• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski es konusu

😀
s...irsin gitsiz havlamasın!!!
çocuğum iyi sanki çok umurundaymış gibi konuşma umurunda olsa sık sık görürdün
uğraşamam senle diye kestirip atın

aklınca sizi üzmeye çalışıyor izin vermeyin
Aynen böyle söyledim havlayıp durma sanki çok umrunda da sorup duruyorsun dedim . Zaten derdi bana yetersiz hissettirmek bakımsız kalıyor çocuğu oldurecek misin diyor

Verdiği nafaka zor geliyor. Şu ekonomide nafaka arttırım oranları çook arttı. 6 ay sonra çok sağlam bir artış yspmak zorunda ama sizi bezdirip, çocuğu annesinin başına atınca hem bakımını hem masrafını ailesi karşılayacak, size nafaka vermekten kurtulduğu gibi birde sizden nafaka talep edecek. Parası kendisine kaldığı içinde sevgilisi ile rahat rahat gezip tozacak. Bu gün nafakadan vazgeçtim deseniz ertesi gün adınızı unutur. Evladını gerçekten düşünen adam önce onun huzurunu düşünüp sizin huzurunuzu kaçırmaz sonrada adam gibi hrr fırsatta evladını görüğ vakit geçirmeye çalışır.

Ya aslında çocuklara kıyamıyoruz ama benim bir arkadaşım boşandığı ex her seferinde çocuklarla ilgili buna saldırıyordu.velayet davasi açarım diye tehdit ediyordu bıkmıştı kizcagiz.
Topladı çocuklarin esyalarini oyuncak vs. arayip babayi çağırdı "al bakalim madem istiyorsun bakabilirim de diyorsun sen de kalsinlar "dedi.
1 hafta sonra baba yalvar yakar getirmek istedi çocuklari , anne kabul etmedi.Gece gündüz aradi." Ben bakamıyorum hic dertleri bitmiyor " vs diye.Ki babaanne ve dede de vardi evde.
Arkadaşım çocuklari çok özleyince tamam dedi aldi geri.O adam bir daha tek kelime etmedi ne velayet ne tehdit.
Çocuk bakmayi büyütmeyi kolay saniyorlar.

Verdiği nafaka zor geliyor. Şu ekonomide nafaka arttırım oranları çook arttı. 6 ay sonra çok sağlam bir artış yspmak zorunda ama sizi bezdirip, çocuğu annesinin başına atınca hem bakımını hem masrafını ailesi karşılayacak, size nafaka vermekten kurtulduğu gibi birde sizden nafaka talep edecek. Parası kendisine kaldığı içinde sevgilisi ile rahat rahat gezip tozacak. Bu gün nafakadan vazgeçtim deseniz ertesi gün adınızı unutur. Evladını gerçekten düşünen adam önce onun huzurunu düşünüp sizin huzurunuzu kaçırmaz sonrada adam gibi hrr fırsatta evladını görüğ vakit geçirmeye çalışır.
Zor geliyor zaten yol uzak bir sürü yol parası veriyorum görmeye gelirken diyor o yüzden ayda bir görüyorum diyor

Sevgilisi yabancı yurt dışında burda değil ama sevgilisiyle evliliğine yatırım yapıyor

Ya aslında çocuklara kıyamıyoruz ama benim bir arkadaşım boşandığı ex her seferinde çocuklarla ilgili buna saldırıyordu.velayet davasi açarım diye tehdit ediyordu bıkmıştı kizcagiz.
Topladı çocuklarin esyalarini oyuncak vs. arayip babayi çağırdı "al bakalim madem istiyorsun bakabilirim de diyorsun sen de kalsinlar "dedi.
1 hafta sonra baba yalvar yakar getirmek istedi çocuklari , anne kabul etmedi.Gece gündüz aradi." Ben bakamıyorum hic dertleri bitmiyor " vs diye.Ki babaanne ve dede de vardi evde.
Arkadaşım çocuklari çok özleyince tamam dedi aldi geri.O adam bir daha tek kelime etmedi ne velayet ne tehdit.
Çocuk bakmayi büyütmeyi kolay saniyorlar.
Benim avkt da ayni şeyi diyor versen bi hafta bakamaz ama bosaninca evladimmm evladimmm

Benim avkt da ayni şeyi diyor versen bi hafta bakamaz ama bosaninca evladimmm evladimmm
Sorun şu ki bir hafta alıyor zaten ikinci hafta da kalsın diyor yazın bende kalsın diyor hatta

Valla ben herif gitti evlendi diye göstermiyorum çocuğu. Hoş şerefsizin çocuk da umrunda değil aramiyor bile artık.Ama boşanma dava sürecinde velayet istedi bana türlü iftiralar atti.3 kurus nafaka için türlü entrika çevirdi.
Babalık yapmayacağını çocuk bile anladi.Evlenince de üstüne tüy dikti zaten.
Şu an sesi çıkmıyor fazla sessiz bekliyorum bir sürpriz.Tekrar dava açacak kesin.

