eski eş yeni sevgili..

BEDB

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2014
1
0
1
Afyon
arkadaşlar merhaba; forumu çok takip ediyordum ancak yazmayı yeni akıl edebildim:)

3 ay önce boşandım sebep şiddetli geçimsizlik..doğu kültüründeki bir adam batıda büyümüş özgürlüğüne düşkün kız yani klasik bir hikaye..
Evlendik 1,5 sene evli kaldık ama bir evin bir oğlu mantığıyla sürekli iç içe olmam istendi.eşim tarafından da ailesi tarafından da.ama yapamadım kendi hayatımız olmadı. yeri geldi şiddet de oldu tabi. Şimdi tekrar görüşmeye başladık. Başka bir şehre benim doğup büyüdüğüm türkiyenin en medeni şehrine gitmeyi orda yeni bir hayat kurmayı planlıyoruz. ailesinden uzak başbaşa evli gibi!!.zor olacak çünkü yeni bir iş yeni ev. daha da önemlisi tekrar güvenmek. çıkamıyorum işin içinden ama onlardan uzak olunca herşeye sıfırdan başlayabilirmişiz gibi geliyor. Yeni evli gibi .fikirleriniz çok önemli lütfen esirgemeyin benden

Neden olmasin
ESin seni seviyor ki bosansanda hala gorusuyorsunuz iletisim kopmamis
BEnce bi sans ver. .
Ailesi disinda iyiyseniz eger tek sorun ailesiyle onlar olmadan bi deneyin derim

denenmişi tekrar denemek miiii ooo çok saçma

yeniden başlama güel olabilirdi sadece ŞİDDET olmasaydı...bir kere kalkan el bir daha inmez..bunu ailelerle faln ilgisi yok..izmirde de olsanız,diyarbakırda da ,şiddet şideeettir...ve yeniden başlamaya değmez..

Son düzenleme:
"bıraktığın işe, ayrıldığın eşe geri dönmeyeceksin.." diye bi laf var ama hayat senin tabi...
ama hiçkimse tamamen değişemez hele erkekler aile konusunda asla değişmez...

sanki üzüleceksiniz..ama belli de olmaz..başka bir adam çok daha fazla üzebilir sizi.
şansınızı deneyin derim mutluluklar.

aynı hatayı iki kere yapan canlıya insan denir...
umarım sizinki hata olmaz

yeri geldi şiddet de oldu tabii kısmını okuyana kadar neden olmasın diye düşünüyordum ama o cümleden sonra denenmişi deneme derim..şiddte hastalık gibidir bir kez olursa yeri geldiği zaman! devamı da gelir.

Dayak varmis asla tavsiye etmem.o olmasa evet niye olmasin ama o varsa heleki kultur farki bence yapmayin yeniden bosanmaniz cok zaman almaz allah korusun bide cocuk filan olur bu sefer aldiginiz yaralar dahada derin olur.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Neden olmasin
ESin seni seviyor ki bosansanda hala gorusuyorsunuz iletisim kopmamis
BEnce bi sans ver. .
Ailesi disinda iyiyseniz eger tek sorun ailesiyle onlar olmadan bi deneyin derim

Tam okumadiniz galiba siddette olmus.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hepsini anladim da, "yeri geldi siddet de oldu tabii" cumleni anlayamadim.. Bu biraz siddeti mesrulastirmak gibi geldi bana, yadirgadim acikcasi. Asla buyuk konusmamak lazim, bugune kadar da bu siddet durumu basima hic gelmedi o yuzden ben ne yapardim keskin konusamam, ama burda yeni uye olsam da yillardir bircok sey okudum, hemcinslerimizin yorumlarini hatmettim, siddet konusu malesef bir kere oldu mu gerisi gelen bir sey benim gordugum. O yuzden her ne kadar birbirinizi hala sevseniz de, uzaklasip yeni bir hayat kurmayi planlasaniz da iyi dusun derim ben. Bu konuyu da konus hatta onunla, siddet konusunu. Baska bir sehir, basbasa bir hayat ailevi sorunlari cozer belki ama siddet en ufak sey sebebiyle bile olabiliyor..

