok zorAh canim senin yorumunu okuyunca kalbim sizliyor. Yasadiklarimiz zaten ne zordu ustune kardesim öldü ustune pislik bir adamla muhattap oluyorum. Aklim almiyor nasil bir okuz bu adam ya
Sagol tesekkur ederimOffff basiniz sag olsjn mekani cennet llsun zor cok zorsabir dilerim.
Bana pek eski eşin yazmamış gibi geldi nedenseSelamlar herkese. Sabah sabah sinirim tepemde çıktı öfkemi kontrol etmeliyim. Derdimi paylasirsam belki daha iyi hisseder im.
Kızım var İlkokula gidiyor. Eşimden ayrildim kızımla yaşıyoruz. Dün karne aldı babasını aradı akşam tlf nu kapalıydi. Ben de whatsaptan mesaj yazdim yarın ara musait olunca.. Çocuk aradı ulaşamadı yazdım. Az önce tlf nun u açtı gelen mesaj şu "Nur sevgilim senden rahatsız oluyor mesaj yazma lutfen" diye.. Şeytan diyor git yüzüne tükür adamın da ne desem bos. Allah bana sabır versin
Onun telefonunda sifre vardir kimseye elletmez. Zaten sevgilisi de mesaji okumamistir amaci bana pislik yapmak. Yetmiyor yasadigim uzuntu o da yapacak bir pislik. Sanki onun da kizi degilBana pek eski eşin yazmamış gibi geldi nedense![]()
Ben de ne yapsam diye düşünüyorumTerbiyesiz herif. Cok sinir oldum agzinin payini verin derim ben..
Siz asilliğinizi bozmayın zamanı gelince evladınız herşeyi anlayacak ona göre yaşamını sürdürecwkOnun telefonunda sifre vardir kimseye elletmez. Zaten sevgilisi de mesaji okumamistir amaci bana pislik yapmak. Yetmiyor yasadigim uzuntu o da yapacak bir pislik. Sanki onun da kizi degil
Ben olsam hiç muhattap olmazdım canım karne günü kendi düşünsün arasın imada bulunmuş benim sevgilim var demek istemiş ergen koca şaka gibiBen de ne yapsam diye düşünüyorum