Boşa cikti adam bosanmaninda tadini aldi ondanda pişman oldu.adam pismanlik lordu idieşinizin muhtemelen canı sıkılıyor
Arkadaslar esimle bosandim ve 3 yasinda bir cocugumuz var.ama eski es cocugu 2 haftada bir almasi gerekirken 2 3 gune bir almasina ragmen arada bir alamasa hemen trip atiyor hesap soruyor.nerdeki alamiyorum gibi.yada cocuk dustu biryerinimi vurdu azicik hemen bana mesaj dustumu nasil oldu bu filan diye hesap soruyor..surekli bir bahaneyle cocukla ilgili yaziyor hesap soruyor bu niye boyle,su niye soyle diye.ne yapmak lazim?kisa cevap veriyorum,sinirimi bozunca hic yazmiyorum filan.mesajlara az gec cevap yazsam yana done ariyor.kavga etmekte istemiyorum ama ne yapmak lazim?
Allah'ım ilk defa boyle bir konu okuyorum genelde erkekler oh bosandim cocugu annesine attim kurtuldum derler.Almazlar alsalar rica minnet alip 2 saatte kosa kosa getirirler bence bu adami op basinin ustune loy.Neden boşandın ki sen bunuArkadaslar esimle bosandim ve 3 yasinda bir cocugumuz var.ama eski es cocugu 2 haftada bir almasi gerekirken 2 3 gune bir almasina ragmen arada bir alamasa hemen trip atiyor hesap soruyor.nerdeki alamiyorum gibi.yada cocuk dustu biryerinimi vurdu azicik hemen bana mesaj dustumu nasil oldu bu filan diye hesap soruyor..surekli bir bahaneyle cocukla ilgili yaziyor hesap soruyor bu niye boyle,su niye soyle diye.ne yapmak lazim?kisa cevap veriyorum,sinirimi bozunca hic yazmiyorum filan.mesajlara az gec cevap yazsam yana done ariyor.kavga etmekte istemiyorum ama ne yapmak lazim?
Haketmiş demekki hatta belli ki işe yaramaz, hiçbir kadının sümüğünü atmayacağı yapışık bir tip.Allah'ım ilk defa boyle bir konu okuyorum genelde erkekler oh bosandim cocugu annesine attim kurtuldum derler.Almazlar alsalar rica minnet alip 2 saatte kosa kosa getirirler bence bu adami op basinin ustune loy.Neden boşandın ki sen bunu
Boşta ya saracak yer arıyor. Birini bulunca bıçak gibi kesilir bu sahte ilgi. Gurur diye bişey var tabi, yediremiyor pişmanlığını dile getirmeyi, ne ardını toparlayanı var artık ne de uğruna dünyayı yakacağı biri. Boşanınca kadınlar üstüne atlayacak sandıydı. Yük gördüklerine ihtiyacı varmış, asıl yük kendisiymiş meğer onlar dank ediyor yavaş yavaş ama halen de gururu var.Arkadaslar esimle bosandim ve 3 yasinda bir cocugumuz var.ama eski es cocugu 2 haftada bir almasi gerekirken 2 3 gune bir almasina ragmen arada bir alamasa hemen trip atiyor hesap soruyor.nerdeki alamiyorum gibi.yada cocuk dustu biryerinimi vurdu azicik hemen bana mesaj dustumu nasil oldu bu filan diye hesap soruyor..surekli bir bahaneyle cocukla ilgili yaziyor hesap soruyor bu niye boyle,su niye soyle diye.ne yapmak lazim?kisa cevap veriyorum,sinirimi bozunca hic yazmiyorum filan.mesajlara az gec cevap yazsam yana done ariyor.kavga etmekte istemiyorum ama ne yapmak lazim?
Son paragrafiniz bana o kadar iyi geldi ki 1 hafta önce boşandım,çocuklarına iyi idi boşanasa miydim acaba diye bi şey gelecek gibi oldu ama paragrafinizi görünce doğrusunu yaptığımi düşündüm teşekkürlerHaketmiş demekki hatta belli ki işe yaramaz, hiçbir kadının sümüğünü atmayacağı yapışık bir tip.
Kadını kaçırana kadar elinden geleni yapmış,şimdi ilgili baba rolüne bürünüp kadını hala karısı olarak gören,burnu sürtmüş biri.
Hayatına biri girse bu kez almaz bile demekki birini bulacak ne tipi ne vizyonu var.
Çocuğunu seven adam,önce annesini sevip değer verir ki kaçmasın ya da boşanma evresinde bile bir tarafını yırtar çocuktan olmamak için.Bu konudaki yapışık bir tip.
Konunuzu hatırlıyorum.Son paragrafiniz bana o kadar iyi geldi ki 1 hafta önce boşandım,çocuklarına iyi idi boşanasa miydim acaba diye bi şey gelecek gibi oldu ama paragrafinizi görünce doğrusunu yaptığımi düşündüm teşekkürler
Bende size kocaman sarılıyorum,umarım bundan sonra sizin ve kardeşiniz için her şey çok güzel olu.,Hayatınız,kalbiniz gibi güzelliklerle dolu olsunKonunuzu hatırlıyorum.
Size huzursuz aile ortamında büyüyen çocuk yanımla sarılıyorum,benim annem ayrıl barış derken çok geç kalmıştı ve babamın o sahte sevgisi de annemle ikisi arasındaki sevgisizlikte benim psikolog psikolog gezmeme sebep oldu.
Kardeşim daha çok etkilendi,onu zor toparladık o büyüme evresi mahvetmiş çocuğu ama büyüyünce farkettik.
Çocuklarınız içinde sizin için de doğrusu buydu.
Güçlü,gülen bir anne çocuklar için herşeyden çok daha önemli,çocuğunu sevse sizi el üstünde tutardı bunlar yaşanmazdı zaten.
Asla pişman olmayın bence siz çok güçlüsünüz mevcut düzeni bozmaktan korkup boyun eğmek daha kolay,siz zoru başardınız.
Umarım çok mutlu,huzurlu olursunuz.
Boşanmayıp pişman olan,giden yıllarına yanan çok ama boşanıp pişman olan yok gibi birşey. Annem niye aman çocuklar babasız kalmasın diye sustum çektim diye dövünür hala,siz kendinize saygınızı koruyarak çocuklarınızı korudunuz aslında.
Sevgiyle sarılıyorum size,bundan sonrası güzel olsun.
Goz boyamak icin diyorsunuz yaniHaketmiş demekki hatta belli ki işe yaramaz, hiçbir kadının sümüğünü atmayacağı yapışık bir tip.
Kadını kaçırana kadar elinden geleni yapmış,şimdi ilgili baba rolüne bürünüp kadını hala karısı olarak gören,burnu sürtmüş biri.
Hayatına biri girse bu kez almaz bile demekki birini bulacak ne tipi ne vizyonu var.
Çocuğunu seven adam,önce annesini sevip değer verir ki kaçmasın ya da boşanma evresinde bile bir tarafını yırtar çocuktan olmamak için.Bu konudaki yapışık bir tip.
Evet hiç şaşmaz.Goz boyamak icin diyorsunuz yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?