• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski Eş ile evlenmek ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Coocoo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Coocoo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2023
1.568
895
53
şiddetli geçimsizlik , bitmek bilmeyen kavgalar neticesinde çocuksuz boşandım. Henüz 30 yaşında bile değilim
boşanmak bazen iyi hissettirse de bazen çok fena afallıyorum.
Bir 7-8 ay kadar oldu boşanalı.
Şuanda ablam ile yaşıyorum

gelecek yorumları az çok biliyorum ama eski eşi ile yeniden evlenip mutlu/mutsuz olan örnek insanların hikayelerini merak ediyorum.

Deneyimlerinizi dinlemek istiyorum.

Genel sorunumuz , statü farklılığı , iletişim kurmama , maddi farklılıklar , kültür farklılıkları , sorumsuzluk vs

birde 30 undan önce boşanan özellikle çocuksuz arkadaşlar şuan hayatlarınız nasıl gidiyor ?

Son düzenleme:
Aynı şeyleri yeniden yaşamak mı istiyorsunuz
Gerçekten insanın kendine yaptığını,ya da yapmak istediğini 7köy birleşse yapamaz derler ya işte siz tam şuan o durumdasınız.

Lütfen kendinize gelin.

Ya bu uzak bir düşünce şuan mantıken bana , ama yinede sormak istedim

böyle durumda olanlar var mı diye
duygusal zor bi süreç ..

yaşayan anlar..

Bosanmadim nasıl bir şey olduğunu bilmiyorum ama olmayanı oldurmak yerine yeni seyler demek daha keyifli değil mi?

evet kesinlikle sizin gibi düşünüyorum ama duygusal olarak bunu yapamıyorum
yani eminim boşanıp bu düşünceye kapılan kadınlar olmuştur.

nasıl aştılar , nasıl üstesinden geldiler , ne yaptılar bunu merak ediyorum

şiddetli geçimsizlik , bitmek bilmeyen kavgalar neticesinde çocuksuz boşandım. Henüz 30 yaşında bile değilim
boşanmak bazen iyi hissettirse de bazen çok fena afallıyorum.
Bir 7-8 ay kadar oldu boşanalı.

gelecek yorumları az çok biliyorum ama eski eşi ile yeniden evlenip mutlu/mutsuz olan örnek insanların hikayelerini merak ediyorum.

Deneyimlerinizi dinlemek istiyorum.

Genel sorunumuz , statü farklılığı , iletişim kurmama , maddi farklılıklar , kültür farklılıkları , sorumsuzluk vs
Aynı nehirde iki defa yıkanılmaz.

Benim eşimin kuzeni evlendi 5 sene sonra filan eski kocasıyla. Çocuk da yaptı hemen 3 5 aya. Şimdi çocuk 9 aylık filan galilba.

Bir iki şey saymıyorsun ama bi ton şey var ve düzeltilebilir bir şeyler de değil.

Benim eşimin kuzeni evlendi 5 sene sonra filan eski kocasıyla. Çocuk da yaptı hemen 3 5 aya. Şimdi çocuk 9 aylık filan galilba.

Bir iki şey saymıyorsun ama bi ton şey var ve düzeltilebilir bir şeyler de değil.
neden boşanmışlardı ?

Ya bu uzak bir düşünce şuan mantıken bana , ama yinede sormak istedim

böyle durumda olanlar var mı diye
duygusal zor bi süreç ..

yaşayan anlar..
7 yıl önce boşandım. Boşanma sürecinde benimle görüşmek ve barışmak istiyordu, evimize geri gel, birlikte gidelim falan diyordu. O zamanlar kendisini hem seviyor hem de ondan nefret ediyordum. Duygularım karmakarışıktı. Ama hiçbir zaman tekrar onunla evlenmeyi düşünmedim. Boşanma sebepleriniz basit değil. Böyle anlarda size yaşattığı olumsuz şeyleri düşünün.

7 yıl önce boşandım. Boşanma sürecinde benimle görüşmek ve barışmak istiyordu, evimize geri gel, birlikte gidelim falan diyordu. O zamanlar kendisini hem seviyor hem de ondan nefret ediyordum. Duygularım karmakarışıktı. Ama hiçbir zaman tekrar onunla evlenmeyi düşünmedim. Boşanma sebepleriniz basit değil. Böyle anlarda size yaşattığı olumsuz şeyleri düşünün.

7 yıl güzel bir süre şuan nasılsınız ?

En zor kısmı atlatmissiniz ilk 6 ay zor geçiyor.simdi düzen kurmusken başa sarmak çok mantıksız.diyelim tekrar bir araya geldiniz artık boşanmak yada ayrılmak çok zor olacak.ilkinde yaptınız ama ikinciye daha çok cekineceksiniz haliyle yaptığı herşeyi alttan alacaksınız.eski meseleler gündeme gelecek yani olmaz bu iş.bi dereden iki defa yıkanmaz.ha derseniz çok seviyorum sevgimiz herşeyi iyileştirir bilemem ama boşanmadan önce iyice dusunmeliydiniz

neden boşanmışlardı ?
Bizim bildiğimiz çocukca şeylerdi açıkcası. Hatta biz kız tarafı olarak kızı suçlu bile bulmuştuk. Adamın babası hastanede yatarken ziyaret edip sonra yemeğe gitmişler eşi orda hep telefonla oynamış filan... Yani bu gibi şeyler sıralanmıştı o ara.

7 yıl güzel bir süre şuan nasılsınız ?
Şuan daha iyiyim. İyi ki ondan boşanmışım diyorum. 22 yaşlarında evlenmiştim şimdi 30 yaşındayım. Eğer hâlâ evli olsaydık çoluk çocuğa karışmış, çok mutsuz bir kadın olacaktım. Hastalıklı derecede kıskanç ve obsesif biriydi. Boşanma sonrası toparlamam zaman aldı. Sonrasında hayatıma girenler oldu, birkaç kişi ile sevgili oldum. Şimdi ise bir süre erkeklerden, sevgili flört işlerinden uzak durup kendi hayatıma odaklanmak, kendim için bir şeyler yapmak istiyorum.

Back
X