Eşimin eski eşiyle başım dertte.Kadın bir türlü peşimizi bırakmıyor.Eşimin ilk evliliği 6 yıl sürmüş ve 2008 yılında boşanmışlar.Eşim boşandıktan 3 ay kadar sonra benimle tanıştı ve çıkmaya başladık.Çok kısa bir sürenin ardından 1,5 yıl önce evlendik.Bu zamana kadar her şey normalken eski eş yok onlar biz evliyken beraberdi,benden o kadın yüzünden boşandı vs diye çevreye dedikodu yaymaya başlamış.Eşim ve çevresiyle ortak arkadaş oldukları için arkadaşları hem bizimle hemde o kadınla görüşmeye devam ediyorlar.Zaten arkadaşları beni çok sevmez eski eşini severler.Sürekli laf çakmalar,imalı bakışlar felan neyse.Bu kadın her zaman mutlaka benimle ilgili kötü şeyler söyleyip herkese beni düşman etme çabasında. Eşimle de bu yüzden sık sık boş yere tartışıyoruz.İkide bir o kadından bahsetme diyor,bende dayanamıyorum şöyle demiş felan diye başlıyorum.Ne yapcamı şaşırdım artık. Ben hiç bir şekilde kendisi hakkında yorum yapmıyorum ve söylenenleri duymamaya çalışıyorum kimseye belli etmiyorum acaba yanlış mı yapıyorum bilmiyorum. Başına benim gibi böyle bir şey gelen var mı.Son çare birde buraya konu açayım dedim.Çok mutsuzum ve ne yapacamı bilmiyorum