• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eş ailesi

Sizin tek yapacağınız babasıyla görüşmene engel olmamak. Ne iletişimleri iyi olsun diye çabalamak zorundasınız, ne eski eşin kardeşleriyle görüşmek, mesajlarına cevap vermek gibi bir sorumluluğunuz var.

Nafakayı istiyorsunuz diye size paragöz diyorlarmış birde. Gerçi bazı kadınlarda böyle düşünüyor, nafaka isteyen kadını ayıplayacaklar neredeyse.

Merhaba hanımlar, dört yıl oldu boşanma davası açalı ve bir yıl önce boşandım. Boşanma davası açıldıktan sonra ilk yıl babası ile düzenli görüşüyordu çocuğum. Çocuk özlediği için alıyorum,ben alıştım vs gibi saçma sapan cümleler kurarak alıyordu babası. Bir yıl sonra almayı bıraktı. Şu anda mal davası devam ediyor. (Altınlar ve tazminat vermek istemiyor). Nafaka 500 TL ve icra yoluyla anca alabildim..

Bosanma davası açıldığı süreçte ailesinin hepsi beni engelledi. Ki arayıp asla rahatsız etmedim, etmem de. Çalışıyorum, hiç kimse ye muhtaç değilim. Bir yıl öncesinde küçük halası, şimdi de büyük halası mesaj attı. Cevap vermedim Beni engelledikleri ve dört yıl boyunca sessiz kalıp ortaya çıkmaları sinirimi bozdu. Abileri çocuğuyla hiç görüşmek istemiyor bile. Benim aracılığim ile çocukla iletişim kursunlar diye düşündüm ama beni sürekli bu konuda arayacak olma ihtimalleri ve sürekli eskisi gibi ay zayıflamış, ay şöyle deyip moral bozma ihtimalleri aklıma geldikçe arada kalıp kendmi üzmek istemiyorum. 7 yaşında çocuğum. Yanlış mı düşünüyorum, Çok çocuğu dert ediyorlarsa abilerini görüşmeye ikna edemezler miydi?
Siz asla aile ile iletişim kurmayın derim. Çünkü mevzu çok saçma yerlere gider.
Ayrıca sizin bir hayatınız var ve onların orada yeri yok. Çocuğunuzun herkesin gerçek yüzünü gerçek ilgisini küçükken doğru anlamaları büyüdüğünde uzulmelerini engelliyor bence.

Ay bu erkekler kadını boşuyor tamam da niye çocuğu da boşuyor, anlamıyorum. :olamaz:
Önce sizi her yerden engellememiş olsalardı yorumum farklı olurdu. Sonradan başa gelen akıl boşunadır. Çoook geç kalmışlar artık. Allah bilir el aleme karşı göstermelik bir iki çocuğu alacaklardır ya da dedikodu ağını aktif etmek için çocuğu kullanma niyetinde olabilirler. O nedenle hiç bulaşmayın derim.
Bir de ne diye mesaj atmışlar? Görüşme talebi mi var?
Geçen yıl mesaj atan "Abla merhaba nasılsın?" yazmıştı, cevap yazmayınca "X i ruyamda gördüm, merak ettim, görüntülü konuşmak istiyorum." Cevap yazmadım. Bu yıl yazan da "Yazyagmuru nasılsın?" Bunu yazmış sadece. Büyük ihtimalle aynı şekilde çocuğa bağlayacaktı konuyu.

Paragöz mü? Çocuğu babanın evinden mi getirmişsin? Amaaan zırtttt... Var paragöz ol, olmadın noldu, madalya mı taktılar? Çürük ipini bırakma bu yamyamlara, nen var yok al. Yarın çocuk büyüyüp kendini kurtardığında '' Ben senin babanım, hadi bana evlatlık yap. '' diye önüne çıkacak ama, sen ilk maaşıdır, istediğini yapsın dersin, o iskele babası maaş günü çıkar gelir hanimiş nerdeymiş benim çocuğum diye.
Çift maasiz, kira veriyoruz. Ev alalım demiştim zamanında, annesi taziyede anneme, "Kızın ev istiyormuş, ne olacak halleri ?" demiş. İkimizde memuruz. Sanki asgari ücretle çalışıyoruz... Şükür ayrıldım da tek başıma aracımı aldım. Hakkımı birakmayacagim. Haklısınız, iyi günde ortaya çıkacaklar. Ben dil eğitimi, sporu kurs kurs peşinde geziyorum. Verdiği 500 le babalık görevini yaptığını zannediyor.

3 sene nedir yaa 500 tl nafaka nedir yaa moralim bozuldu şimdi. Ben kimseyi muhatap almazdim vala gormek isteyen görür zorlama olmaz Bosverin neden 3 sene surdu bu arada

Kanunen bir sorumluluğunuz yok onlara karşı. Vicdanen de olmasına gerek yok. Ne oldu birden torun, yeğen aşkı başladı. Çok biliyorlardı söylesinler oğullarına alsın çocuğunu görevini yerine getirsin. Asıl çocuğunuz babasını görmediği için onlar vicdan yapsın.

Paragöz falan da değilsiniz. Yapması gerekenleri onlar yaptıklarında sözüm ona iyi oluyorlar. Siz onların yapmadıklarını talep edince kötü.

Şu cocuklarina 500 lira 750 lira nafakalari layik görenler benim gözümde baba degildir.Herkes biliyor bir cocugun maliyetini.Mahkeme bu komik rakamlari belirleyebilir ama baba olan adam ac gezer yinede o cocugun ihtiyaci olan miktari verir.Konu sahibi 4 yildir torunlarini merak etmemisler napiyorsunuz diye sormamislar siz engelleyin simdide.

