şimdi balım şöyle eşim ciddi anlamda naif biriydi küfür etmez bağırmaz tabi damarına basmazsan şimdiki erkeklerde hep höt söt bu korkutuyor beniBacim sen kendine dert mi ariyorsun? Neyini seviyorsun mesela?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şimdi balım şöyle eşim ciddi anlamda naif biriydi küfür etmez bağırmaz tabi damarına basmazsan şimdiki erkeklerde hep höt söt bu korkutuyor beniBacim sen kendine dert mi ariyorsun? Neyini seviyorsun mesela?
şimdi balım şöyle eşim ciddi anlamda naif biriydi küfür etmez bağırmaz tabi damarına basmazsan şimdiki erkeklerde hep höt söt bu korkutuyor beni
Eski olmasinin sebeplerini düşünür boşanacak kadar biten ya da bitmeye yüz tutmuş bir ilişkiyi kurcalamaz o adamin yazmasin kavga isteniyorum kelimelerini küfür sayardim.arkadaşlar mrb bu konu üzerine bir kaç defa konu açmıştım.tekrar sizden fikir almak istiyorum.15 gün önce eski eşim ile ortak arkadaşımızla telde konuştuk.bende eski eşimi özlediğimi,hatalarımın farkında olduğumu, ama kesinlikle kendisinin konuşmak istemediği ile alakalı konuştuk.arkadaşlarımda eşimin nabzını yoklamak için konuşmuşlar şöyle bir cevap vermiş.. eşim "evet eski düzenimi arıyorum.benimde hatalarım oldu. ama ben artık kavga etmek istemiyorum.bana yazıyor iletişime geçmesini istemiyorum "diye arkadaşım aynı zamanda pskolog bu tarz durumlarda iletişime geçmemem gerektiğini,en az bir sene geçmesi gerektiği,konuların çok taze olduğunu söyledi.ayırca bir başka arkadaşımda benden habersiz eşimi aramış,çok kötü üzgün ölüyo bitiyo diye.eşimde beni aramak yerine komşumuza ben iletişime geçmek istemiyorum sen ara nasıl diye sordurdu aslında bundan dolayıda çok sinirliyimde neyse zaten bir aydır iletişime geçmiyorum.eski eşim bu arada heryerden engellemişti beni..sizce bu söylediklerinde ne yorum yaparsınız.ama lütfen rica ediyorum.böyle bazı kişiler sert gereksiz yorumlar yapıyor ciddi yapmasınlar
vay anasını ne güzel konuştun süpersin.. şu pskloglara on bedelsin ben işte senin bu yaptıklarını yapmadım 4 aydır.daha yeni yapıyorum tamemen kestim iletişimi ölü taklidi yapıyorum .ne kadar gelmesini beklesemde bazen düşündüğümde dediğin gibi o kadar kırgınım kiEski olmasinin sebeplerini düşünür boşanacak kadar biten ya da bitmeye yüz tutmuş bir ilişkiyi kurcalamaz o adamin yazmasin kavga isteniyorum kelimelerini küfür sayardim.
Özlesin hatta pismanim desin mi istiyorsunuz?O zaman sizden hiç bir sekilde haber alamayacagi durumu sağlayın.Nasilsa arasam kosa kosa gelir düşüncesini kafasindan silin.Siz incinmis,kirilmis yari yolda bırakılmış bir kadinsiniz demi?Bunu o da bilsin.Bilsin ki içinde bir seyler varsa ne yapabilirim desin adım adım size gelsin.Ama araya birilerini sokar ağzından laf almaya calisirsaniz adamda saf değil yaa hala benim der.Kacan balik büyük olur![]()
Ben galiba konuları daha doğrusu üyeleri karıştırmışım ya.evet hala diyorum annesi gerçekten vicdansız bilmiyorum boşanmak bu kadar kolay olmamalı ortada aldatma şiddet vs yoksa evet yaptığımıda hiçbir zaman evet haklıyım demedim.ama anne olarak birgünde gelip kızabilirdi ya haklı bulmasına gerek yok bunun için boşanılmaz dese gene düzelirdi
Yani bu kadar kişi sizi haklı bulduğuna göre ben başka bir konuyu hatırlıyorum demektir dedim.evet hala diyorum annesi gerçekten vicdansız bilmiyorum boşanmak bu kadar kolay olmamalı ortada aldatma şiddet vs yoksa evet yaptığımıda hiçbir zaman evet haklıyım demedim.ama anne olarak birgünde gelip kızabilirdi ya haklı bulmasına gerek yok bunun için boşanılmaz dese gene düzelirdi
yani ben eski eşimin gelmesini istiyorum arkadaşlarımda safmısın sen diyolar:)))Yani bu kadar kişi sizi haklı bulduğuna göre ben başka bir konuyu hatırlıyorum demektir dedim.
