• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski es

eski eşiniz sizden boşanabilmek adına sizi kandırmış resmen ve haklı da sanırım. Bir dediğiniz bir dediğinizi tutmuyor zaten, eğer siz sürekli “başımızda bir baba olsaydı şöyle iyi olurdu böyle güzel olurdu” deyip her şeyi babaya bağlarsanız çocuk da bana baba getir der tabi ki. Sizin olayları sağlıklı yorumlayabilen mantıklı biri olduğunuzu sanmıyorum zaten. O çocuğa da bir kuruşluk faydanız yok umarım doğru düzgün tedavi olursunuz. Sizin belki de yatarak tedavi olmanız gerekiyordur çünkü o kadar tuhaf konularınız vardı ki. Çalıştığınız yerde nasıl çalışıyorsunuz o bile muamma. Kendinize gelin, tedavi olun.

Ilerde cocuk psikolojisi pert baska kizin canını yakacak .bunuda kendi annesi sagliyor malesef
Keşke biraz çocuğunu düşünse. Çocuk hır, gürden başka bir şey görmüyor. Bir ara iş yerindekilerle kavga edip duruyodu şimdi de değişik erkeklere sardı. Şu saçma meselelere gösterdiği eforu çocuğunun ödevlerine, gelişimine, hobisine falan göstermediğine adım gibi eminim. Veriyodur eline tableti telefonu, hadi yeter ki ortadan gitsin hesabı…

Ben anlamadım. Eski eş var ama tekrar evlenmek istiyorsunuz onunla. Bir de görüştüğünüz sevgiliniz var.
Nafaka almıyorsunuz ama alıyorsunuz. 🤔
Bu konu tek bana mı garip geldi ?

Yani yanlis anlamayin ama biraz problemleriniz var bence. Psikolojik destek almaniz lazim, her gordugunuz erkege kene gibi yapisiyorsunuz.

Al üşenmedim aradım buldum. Kendin yazmışsın nafaka almıyorum diye. Senin yazdığın her şey baştan sona yalan bence
Katibin Ruhu Katibin Ruhu nafaka almıyorum yardımı yok demiyor muydu ?
O an yaptığı şey eleştirilmesin diye yalan söylemiş, şaşırtıcı değil.

Ben de hatırlıyorum, onun parasına kalmadım tribindeydi. Hatta o para senin değil zaten çocuğun boş yere çocuğun parasını kısıyosun diyorduk

onu annesine bırakma bahanesi olarak söylemişti🤷‍♀️
işine gelince alıyor işine gelmeyince almıyor ne karıştırıyon calci😅

Emindim almıyorum dediğine. Çünkü maddi zorluk konusunda çok yazmıştı bunu. Meblağ çok büyük değil ama üstüne basa basa almıyorum demesi ve sonrasında alıyor çıkmasını tuhaf karşıladım açıkçası

sen su oglunun arkadasinin babasiyla skypden görüntülü cinsellik konusan kadin degilmisin?? Adam istemiyor seni daha bu neyin israri bir kadinin yasayabilmesi icin erkek sart degil kadin yanlizda yasayabilir bunu anla artik. Cocugunu düsün ona odaklan kac yasinda kadinsin.

Ben de hatırlıyorum, onun parasına kalmadım tribindeydi. Hatta o para senin değil zaten çocuğun boş yere çocuğun parasını kısıyosun diyorduk
Valla ailesine de neler neler diyordu, ama çocuğunun babasının parasına kalmayan Manoş beğenmediği ailesinin yardımına kalmıştı. Herkes kötü herkes düşman ama para da nasıl tatlı, çocuğu ailesine bıraktı, kendi paraları bir güzel istifledi.

Muhtemelen ekonomik özgürlüğü var
Kendi ayakları üzerinde duramadığı için biriyle evlenmek istiyor
Hayatla tek başına baş edemiyor ondan dolayı da işte eski eşe evlenelim bari diyor
Mantık yok nereden baksan tutarsız

Valla koca aramak yerine her gördüğüne koca adayı olarak bakmak yerine
Hatta istemediğini bin kez diyen eski eşe bile evlilik teklifi edene kadar
Bu çabasını iş aramaya yönlerdirseydi
Şuan işi vardı ve ayakları üstünde duruyordu
Ha iş bulsa bu zihniyette pamuk iş yerindeki adamlara da bulaşır evlilik diye
Huzur bozar
Hayatın da bir adam olması herşey yoluna giricek diye bir şey yok ki
Mantıklı akli basında olsa önce tedavisini düzenli gider bir yandan iş bulur kendi hayatını kurar
Koca pesinde koşmaz

