- 20 Ocak 2021
- 1.990
- -137
- 68
- 41
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
Çocuğumun kalp muayenesi için istanbuldaydim.o kadar yalnızdım ki belki evleniriz diyordum.eski eşimi arayıp evlenelim dedim.cunku artık tek başıma olmuyordu.sali gunubgelecekti.gelmedi.ben tavır yapınca carsamba geldi iki saatlik yoldan.onlayken sanki bunaldigimi bir beden küçük gömlek giymek gibiydi.bu arada sana geliyoruz dedim.pek sevinmedi.iki kez sordu e şimdi nereye geleceksiniz .diye.sana geliyoruz dedim.sevinmedi.oyle olunca da bırak beni feribota ben gidicem dedim.tamam dedi.yolda düşündüm gece yolculuğu nasıl olacak üstelik oğlumla.seferler de iptal olmuş.gece 10 da binip gece ikide gemiden inmem lazım.ben fikir degistirdim.hadi yolun üzeri sana gidelim dedim.ekstra yolu degistirmemistik.olmaz dedi.madem gidicem dedin.surekli fıkır değiştiriyorsun.gideceksin.seni arabamda istemiyorum.polisi de arayamazsın.bu benim özgür iradem.bmu akşam gidiyorsunuz.oglum baba senle kalmak istiyorum.lutfen evine gotur diyor.simdi seni alsam geri nasıl götüreceğim.aralikta gelecem.seni orda görürüm.gecenin onunda gemiye bindik.gece iki buçuk gibi evdeydik.bana diyor ki evleneceksen hayatımda ol.evlenmeyeceksen evime gelme.iyi de o burda hep benim evimde kaldı.ben hep evimi açtım ona.boyle mi olması gerekiyordu