• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski es

Pamukpamuk44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2021
1.990
-137
68
41
Çocuğumun kalp muayenesi için istanbuldaydim.o kadar yalnızdım ki belki evleniriz diyordum.eski eşimi arayıp evlenelim dedim.cunku artık tek başıma olmuyordu.sali gunubgelecekti.gelmedi.ben tavır yapınca carsamba geldi iki saatlik yoldan.onlayken sanki bunaldigimi bir beden küçük gömlek giymek gibiydi.bu arada sana geliyoruz dedim.pek sevinmedi.iki kez sordu e şimdi nereye geleceksiniz .diye.sana geliyoruz dedim.sevinmedi.oyle olunca da bırak beni feribota ben gidicem dedim.tamam dedi.yolda düşündüm gece yolculuğu nasıl olacak üstelik oğlumla.seferler de iptal olmuş.gece 10 da binip gece ikide gemiden inmem lazım.ben fikir degistirdim.hadi yolun üzeri sana gidelim dedim.ekstra yolu degistirmemistik.olmaz dedi.madem gidicem dedin.surekli fıkır değiştiriyorsun.gideceksin.seni arabamda istemiyorum.polisi de arayamazsın.bu benim özgür iradem.bmu akşam gidiyorsunuz.oglum baba senle kalmak istiyorum.lutfen evine gotur diyor.simdi seni alsam geri nasıl götüreceğim.aralikta gelecem.seni orda görürüm.gecenin onunda gemiye bindik.gece iki buçuk gibi evdeydik.bana diyor ki evleneceksen hayatımda ol.evlenmeyeceksen evime gelme.iyi de o burda hep benim evimde kaldı.ben hep evimi açtım ona.boyle mi olması gerekiyordu

Çocuğumun kalp muayenesi için istanbuldaydim.o kadar yalnızdım ki belki evleniriz diyordum.eski eşimi arayıp evlenelim dedim.cunku artık tek başıma olmuyordu.sali gunubgelecekti.gelmedi.ben tavır yapınca carsamba geldi iki saatlik yoldan.onlayken sanki bunaldigimi bir beden küçük gömlek giymek gibiydi.bu arada sana geliyoruz dedim.pek sevinmedi.iki kez sordu e şimdi nereye görüceksiniz.diye.sana geliyoruz dedim.sevinmedi.oyle olunca da bırak beni feribota ben gidicem dedim.tamam dedi.yolda düşündüm gece yolculuğu nasıl olacak üstelik oğlumla.seferler de iptal olmuş.gece 10 da binip gece ikide gemiden inmem lazım.ben fikir degistirdim.hadi yolun üzeri sana gidelim dedim.ekstra yolu degistirmemistik.olmaz dedi.madem gidicem dedin.surekli fıkır değiştiriyorsun.gideceksin.seni arabamda istemiyorum.polisi de arayamazsın.bu benim özgür iradem.bmu akşam gidiyorsunuz.oglum baba senle kalmak istiyorum.lutfen evine gotur diyor.simdi seni alsam geri nasıl götüreceğim.aralikta gelecem.seni orda görürüm.gecenin onunda gemiye bindik.gece iki buçuk gibi evdeydik.bana diyor ki evleneceksen hayatımda ol.evlenmeyeceksen evime gelme.iyi de o burda hep benim evimde kaldı.ben hep evimi açtım ona.boyle mi olması gerekiyordu
Adam istemiyor seni işte ne tutturuyosun evine gidelim diye. Sen dua et o yaptıklarını duymasın da çocuğu da almasın elinden

Bir esinizle birlikte olmayi umuyorsunuz bir baskalariyla gorusuyorsunuz yazik etmeyin cocugunuza. Adam istemiyorsa istemiyordur kendinize o yokmus gibi plan yapin sizde. Ona guvenip aksama kalmayin bundan sonra ya da gidin bir otelde kalin.

Yazık o çocuğa cidden yazık

Daha iki gün evvel konun vardı başka bir adamla ilgili şimdi eşe evlilik mi teklif ettin
Hiç akıllı mantıklı işlerin yok
Hayret
Esin de tuhaf seni istemiyorsa çocuğu için bari seni çekseydi sonuçta baba ve sağlık sorunu var

Al birini vur ötekine

Adam istemiyor seni işte ne tutturuyosun evine gidelim diye. Sen dua et o yaptıklarını duymasın da çocuğu da almasın elinden
Cocuk sorumluluğu istemiyor ki.uste para verir bende kalsın diye.sorun o değil.ustelik hayatımda birinin olmasını oğlum.da istiyor.bsns baba getir dedi