evet kuzucum biliorum yorum yapmıştınız ilk boşandığımda ilk konumu yazdım herkes beni linç etti nasıl kötü olmuştum.evet herşeyini kabul etmiştiöm ki bilerek belkide bağırmıyordu sahip çıkmıyordu.kendimi deli yaptım en büyük kötülük
peki canısı sana birşey sorabilirmiyim şimdi adamı tartışmalarda ben evden kovuıyordum ki aşırı itici bir durum kesinlikle o konuda haklı ama bundanda boşanılmaz ddeğilmiKuzum bence eskiye bir sunger cek. Tek basina atlatamiyorsan destek al. Herkes hata yapar ve sen de boyle birini hayatina dahil ederek yapmissin hatayi. Surekli eskiyi dusunmek sana bir sey katmaz. Ha degecek bir adamdir amenna 2 sene de bekle.
peki canısı sana birşey sorabilirmiyim şimdi adamı tartışmalarda ben evden kovuıyordum ki aşırı itici bir durum kesinlikle o konuda haklı ama bundanda boşanılmaz ddeğilmi
EVET çübkü herkese öle bir anlattı ki i,şte beni evden kovuyor bana hakaret ediyor sanırsın erkek ben kadın o. babamda annesi ile konuşmaya gittiğinde dedi.erkek olsaydıda kovdurmasaydı.bi höt deseydi yapabilirmiydi dedi aşırı güldüm buda farklı odaya gizlenmiş babamı dinliyo düşünün yani o kadar pısırık mertçe konuşamıyor bile evet valla şöyle konuştuklarınızı okuyuncada hani bir soğumada gelmiyo değilEvet uzaktan bakinca itici gorunuyor kabul. Kime gore? Neye gore itici? Bunlara bakmak lazim. Benim esim aynisini yapsa ben de evden kovarim:) hee esim beni bosarsa da demek ki gozumun acildigini anlayip bosadi derim. Bu adami kim ceker ya :) sen bide adami bosamayip bosamasini beklemissin bravo diyorum sana :) ay bide bunun donmesini falan bekliyorsun yapma bunu kendine ya
EVET çübkü herkese öle bir anlattı ki i,şte beni evden kovuyor bana hakaret ediyor sanırsın erkek ben kadın o. babamda annesi ile konuşmaya gittiğinde dedi.erkek olsaydıda kovdurmasaydı.bi höt deseydi yapabilirmiydi dedi aşırı güldüm buda farklı odaya gizlenmiş babamı dinliyo düşünün yani o kadar pısırık mertçe konuşamıyor bile evet valla şöyle konuştuklarınızı okuyuncada hani bir soğumada gelmiyo değil
guncesscim inanırmısın aynı şeyi yapıyoruım özlediğimde özellikle sonra bi soğuma geliyo sonra gene aynı ruh halim değişken sanırım bir arkadaş dedi.belki pişman olduığunu görsem ben istemiycemKiz adam aklina gelince acip acip konularini oku valla bak :) adam sana iyilik etmis farkinda degilsin :)
guncesscim inanırmısın aynı şeyi yapıyoruım özlediğimde özellikle sonra bi soğuma geliyo sonra gene aynı ruh halim değişken sanırım bir arkadaş dedi.belki pişman olduığunu görsem ben istemiycem
evet yoktu gerçekten balım o yüzden sakin kişiliğimi deli yaptı ve ortak arkadaşlarım bile değişmelisin kelimesini kullandı ne acı başkasının böle şeyler demesi sesssizliği ile sinsice hareket ederdi.yok haberde almıyorum canısı kapadım kendimi tamamen çok sağolZamana birak kuzum. Adamin senin hayatini guzellestiren tek bir katkisi bile yok. Belki beklemedigin bir durumdu, belki hazirliksiz yakalandin ama duygusal bakmak yerine mantikli dusun. Zamanla asarsin ama adamdan haber alma mumkunse. Kendi hayatina ve kendine odaklan.
evet yoktu gerçekten balım o yüzden sakin kişiliğimi deli yaptı ve ortak arkadaşlarım bile değişmelisin kelimesini kullandı ne acı başkasının böle şeyler demesi sesssizliği ile sinsice hareket ederdi.yok haberde almıyorum canısı kapadım kendimi tamamen çok sağol
peki canısı sana birşey sorabilirmiyim şimdi adamı tartışmalarda ben evden kovuıyordum ki aşırı itici bir durum kesinlikle o konuda haklı ama b
Bence boşanılır.peki canısı sana birşey sorabilirmiyim şimdi adamı tartışmalarda ben evden kovuıyordum ki aşırı itici bir durum kesinlikle o konuda haklı ama bundanda boşanılmaz ddeğilmi
Şu an höt höt erkek bile gözüme güzel geldi.evet yoktu gerçekten balım o yüzden sakin kişiliğimi deli yaptı ve ortak arkadaşlarım bile değişmelisin kelimesini kullandı ne acı başkasının böle şeyler demesi sesssizliği ile sinsice hareket ederdi.yok haberde almıyorum canısı kapadım kendimi tamamen çok sağol
Ahahahaha aynen. Deli olmanın çok faydasını gördüm.Kiz ben dogustan deliyim:))) o yuzden dellenecegim seyler yapmiyo adam :) deli olmak guzeldir bosver :) seni delirtirken dusunecekti salla. Kimse durduk yere delirmez. Delirtene bakmak lazim.