- 19 Mayıs 2020
- 47.402
- 212.929
- 598
- Konu Sahibi YazYagmuru1
Çocukları alıp anasına atacak, sanki kendi bakacak. Ara ex kaynananı, '' Bak bu herif sana güvenip dayılanıyor, hiç seni düşündüğü yok, bir yaşlı kadınsın, bu zamana kadar dişini tırnağına taktın oğlun için, neye değdi, şimdi onun evinde misafirsin ayda yılda bir, şimdi nasılsa anam bakar diyor, yaşı başı türlü hastalıkları var demiyor.'' diye. Kız, azcık fettan olun, ortalık karıştırın. :)) Yakın yıkın, asaletiniz onlara ödül, anlamıyorsunuz. Korkma, azcık mahalle karısı ol, saç baş yol. Al hakkını al, bırakma. Bu pisliklere bişey olmuyor, nasıl pisliklerse demek Allah ahirete bırakıyor.Diyorum neler diyorum.. isine gelmedigi icin,
yok velayeti alirmis, yok imkanlari iyiymis alurmis cocuklari,yok cocuklat buyumusmus artik.. aklinca gozumu korkutuyor.
Dilenci gibi oldum
Benim sgk' m yatmioki para alamazsin benden demisti
Avukata sordum, ustune olan tum mal varligini cikaririz dedi( insallah devir/satis yapmamistir)
Umarim uzerinde mal varligi vardir.
Odemedigin nafakalari da öde dedim, cocuklari bana sat velayeti ver ben senden para pul da istemem bakarim cocuklara dedi
Nasi bakcan yahu tirnagini bile kesmemissindir, dus aldirmisligin yoktur senin dedim..
Sen eve bile gelmezdinki keyfinden odun verip dedim
Yoruldum valla ugrasmaktan
Avukatlarda aliriz ederiz diyor da sonrasinda davayi kaybediyorlar. süreç uzuyor. Elim bos dönmek de istemiyorum, avukat arkadasi da cok onun. Katakulli ile biseyler yapar o cirkef
Icra baslatacagim artik, bendeki kredi limitini doldurdu. Hem cocuklara baktiriyor hem de masraflari bana odetmeye calisio
Tek korkum bizi huzursuz etmesi,cocuklara yansiyacak olusu, gerginlik..