Huzur bozar
Mantıklı akli basında olsa önce tedavisini düzenli gider bir yandan iş bulur kendi hayatını kurar
Koca pesinde koşmaz
Aynen öyle

Koca da bir yere kadar
İnsan kendi ayakları üstünde durmalı

Huzur bozar
Koca pesinde koşmaz

Pamuk psikolojik olarak iyi değil. Şu söylediklerinin iç birini anlayamaz. Yapabileceği tek şey iyi bir doktora gidip tedavi olmak.
Bu arada memur kendisi ama orada da barınamıyor. bütün iş arkadaşları cephe almış durumda.
Anne babası ile de arası iyi değil çünkü eski eşine babasını dövdürtmüştü. Şimdi ailesi de kabullenmiyor onu.
tek çıkış yolu TEDAVİ

pambık bütün konularına baktımda 🤣 sana bi koca lazım valla olmuyor böyle bir bulundugun yerdeki adamla konusuyon bi 3 cocuklu adamla konusuyon buyuklerine git beni everin de sana uygun birini bulup seni başgöz etsinler eskiden yeni olmaz adamin yakasini birak

Pamuk psikolojik olarak iyi değil. Şu söylediklerinin iç birini anlayamaz. Yapabileceği tek şey iyi bir doktora gidip tedavi olmak.
Bu arada memur kendisi ama orada da barınamıyor. bütün iş arkadaşları cephe almış durumda.
Anne babası ile de arası iyi değil çünkü eski eşine babasını dövdürtmüştü. Şimdi ailesi de kabullenmiyor onu.
tek çıkış yolu TEDAVİ

Psikologla gorusmeye basladiginda 4-5 seans sonra onu da begenmeyip bahaneler sunmaya baslamis ve terapiyi birakmisti.

Iliski yasama sekli bu iyi dusunup basliyor - bir sure sonra kendini doldurup cesitli bahanelerle karsidaki kisinin ona karsi kotu oldugunu soyluyor - karsi tarafi suclama, kendini masum ilan etme - iliskiyi bozma - kapanis.

Psikologla gorusmeye basladiginda 4-5 seans sonra onu da begenmeyip bahaneler sunmaya baslamis ve terapiyi birakmisti.

Iliski yasama sekli bu iyi dusunup basliyor - bir sure sonra kendini doldurup cesitli bahanelerle karsidaki kisinin ona karsi kotu oldugunu soyluyor - karsi tarafi suclama, kendini masum ilan etme - iliskiyi bozma - kapanis.
Tedaviyi bırakma sebebi parayı fazlaca sevmesi. 40 yaşına geldim ne gerek var diye düşünüyor. Böyle de bir şekilde yuvarlana yuvarlana yaşayıp gidiyorum, çok çok ne olabilir ki diyor kendince.

Daha önceki konularında nafaka almıyorum demiştin. Yeni mi almaya başladın ?
Nafakayı harcamıyordu. Çocuk için altın yapıyorum falan yazmıştı bir keresinde. Hatta bu senin paran falan diyordu. Onu da eleştirmiştik.

Ben bir iki kere gittiğine sonra da bıraktığına inanmıyorum çünkü her şeyi maddiyata bağlıyor. Psikolog seansların fiyatı da malum.
İşte tam bu ilişki yaşama şeklinden dolayı tedavi olması şart. Ama ona yardım edecek kimseyi bırakmadı etrafında.
Bu konuda beni endişelendiren tek şey çocuk.

Nafakayı harcamıyordu. Çocuk için altın yapıyorum falan yazmıştı bir keresinde. Hatta bu senin paran falan diyordu. Onu da eleştirmiştik.

Onu bir kere falan yazmıştır, hep konularında almıyorum adamın maddi manevi yardımı yok çocuğa da nafaka vermiyor demişti. Bak buldum mesajını hatta. Buradaki konu ne kadar nafaka verdiğinden çok Pamuk'un dürüst olmaması 🤷‍♀️

Onu bir kere falan yazmıştır hep konularında almıyorum adamın maddi manevi yardımı yo çocuğa da nafaka vermiyor demişti. Bak buldum mesajını hatta. Buradaki konu ne kadar nafaka verdiğinden çok Pamuk'un dürüst olmaması 🤷‍♀️
Olayları çok yanlı anlatıyor. Biz de yanında değiliz sonuçta.
Para meselesi en zayıf karnı. Sırf bu yüzden tedavi olmuyor. Ortada çocuk var. Of serserinin tekine denk gelip başına bela açmasa bari 🤦🏻‍♀️

Back
X