Benzer bir sebepten -erkek tarafinin ailesinin her seye karismasi ve rahatsizlik vermesi sebebinden- bosanmak uzere olan biri olarak kendi gelecegimi gordum sizde.

Su anda esimin ailesi de benim ailem de bosanmamiz icin gun sayiyor.

Esim ailesini ezip gecemedigi icin bosaniyor olma durumumuza boyun egiyor.

Ben de sustum, olacaklari izliyorum.

Kulagimda esimin soyledigi bir soz: "Bir 5 sene sonra rastlasak, sımsıkı sarilmayacak miyiz sanki birbirimize?"

Su anda bana da sarilirmisiz gibi geliyor.

Ama bosandigim anda bunun olmamasi icin her seyi yapacagim.

Zira guvenilmez bir daha. Bir kere elimi birakan ikincide yine birakir.

Aileye karsi tutum da kisilige yer etmistir. Istediginiz kadar uzakta olun yine de esiniz o kisilikten kurtulamaz.

Sizi ve hislerinizi belki de en iyi anlayan benim. Ama yanlistasiniz ne yazik ki, soylemeden gecemeyecegim.

Esiniz, sizi kaybetmenin verdigi telasta. Tum o vaadler o yuzden.

Bir yerde okumustum ve birkac ornek olayla da tastik ettim bu sozu: "Bosaninca surunen adam cok gordum. Ama bosandiktan sonra tum kadinlar daha guclu oluyorlar."

Kadin son raddeye gelmeden bosanmiyor cunku. Erkek gibi olmuyor.

Kalbinizin mantiginizi ele gecirme donemi bitmis, en zoru basarip bosanmissiniz.

Zorda olan o. Onsuz bir hayata tam alismaya basliyorken yeniden ayni kafese hapsolmayin lutfen. Lutfen...

Bana Allah yeter...

Şiddetin olmadığını bile varsaysam (ki arkadaşlar onunla ilgili güzel yorumlarını yapmışlar), bu adam ailesini silecek mi? Sanmam. O zaman bu iş olmaz bence. Hele bir de çocuğunuz olursa. O çocuğun yetiştirlişi ile ilgili sıkıntılar, aman annemler bir torunlarını görsünler, burda çocuğunu kaçıran babayla iligli bile konu vardı. Hoş siz zaten kararınızı vermişsiniz. Ama en azından çocuk için şartların olgunlaşmasını bekleyin.

Merhaba,

sevip seviliyorsanız, yeni bir hayat kurma düşünceniz de varsa altından kalkılamayacak yük yoktur

ayrıca insanlar değişir, kendimden biliyorum nasıl değiştiğimi kendim görüyorum.. eşiniz pişman olmuş belli.. kaybetme korkusu ve kaybediş bir erkeği değiştirebilir, tecrübeyle sabittir

birbirinizi gerçekten seviyorsanız kaybetmeyin sevginizi derim

tekrar aynı hatay düşmeyin derim.çünkü malzeme aynı paketi farklı olacak.değişen bişey olmayacak.sonuçta adam aynı adam,ailesi aynı aile ve siz de yine aynı siz.ama yine de hakkınızda hayırlısı olsun

Hiç bir insan tam anlamıyla değişmez.
Yapacaklarını kısıtlar, dikkatli olur ama asla değişmez.
Hadi diyelim ki barıştınız?
Aileler ne olacak.
Siz şimdi özleminde verdiği heyecanla her şey güllük gülistanlık olacak sanıyorsunuz.
Ama bir yerden patlak verecek illa ki bu durum.
Çok iyi düşünün bence.
Ama biz hata deriz. "Yeni başlangıç" olur kim bilir.

belli ki seviyor filan ama!! aması önemli! bence ani kararlar vermeden evvel ondan iyice emin olun. şiddet de tıpkı aldatmak gibi bir kez oldu mu ikinci üçüncü çok daha rahat oluyor.

Aman diyeyim. tekrar yakmayın kendinizi....

Türkiyenin en medeni şehrine gelince dayak olmayacak mı? Bu arada Türkiyenin en medeni şehri hangisi yaw?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…