• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski es konusu

Yapabileceği bisey yok ama yine de 2 günde bir soruyor . Madem çok merak ediyorsun 2 haftada bir gel gör git diyorum pedagog demis ki babaanne ve dedeYi de görmesi lazımmış babayı tek goremezmis
Yok ya!! Bu adam manyak, derdi de çocuk falan değil sizi taciz etmek. muhatap olmayın, hatta hakaret nedeniyle şikayetçi olup uzaklaştırma alın.

Çocuğu vermeyin asla.Götürürse muhtemelen bir daha alamazsiniz.Dikkatli olun
Yok öyle getirmeme durumu olamaz bi kez öyle yaptı polisi arayacaktım gözü korktu zaten akrabayız cesaret edemez

Yapabileceği bisey yok ama yine de 2 günde bir soruyor . Madem çok merak ediyorsun 2 haftada bir gel gör git diyorum pedagog demis ki babaanne ve dedeYi de görmesi lazımmış babayı tek goremezmis
Eşiniz size mi söylüyor pedagog böyle söyledi diye? Öyleyse külliyen yalan, çocuğu almak için. Bence çocuğu almaya da niyeti yoktur, bu adam sizi taciz edip huzurunuzu kaçırmaya uğraşıyor bence, onu da çocuk üzerinden yapıyor. İletişimi minimuma indirin, hesap vermeyin. Boşanmışsınız velayet de size verilmiş, eliniz gayet güçlü. Kendinize güvenin kendinizi ezdirmeyin.

Yok öyle getirmeme durumu olamaz bi kez öyle yaptı polisi arayacaktım gözü korktu zaten akrabayız cesaret edemez
Konulariniza baktim pislik travestiyle aldatmis sizi siddet varmış hem psikolojik hem fiziksel.
Baba olmaz zaten bundan.Akraba diyorsunuz bir.de rezil etseydiniz şerefsizi.Ne yüzle sizden çocuk istiyor

Hakaret etmeye devam ederse hakaret davasi acacaginizi soyleyin. Siz karsilik vermeyin sakin.

Arkadaşlar 1 senedir ayrıyız 6 aydın da resmî boşandık bi oğlumuz var 3 yaşında . Kreşe gidiyor babası başka şehirde ama 2 3 günde bir çocuk nasıl eğer hastaysa bana saydırıyor niye hasta bize ver bizde kalsın diyor ben çalışıyorum memurum çocuk hasta oldukça az da olsa izin alıp ilgileniyorum ama kreş bu sık hastalanıyor sürekli sen bakamıyorsun veya kreşe bugün niye gitmedi enabizfa hastaneye götürdüğümü görüyor niye hastaneye götürdün ne ilaç verdiler vs Ama normalde çok ilgili bi baba degil ayda bir görür . Sizin iletişiminiz nasıldı aynı durumda planlar . Bir de sevgilisi var ama bana çocukla ilgili baskı yapıyor beddua ediyor nefret ediyorum senden diyor hakaret ediyor ben napacahim konussam da olmuyor moralimi alt üst ediyor
Şikayetçi olun . Ne demek hakaret etmek?
Konuşmayın ayrıca . Çocuk bu illa ki hasta olacak

Arkadaşlar 1 senedir ayrıyız 6 aydın da resmî boşandık bi oğlumuz var 3 yaşında . Kreşe gidiyor babası başka şehirde ama 2 3 günde bir çocuk nasıl eğer hastaysa bana saydırıyor niye hasta bize ver bizde kalsın diyor ben çalışıyorum memurum çocuk hasta oldukça az da olsa izin alıp ilgileniyorum ama kreş bu sık hastalanıyor sürekli sen bakamıyorsun veya kreşe bugün niye gitmedi enabizfa hastaneye götürdüğümü görüyor niye hastaneye götürdün ne ilaç verdiler vs Ama normalde çok ilgili bi baba degil ayda bir görür . Sizin iletişiminiz nasıldı aynı durumda planlar . Bir de sevgilisi var ama bana çocukla ilgili baskı yapıyor beddua ediyor nefret ediyorum senden diyor hakaret ediyor ben napacahim konussam da olmuyor moralimi alt üst ediyor

mahkeme size verdiyse bu çocuğu ona halt yemek düşer kusura bakmayın.
çocuk bu yani seninle ne ilgisi var.

Ebeveynler kendi e nabizindan, 18 yaş alti çocuğunun sağlık bilgilerini görebiliyor
Ben göremiyorum kac kere yetkili olduklarimi ariyorum e nabizdan cikmiyor bir yerde mhrs den randevu alacam e nabiza giriyorum yetkili oldigim yok bilen varmi aceip

Cocuk hastalinnca soylemeyin nasil biliyor ..taviz vermeyin ..ben avktima sormustum velayet bende ise her hasta olunca bildirecekmym hayir dedi oyle bir sorumlulugin yok dedi .cocuk bu tabiki hasta olacak
hergun 1 dis sarimsak yesin birde kışın udi hindu yagi icirin

Cocuk hastalinnca soylemeyin nasil biliyor ..taviz vermeyin ..ben avktima sormustum velayet bende ise her hasta olunca bildirecekmym hayir dedi oyle bir sorumlulugin yok dedi .cocuk bu tabiki hasta olacak
hergun 1 dis sarimsak yesin birde kışın udi hindu yagi icirin
siz muhatap oluyor musunuz peki eski esinizle

konuşmayalım diyorum benimle muhatap olmak zorundasın diyor çocuk hastaysa hesap vermek zorundasın diyor bela okuyor . Artık sabrım taştı çünkü kufur ediyor uzaklaştırma alacağım bi daha yaparsa .
Cvp verme engellrrim seni de benimki kac kere yazdi dedim engellerim seni yeter 1 hafta sonra yine sacma seyler yazdi yine engellerim dedim bazen cvp vbile vermiyorum ben niye bosandim suratini gormiyim diye taciz edeceksen tlf sesini duyacaksam msj atacaksan sürekli neden bosandim ama aaaa yetti dedim cookkkk mecbur olmadigi surece kendisi muhatabim degill

B
Hayir tabiki tavrin sert net olursa bir sure sonra geri cekiliyor.. avktim konuşmalarini görüyor engelle sunu ne çekiyorsin diyor
izim boşanma kesinleşti 6 ay oldu. Zaten en fazla velayet davası açabilir onu da istemez sevgilisi olduğu icin ama bende o kadar stres yarattı ki tavırları beynim uyuşuyor artık stresten

B

izim boşanma kesinleşti 6 ay oldu. Zaten en fazla velayet davası açabilir onu da istemez sevgilisi olduğu icin ama bende o kadar stres yarattı ki tavırları beynim uyuşuyor artık stresten
velayet sende o zaman alamadi simdi nasil alacak

İlgilenmesi sadece bu bakıcıya ver diyor ama verdiği nafaka 1300 ben de ev aldım kredisini ödüyor bakıcıya gücüm yetmez bunu söyleyince sen para istiyorsun diyor ama yine bakıcı diye tutturuyor yoksa ver bana annem baksın diyor
s...irsin gitsiz havlamasın!!!
çocuğum iyi sanki çok umurundaymış gibi konuşma umurunda olsa sık sık görürdün
uğraşamam senle diye kestirip atın

aklınca sizi üzmeye çalışıyor izin vermeyin

Back
X