• Beğen
Reactions: Cac
Valla ben herif gitti evlendi diye göstermiyorum çocuğu. Hoş şerefsizin çocuk da umrunda değil aramiyor bile artık.Ama boşanma dava sürecinde velayet istedi bana türlü iftiralar atti.3 kurus nafaka için türlü entrika çevirdi.
Babalık yapmayacağını çocuk bile anladi.Evlenince de üstüne tüy dikti zaten.
Şu an sesi çıkmıyor fazla sessiz bekliyorum bir sürpriz.Tekrar dava açacak kesin.
Olabilir durup durup eski eşlere sarmalari meshur niye bosandik diye bileniyorlar arada aklına gelip dur sunlarin rahatini bozayım zihniyeti cok malesef hazmedemiyorlar boşanmayi

konuşmayalım diyorum benimle muhatap olmak zorundasın diyor çocuk hastaysa hesap vermek zorundasın diyor bela okuyor . Artık sabrım taştı çünkü kufur ediyor uzaklaştırma alacağım bi daha yaparsa .
Yahu o yaştaki çocuklar çok sık hastalanır zaten Yazık değil mi size
Zaten başkaları da demiş nafaka vermemek için böyle yapıyor. Gün sonunda derdi bu

Arkadaşlar 1 senedir ayrıyız 6 aydın da resmî boşandık bi oğlumuz var 3 yaşında . Kreşe gidiyor babası başka şehirde ama 2 3 günde bir çocuk nasıl eğer hastaysa bana saydırıyor niye hasta bize ver bizde kalsın diyor ben çalışıyorum memurum çocuk hasta oldukça az da olsa izin alıp ilgileniyorum ama kreş bu sık hastalanıyor sürekli sen bakamıyorsun veya kreşe bugün niye gitmedi enabizfa hastaneye götürdüğümü görüyor niye hastaneye götürdün ne ilaç verdiler vs Ama normalde çok ilgili bi baba degil ayda bir görür . Sizin iletişiminiz nasıldı aynı durumda planlar . Bir de sevgilisi var ama bana çocukla ilgili baskı yapıyor beddua ediyor nefret ediyorum senden diyor hakaret ediyor ben napacahim konussam da olmuyor moralimi alt üst ediyor
Engelleyin gitsin ,iyiniyetinizi suistimal edip baskı ve hakaret ediyormuş.yollarınız ayrılmış zaten.İlgilenmediği çocuğu üzerinden sizi aşağılamasına izin vermeyin sakın👏👏👍😉

Arkadaşlar 1 senedir ayrıyız 6 aydın da resmî boşandık bi oğlumuz var 3 yaşında . Kreşe gidiyor babası başka şehirde ama 2 3 günde bir çocuk nasıl eğer hastaysa bana saydırıyor niye hasta bize ver bizde kalsın diyor ben çalışıyorum memurum çocuk hasta oldukça az da olsa izin alıp ilgileniyorum ama kreş bu sık hastalanıyor sürekli sen bakamıyorsun veya kreşe bugün niye gitmedi enabizfa hastaneye götürdüğümü görüyor niye hastaneye götürdün ne ilaç verdiler vs Ama normalde çok ilgili bi baba degil ayda bir görür . Sizin iletişiminiz nasıldı aynı durumda planlar . Bir de sevgilisi var ama bana çocukla ilgili baskı yapıyor beddua ediyor nefret ediyorum senden diyor hakaret ediyor ben napacahim konussam da olmuyor moralimi alt üst ediyor
Bu şekilde konuşmaya hakkı var,kocanken de yoktu suan hic yok. Sana hakaret ettiginde bir daha yazarsan seni polise veririm de. Hakaret davası acarim de. Ki gercekten devam ederse aç da. Ne münasebet bu yüzü sizden bulmasın lütfen kendini niye ezdiriyosun. Belli ki derdi çocuk da degil icine dert olmuş ayrilmanız,çok pisman oldum diyemeyen de bu şekilde saldırıyor işte naparsın

Ne dinliyorsun, engelle gitsin. 1300 ne Allah aşkına çocuğa geçen bağışıklığı güçlensin diye balık yağı aldım 300 lira. Verdiği nafaka kadar konuşsun

Back
X