- 27 Mart 2019
- 30.487
- 112.965
- 598
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
Mune ablacığımAblacım yapmaz, huyu olmuş bu davranışlar, özellikle girip girip okumadım ama bdvde denk geldiğim bazılarına da yorum yazdığım konuları var, pamuk doğru bir noktaya temas edilince kaçıyor, hiçbir sorununu çözüme ulaştırmıyor öylece bırakıp başka bir sorunu ortaya atıyor.
Geçen başka bir bölümde bir üyenin konusuna yazmıştım, bu yaştaki insanlara akıl veriyoruz ya, bende dahil hata ediyoruz aslında, 35-40 yaşındaki insana tavsiye verilmez tavsiye alınır, olgunluk çağındaki biri sorunlarını çözemiyorsa oturup bir düşünecek ama onu da yapmıyorlar.
Hani diyoruz ya kk dan çıkınca hayat telaşına düşüyoruz diye evet öyle oluyor ama benim aklımda çocuklu konular kalıyor bazen
Çocuk benim hassas konum olayda cocuk varsa benim için konunun boyutu bambaşka oluyor
Ve bu tarz konular öyle yada böyle aklım da kalıyor
Mesela en yakın örnek Dilek konusu 12 yaşındaki kızın istenmemesi
Diğeri şuan nick aklima gelmedi yaşı küçüktü konu sahibinin 3 çocuklu adamla evlenmişti cok iyi bakıyorum anneleri bakmıyor demişti sonra ki konusu kendi hamile kalınca hepsiyle nasıl uğraşıcam diye konu açmıştı
Ve pamuk çocuğu var ve böyle bir anne baba yanında büyüyor o çocuğun geleceği sağlığı bir şekilde elinden alınıyor
Yazık böyle olunca aklımız da kalıyor iste çünkü unutamıyoruz
Aynen koca koca bireyler ne kadar kaçarsa kaçsın bu tarz insanlar hoşlarına gitmiyor ama gerçekler zordur acıdır belki yuzlesmek istemiyorlar kendileriyle