Klasik çirkef erkek işte hadi sizi düşünmüyor da çocuğunu da mı düşünmüyor beş para etmez Zihniyetli insalar yarın çocuk büyüyünce baba olduğu gelir aklına anca dilerim Rabbimden çocuğunun nafakasıdan kistigi her kurus hastahane masrafı olsun böylelerin ... Konu sahibi Allah yar ve yardımcınız olsun Allah sizi de evladınız da kimseye muhtaç etmesin insaAllah 🤲

Nafakayı istiyorsunuz diye size paragöz diyorlarmış birde. Gerçi bazı kadınlarda böyle düşünüyor, nafaka isteyen kadını ayıplayacaklar neredeyse
Yıldırma politikası çünku Allah ıslah etsin böylelerini hiç gocunma konu sahibi istediklerini söylesinler o çocuk o adamın soyadını taşıyor ve hala o adamın çocuğu ve ona bakmak zorunda

Çok teşekkür ederim hanımlar. Neden 3 yıl sürdüğünü soran olmuştu, Pandemi nedeniyle uzadı. Bir de karşı tarafın tanık, delil vs için hep ek süre istediler. Her duruşma 3 ay sonrası. Saçma sapan mahkeme işleri.

Çok teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı, bencilce mi hareket ediyorum diye kendimi sorguluyordum. Haksız olmadığımı duymak içimi ferahlatti.

Nafakayı icra yoluyla aldığım için paragöz ilan edildim. Ki tazminatı da vermiyor yeniden icra davası, altınlar da sonuçlanınca onu da vermeyecek. Yine icra. Vermediği icin kendileri hep haklı, ben icra ile alınca paragöz...
Valla ne yaparsan yap, bakan biz eziyet ceken biz üc kurusun derdine dusen babalari.. keyif yapan babalar, fedakarlik yapan anneler...
Ama paragoz olan yine kadinlar ;)

Benim eski esimde 2bin verio 2 cocuga.
Altinda mercedes,iphone 13 ler, istanbulda havuzlu sitede kaliyor. Hava atarken iyi, ozmn destek cikacaksin deyince de ben paragöz oluyorum. Kaldi ki, 1 ay bendeler deyip nafakasini odemiyor o ay. Kafasina gore..
4 ay yatirmamisligi var
Nafaka ihlal davasi acacagim, aklina basina gelsin

Valla ne yaparsan yap, bakan biz eziyet ceken biz üc kurusun derdine dusen babalari.. keyif yapan babalar, fedakarlik yapan anneler...
Ama paragoz olan yine kadinlar ;)

Benim eski esimde 2bin verio 2 cocuga.
Altinda mercedes,iphone 13 ler, istanbulda havuzlu sitede kaliyor. Hava atarken iyi, ozmn destek cikacaksin deyince de ben paragöz oluyorum. Kaldi ki, 1 ay bendeler deyip nafakasini odemiyor o ay. Kafasina gore..
4 ay yatirmamisligi var
Nafaka ihlal davasi acacagim, aklina basina gelsin
Yükseltme davası da aç, durduğun kabahat.

Yükseltme davası da aç, durduğun kabahat.
O bi sonraki qşaması
Birden yuklenmiyim 👻
Ona gore 2 cocuga 2bin yuksek para. Sen de calisiosun kazaniosun bi cocugu sen ode digerini ben odeyim, ben babasiysam sende annesisin sen de bak dedi. Ben aylik 50 bin kazansam 10 bini sana mi gondercem demisti
Cunku erkekler, gonderilen parayi eski esler yiyor saniyor :KK66:

O bi sonraki qşaması
Birden yuklenmiyim 👻
Ona gore 2 cocuga 2bin yuksek para. Sen de calisiosun kazaniosun bi cocugu sen ode digerini ben odeyim, ben babasiysam sende annesisin sen de bak dedi. Ben aylik 50 bin kazansam 10 bini sana mi gondercem demisti
Cunku erkekler, gonderilen parayi eski esler yiyor saniyor :KK66:
Göndereceksin efendim, çocukları babamın evinden getirmedim de sen de. 😀 Yani ben olsam neler derim, sorana diyorum, dilim meşhurdur, de sen de korkak alıştırma. 😀

Göndereceksin efendim, çocukları babamın evinden getirmedim de sen de. 😀 Yani ben olsam neler derim, sorana diyorum, dilim meşhurdur, de sen de korkak alıştırma. 😀
Diyorum neler diyorum.. isine gelmedigi icin,
yok velayeti alirmis, yok imkanlari iyiymis alurmis cocuklari,yok cocuklat buyumusmus artik.. aklinca gozumu korkutuyor.
Dilenci gibi oldum
Benim sgk' m yatmioki para alamazsin benden demisti
Avukata sordum, ustune olan tum mal varligini cikaririz dedi( insallah devir/satis yapmamistir)
Umarim uzerinde mal varligi vardir.
Odemedigin nafakalari da öde dedim, cocuklari bana sat velayeti ver ben senden para pul da istemem bakarim cocuklara dedi
Nasi bakcan yahu tirnagini bile kesmemissindir, dus aldirmisligin yoktur senin dedim..
Sen eve bile gelmezdinki keyfinden odun verip dedim

Yoruldum valla ugrasmaktan
Avukatlarda aliriz ederiz diyor da sonrasinda davayi kaybediyorlar. süreç uzuyor. Elim bos dönmek de istemiyorum, avukat arkadasi da cok onun. Katakulli ile biseyler yapar o cirkef
Icra baslatacagim artik, bendeki kredi limitini doldurdu. Hem cocuklara baktiriyor hem de masraflari bana odetmeye calisio
Tek korkum bizi huzursuz etmesi,cocuklara yansiyacak olusu, gerginlik..

Back
X