Çocuğumun kalp muayenesi için istanbuldaydim.o kadar yalnızdım ki belki evleniriz diyordum.eski eşimi arayıp evlenelim dedim.cunku artık tek başıma olmuyordu.sali gunubgelecekti.gelmedi.ben tavır yapınca carsamba geldi iki saatlik yoldan.onlayken sanki bunaldigimi bir beden küçük gömlek giymek gibiydi.bu arada sana geliyoruz dedim.pek sevinmedi.iki kez sordu e şimdi nereye geleceksiniz .diye.sana geliyoruz dedim.sevinmedi.oyle olunca da bırak beni feribota ben gidicem dedim.tamam dedi.yolda düşündüm gece yolculuğu nasıl olacak üstelik oğlumla.seferler de iptal olmuş.gece 10 da binip gece ikide gemiden inmem lazım.ben fikir degistirdim.hadi yolun üzeri sana gidelim dedim.ekstra yolu degistirmemistik.olmaz dedi.madem gidicem dedin.surekli fıkır değiştiriyorsun.gideceksin.seni arabamda istemiyorum.polisi de arayamazsın.bu benim özgür iradem.bmu akşam gidiyorsunuz.oglum baba senle kalmak istiyorum.lutfen evine gotur diyor.simdi seni alsam geri nasıl götüreceğim.aralikta gelecem.seni orda görürüm.gecenin onunda gemiye bindik.gece iki buçuk gibi evdeydik.bana diyor ki evleneceksen hayatımda ol.evlenmeyeceksen evime gelme.iyi de o burda hep benim evimde kaldı.ben hep evimi açtım ona.boyle mi olması gerekiyordu
Adam istemiyor ki,bunuda dile getirmiş daha neyin ısrarı bu böyle..

"Hayatında biri olmazsa yaşayamazsın" sendromuna tutulmuşsun pamuk. Senin birine bağlanma hızın nefes alma hızından fazla.
Doktorunu değiştir tedavine devam et. Senin bir çocuğun var kendine acımıyorsan o çocuğa acı

Acaba terapi mi alsan?
Olmamış ki boşanmışsın. Yine olmaz yine olmaz. Zaten evlilik devam ederken boşanma konuları bile gündeme gelse tekrar evlilik yürümüyor.
Üstüne üstlük kendini değersizleştirmiş oluyorsun adama böyle yalvar yakar yaparak. Ben de boşandım çok zor günler geçirdim ama bırak tekrar deneyelim demeyi muhatap bile olmuyorum. Pisliğinde boğulsunlar

Eski eşin babanı dovmustu demi sokak ortasında. Adam değil ki , daha neden evleneyim onunla yeniden diyorsun. Ki önceden denemistinjz de yeniden. Çocuğuna yazik etme . Adam zaten istese bu saatte gitmeyin gelin bana derdi. Demedigime göre istemiyor niye kendinizi o duruma sokuyorsunuz ne gerek var.

Çalışan memur kadınsın , ona yalvar buna yalvar ne gerek. Önce insan ilişkilerinizi düzeltin. Huzuru ancak öyle bulabilirsiniz . Şimdi yeniden başka biri de olsa evleneyim deseniz büyük ihtimal yine sorun yasayacaksiniz

Sırf yalnız kalmamak için onca yaşadıklarınıza değer mi? Aynı hatayı 2. kez yaparsanız şimdikinden daha derin yaralarınız olacak. İnsanız elbet biri olsun isteriz yanımızda. Ama olmuyorsa kendimize yetmemiz lazım çareyi geçmişte aramak yerine. Tamamlanmak için biri olması gerekmez hayatınızda. Çocuğunuza yazık.

Cocuk sorumluluğu istemiyor ki.uste para verir bende kalsın diye.sorun o değil.ustelik hayatımda birinin olmasını oğlum.da istiyor.bsns baba getir dedi
Sen yanlış anlamışın baba bakkaldan ekmek almaya benzemez
her erkek senin için es adayı çocuk için baba değil
Bin kez yazıldı sana doğru değil bu yaptığın karşına dengesiz edepsiz biri çıkar daha da dibe vurursun

Ve çocuklar anne babalarını seçme şansı yok derler ya aynen öyle yazık böyle ebeveyn olmamamiş hatta karakter kişilik oturmamış
Psikolojisi bozuk
Kişiler anne baba olmamalı
Ama oluyor olan masum çocuklara oluyor

Cocuk bakiyor annesinde is yok bari bir baba getir diyor heralde. Gerci cocuk kesin boyle birseyde demiyordur.

Eski eşin ortada.
Sen ortadasın.
Ailen ile, iş arkadaşları ile ilişkilerinde malum.
Normal bir insan olmak için neyi bekliyorsun?
Kendine zaten acımıyorsun bunu biliyoruz.
Yetişkin bir birey olarak sana şu kadar dil döktük anlamadın o sebeple artık sana da acımıyorum.
Ama bir evlat yetiştiriyorsun.
O çocuğun ruh halinin iyi olduğunu asla düşünmüyorum.
O sebeple çocuğunu sen bir psikoloğa götür.
En azından sen gibi bir anneyle nasıl başa çıkacağını, tabi sorumsuz babasıyla da ve bağımsız bir birey olabilmeyi öğrensin küçük yaşta.

Back
X