Çok boş yere harcamışsiniz evliliğinizi üzüldüm. Aşılamayacak seyler asla değilmiş. Onun size olan tiksinir gibi dediğiniz tavrı bence tamamen kızgınlıktan. Evden kovan siz olduğunuz için bu hale gelmenizin sebebi olarak sizi görüp suçladığı için öyle davranmıştir. 20 gün boyunca belki de bir geri adım bekledi onu da yapmadığınız için iyice bilenmiş. Muhtemelen çevre baskısı da olmuştur akıl verenlerin gazına da gelmiştir. Gel derdim gelirdi git derdim giderdi dediğinize göre çabuk etki altında kalan biri. Dominant bir yapısı yok gibi yani.
Siz eğer gerçekten pişmansaniz, gerçekten geri kazanmak istiyorsanız neden olmasın ki? Bosanip tekrar evlenen insanlar var sonuçta. Önemli olan sizin bu süreçte hislerinizden emin olup, hatalarınizdan ders çıkarmış olarak daha sağlıklı bir başlangıç için hazır hissetmeniz. Bundan eminseniz vazgeçmeyin. Arkadaşınız sen bekle bir şey yapma dediğine göre onun da bildiği bir şey vardır, psikologmus zaten eğitimini almış. Eşinizin yeterince hazır görmemiş olabilir ama vazgeç demediğine göre belli ki onun da içten içe geri dönmek istediğini anlamış. O arkadaşınız sessiz ve derinden eski eşinizi işleyip kıvama getirebilirse bence hala umut var