• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski es

Sırf yalnız kalmamak için onca yaşadıklarınıza değer mi? Aynı hatayı 2. kez yaparsanız şimdikinden daha derin yaralarınız olacak. İnsanız elbet biri olsun isteriz yanımızda. Ama olmuyorsa kendimize yetmemiz lazım çareyi geçmişte aramak yerine. Tamamlanmak için biri olması gerekmez hayatınızda. Çocuğunuza yazık.
Eski eş istemiyor Pamuk'u. Zaten boşanırken kadını kandırdı tekrar evleniriz diye. Ne nafaka ne tazminat verdi.🤷‍♀️

Lütfen psikolojik destek alın. Daha yeni başka biriyle sanaldan görüşüp aşık olmuştunuz. Ne ara eski eşe geri dönmeyi düşünür oldunuz? Exten next olmaz. Zaten adam da istemiyor ki çok haklı! Daha bir dediğiniz diğerini tutmuyor. Size nasıl güvensin? Kaldı ki adamın muhtemelen yeni bir hayatı var belki de hayatında biri var.
Yalnızsınız birine tutunmaya ihtiyaç duyuyorsunuz belli ki. Ama yanlış yapıyorsunuz. Yalnızlığınızı çocuğunuzla giderin. Çocuğunuza layık bir anne olarak yaşayın. Çok sıkılıyorsanız kurslara katılın, sinemaya tiyatroya gidin.

Eski eş istemiyor Pamuk'u. Zaten boşanırken kadını kandırdı tekrar evleniriz diye. Ne nafaka ne tazminat verdi.🤷‍♀️
Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için. Ben ilk eşiyle olan konusuna hakim değildim, bir önceki konusunu baz alarak yazdım. Ama durum böyleyse zaten pes söyleyecek bir şeyim kalmadı.

Çocuğumun kalp muayenesi için istanbuldaydim.o kadar yalnızdım ki belki evleniriz diyordum.eski eşimi arayıp evlenelim dedim.cunku artık tek başıma olmuyordu.sali gunubgelecekti.gelmedi.ben tavır yapınca carsamba geldi iki saatlik yoldan.onlayken sanki bunaldigimi bir beden küçük gömlek giymek gibiydi.bu arada sana geliyoruz dedim.pek sevinmedi.iki kez sordu e şimdi nereye geleceksiniz .diye.sana geliyoruz dedim.sevinmedi.oyle olunca da bırak beni feribota ben gidicem dedim.tamam dedi.yolda düşündüm gece yolculuğu nasıl olacak üstelik oğlumla.seferler de iptal olmuş.gece 10 da binip gece ikide gemiden inmem lazım.ben fikir degistirdim.hadi yolun üzeri sana gidelim dedim.ekstra yolu degistirmemistik.olmaz dedi.madem gidicem dedin.surekli fıkır değiştiriyorsun.gideceksin.seni arabamda istemiyorum.polisi de arayamazsın.bu benim özgür iradem.bmu akşam gidiyorsunuz.oglum baba senle kalmak istiyorum.lutfen evine gotur diyor.simdi seni alsam geri nasıl götüreceğim.aralikta gelecem.seni orda görürüm.gecenin onunda gemiye bindik.gece iki buçuk gibi evdeydik.bana diyor ki evleneceksen hayatımda ol.evlenmeyeceksen evime gelme.iyi de o burda hep benim evimde kaldı.ben hep evimi açtım ona.boyle mi olması gerekiyordu
Eski eşinizi neden eski olarak kabul edemiyorsunuz

Al üşenmedim aradım buldum. Kendin yazmışsın nafaka almıyorum diye. Senin yazdığın her şey baştan sona yalan bence
Katibin Ruhu Katibin Ruhu nafaka almıyorum yardımı yok demiyor muydu ?
Ben de hatırlıyorum, onun parasına kalmadım tribindeydi. Hatta o para senin değil zaten çocuğun boş yere çocuğun parasını kısıyosun diyorduk

Al üşenmedim aradım buldum. Kendin yazmışsın nafaka almıyorum diye. Senin yazdığın her şey baştan sona yalan bence

onu annesine bırakma bahanesi olarak söylemişti🤷‍♀️
işine gelince alıyor işine gelmeyince almıyor ne karıştırıyon calci😅

Nafakayı altına yatırdım bir dönem.nafakayi evime sokmadım.ama o para her ay geldi.bakici parasını karşılamaz o para.1500 lira.o parayı çocuk için biriktirdim.o anlamda yazmışımdır

Nafakayı altına yatırdım bir dönem.nafakayi evime sokmadım.ama o para her ay geldi.bakici parasını karşılamaz o para.1500 lira.o parayı çocuk için biriktirdim.o anlamda yazmışımdır
Sen çok toksik bir vakasın… klinikte uzmanlarla tedavi görmelisin ve bunu hakaret olarak söylemiyorum. O çocuğun başına da kendi başına da iş getireceksin bir gün çok tehlikeli..

hıhı..
nafakayı evine soktun sokmadın. nafaka alıyorduysan çocuk için nafaka almıyorum yazılmaz.
ya adam nafaka veriyordur ya vermiyordur.
o anlamda almıyorum şu anlamda alıyorum bla bla..

Yazık o çocuğa cidden yazık

Daha iki gün evvel konun vardı başka bir adamla ilgili şimdi eşe evlilik mi teklif ettin
Hiç akıllı mantıklı işlerin yok
Hayret
Esin de tuhaf seni istemiyorsa çocuğu için bari seni çekseydi sonuçta baba ve sağlık sorunu var

Al birini vur ötekine
Muhtemelen ekonomik özgürlüğü var
Kendi ayakları üzerinde duramadığı için biriyle evlenmek istiyor
Hayatla tek başına baş edemiyor ondan dolayı da işte eski eşe evlenelim bari diyor
Mantık yok nereden baksan tutarsız

Sonuçta o parayı almışsın ve çocuğunun geleceği için az da olsa birikim yapmışsın. Almıyorum ile kenara koydum aynı şey değil Pamuk.

Back
X