ESKİ EŞİ ÖZLEMEK..

Çok boş yere harcamışsiniz evliliğinizi üzüldüm. Aşılamayacak seyler asla değilmiş. Onun size olan tiksinir gibi dediğiniz tavrı bence tamamen kızgınlıktan. Evden kovan siz olduğunuz için bu hale gelmenizin sebebi olarak sizi görüp suçladığı için öyle davranmıştir. 20 gün boyunca belki de bir geri adım bekledi onu da yapmadığınız için iyice bilenmiş. Muhtemelen çevre baskısı da olmuştur akıl verenlerin gazına da gelmiştir. Gel derdim gelirdi git derdim giderdi dediğinize göre çabuk etki altında kalan biri. Dominant bir yapısı yok gibi yani.

Siz eğer gerçekten pişmansaniz, gerçekten geri kazanmak istiyorsanız neden olmasın ki? Bosanip tekrar evlenen insanlar var sonuçta. Önemli olan sizin bu süreçte hislerinizden emin olup, hatalarınizdan ders çıkarmış olarak daha sağlıklı bir başlangıç için hazır hissetmeniz. Bundan eminseniz vazgeçmeyin. Arkadaşınız sen bekle bir şey yapma dediğine göre onun da bildiği bir şey vardır, psikologmus zaten eğitimini almış. Eşinizin yeterince hazır görmemiş olabilir ama vazgeç demediğine göre belli ki onun da içten içe geri dönmek istediğini anlamış. O arkadaşınız sessiz ve derinden eski eşinizi işleyip kıvama getirebilirse bence hala umut var 🤗
yok kesinlikle çok mülayimdir kendisi.. çok bilendi tabi annesinde kalmasıda erkeklik gruruna yediremedi bu konuda tamemn haklı zaten hiçbir lafım yok o yüzden herkesde aynı şeyi söylüyor üstüne gitme gelmek isterse o gelsin diye bende öle yapıcam bu aşamada kendimi tedavi edicem ne biliyim hayatıma bakıcam eğer gelirse neden olmasın dediğiniz gibi çünkü biz yıpratark ayrılmadık severek ayrılınca inş sonradan güzel şeyler olur inat etmezse beni unutmazsa tabi.. çünkü yalnızlığa alışır istemez diede korkmuyor değilim

Esiniz inatçıysa dikkat edin barıssanız bile siz evden bir daha kovarsanız veya daha hafifini yaparsanız yine bosanır.benim esimde inat ayrica bir insan erkek, hem mülayim hem inat olamaz 😂 benim esim gibi, nişanlıyken gayet uyumlu, evlenince benim bazi elini yika tarzi muhabbetimle cok kavgayi kendisi cikardi ve bunun hıncini benden aldi.yani inat adam zordur, yaninizda da degil gidesi var son tahlilde adami abartmayın inatlar Allah muhafaza 😈

Çok fazla inatçı yani ölsen sana bir bardak su vermeyecek cinsten öle kötü bir kalbi var ama sen ona kötüysen iisen dünyanın en ii adamı melek sanırsın ama iisen..mülayim bir insandı kendisi hepde sessizdi hiç konuşmazdı.. ama ben onu evden kovana kadar sürekli kovdum evet hiç hoş değil başkası yapsa ne yorumlar yaparım ama kendim yaptım ve çok iğrenç bu konudada eşim çok grur yaptı ve gitti.

Ne oldu geri döndu mu eşiniz.Sizin olayınız ve benim olayım aynı.Bende bosandim.Evden kovdum.Aşiri aileci sanırım durum onlardan kaynaklanıyor.Ben hep gidiyordum sonra baktım aramıyor sormuyor.Sonra ben dedim sen git.Aptal bi ilişki yani.

Ne oldu sonuç nedir.Ayni yaşadığınız sorunu bire bir bende yaşadım.Cok merak ediyorum.Cevaplarsaniz sevinirim.

Bence şuan için eşinizin tavrı çok net üzülsede kendisi için bunun doğru olduğuna karar verdiği için kati suretle sizinle görüşmek istemiyor.Bence biraz zaman tanıyın çok üstüne gitmeyin.İlerde ne olacağı bilinmez

Back
X