- 2 Temmuz 2022
- 1.120
- 515
- 43
Güzel olan benim yazdıklarım değil güzel olan senin kalbin ve hayatınÇok teşekkür ederim,Allah sizden razı olsun.o kadar güzel şeyler yazmışsınız ki.inşallah iyi olur her şey

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel olan benim yazdıklarım değil güzel olan senin kalbin ve hayatınÇok teşekkür ederim,Allah sizden razı olsun.o kadar güzel şeyler yazmışsınız ki.inşallah iyi olur her şey
Üzülmeniz normal ama ben her zaman çivi çiviyi söker diyorum.Biriyle bir ilişkiniz olsa bu kadar onemsemezsinizMerhaba.1hafta önce kızımı babasına verdim 2haftalık kalması için,fakrlı ülkelerde yaşadığımız için bir birlerini uzun zamandır görmüyorlardı.ve iki gün önce eski eşim bana evlendiğini itiraf etti.kızımı hazırlamadan karısı ile tanıştırmış ve şuan ayni evdeler.ilk derdim kızımın psikolojisi(çocuk nasıl kötü etkilenmiştir şimdi)ikincisi de kendim.aklım almıyor,seven insan nasıl unutuyor,nasıl hiç bir şey yaşanmamış gibi evlene biliyor.kendimi çok değersiz hiss ediyorum.benim içimde belki barışırız belki düzelir gelirdi umudu varmış.şuan hayatımın altı üstüne gelmiş gibi,bir daha nasıl başkasını seveceğim?ben kolay kolay kimseye güvenemem ki.o kadar yaşanmışlık bir hiç mi oldu şimdi.lütfen bana yardım edin,kendimi toparlamam lazım
Yani kendisini sevmeyen birini sevmek sağlıklı bir durum benceBoşansak da insan birini sevmeye devam edemez mi?sevgi bu kadar basit mi?
Amin amin hep birlikte olsun güzel günlerimizi paylaşalım bol bol inşSizi okudukça boşandıniz diye içime bir rahatlama geliyor, pislikler ya
Musmutlu yıllarınız olsun![]()
Biz aynı şeyleri yaşamışız ki.şuan nasılsınız?atlata bildiniz mi?insanın hayatın bundan sonra güzel olacağına dair umudu kalmıyor.Konu sahibi sana yardimci olur mu bilmem ama iki yasadigim olayi anlatiyim, baska turlu ne soylenir bilemedim:
Ilk bebegime hamile kaldigimda kanamalarim vardi. Doktor once dusuk yapiyorsun dedi. Uzulmustum cunku zaten zor hamile kaliyordum. Doktor dedi ki " uzulme, saglikli bebek olsaydi tutunurdu yasama. Saglikli olmayan bebek düser" dedi. Sonra dış gebelik oldugu anlasildive bebegi aldilar. 4 ay sonra da ogluma hamile kaldim. Su an 17 yasinda. Evlilikler de oyle. Saglikli evlilik bitmiyor. Iki taraf da bitirmemek icin caba sarf ediyor.
Ikinci olayimi anlatiyim. Oglum 7 yasinda iken terk edildim. Bosandik. Ben baska sehirde yeni bir duzen kurdum. Yeni yasantima adapte olmaya calisirken, bir taraftan da bosanmanin travmalarini atlatmaya ugrasiyordum. 3 yil sonra, tam da kendimi daha iyi hissedip toparlanmaya basladigim zaman, eski esim ailemi ozledim diye geldi. Mutsuzum diye gitmis ama mutlu olmamis. Ev bombosmus falan filan. Oglum " anne bu evde ne zaman tekrar 3 kisi masaya oturacagiz" deyince ben eski esle gorusmeye basladim. Oglumu gormeye her geldiginde beraber, yeniden ailece sinemalara gittik, gezdik, tozduk, kahvaltilara gittik. O mutluydu, oglum da. Ben de sanirim belki de ikimiz de yasadiklarimizdan dersimizi aldik diye dusunuyordum. 4 ay surdu. 4 ay sonra ikinci kez terk etti. Diyecegim o ki saglikli iliskiler bitmiyor. Su an bir sevgilisi var. Ben de kimseyi hayatima almadim. Ozgurlugun tadini cikarmak, kendimi toparlamak icin. Ilk duydugumda, oglum, eski esin sevgilisi, sevgilisinin oglu ve eski esin beraber tatile gittiklerini oglumdan ogrendigimde, ben de sizin hissettiginiz duygulari yasadim. Sevgilisiyle annesini bayramda tanistirdigini ogrebdiginde, bunun arkası evlilik diye dusundum, butun gecmisim gozumden gecti. Kendimi yeniden sorguladim. Diyecegim o ki birsey basliyorsa iki taraf da isteyince oluyor ama bitiyorsa tek tarafin istemesi yeterli. Yarım kalan uzuluyor ancak yapacak da pek birsey yok. Su an hayatinda biri olsaydi belki bu kadar sarsilmazdin. Hissettiklerini anliyorum. Bunlar gayet insani duygular. Ancak artik kendine odaklanmalisin. Kaybettigin yillarina degil, onundeki kazanacagin yillarina bakmalisin.
Sizi döven şiddet uygulayan bir yaratıktan kurtulmuşsunuz 4 sene geçmiş ayol yeter ya biraz güçlü olun böyle konuları okudukça acayıp sinirleniyorum.Merhaba.1hafta önce kızımı babasına verdim 2haftalık kalması için,fakrlı ülkelerde yaşadığımız için bir birlerini uzun zamandır görmüyorlardı.ve iki gün önce eski eşim bana evlendiğini itiraf etti.kızımı hazırlamadan karısı ile tanıştırmış ve şuan ayni evdeler.ilk derdim kızımın psikolojisi(çocuk nasıl kötü etkilenmiştir şimdi)ikincisi de kendim.aklım almıyor,seven insan nasıl unutuyor,nasıl hiç bir şey yaşanmamış gibi evlene biliyor.kendimi çok değersiz hiss ediyorum.benim içimde belki barışırız belki düzelir gelirdi umudu varmış.şuan hayatımın altı üstüne gelmiş gibi,bir daha nasıl başkasını seveceğim?ben kolay kolay kimseye güvenemem ki.o kadar yaşanmışlık bir hiç mi oldu şimdi.lütfen bana yardım edin,kendimi toparlamam lazım
Elbet tam atlatamadim ara sira gelgitlerim tabi ki oluyor. Oglumu ayda 2 kez gormeye geliyor. Herne kadar onunla gorusmesem de, ozellikle oglumu gormeye geldigi o gunlerde, gelgitlerim daha cok oluyor. O hayatina kaldigi yerden devam edebildi. Yarim kalan bendim. Ancak yapacak birsey yok. Calisiyorum. Isimi, yasadigim yeri seviyorum. Ozgurum, bu duygu cok guzel. Ama eski gunleri de ozlemiyorum desem yalan olur. Ancak hayat akıp geciyor. Disarida bir hayat var, yapacak birsey de yok. Umudu kaybetmemek gerek. Belki de daha iyisinin gelmesi icin onlarin gitmesi gerekiyordu, bilemeyiz. Bir psikiyatriste gidin bence. Bir uzmandan destek alin. Ben gidiyorum.Biz aynı şeyleri yaşamışız ki.şuan nasılsınız?atlata bildiniz mi?insanın hayatın bundan sonra güzel olacağına dair umudu kalmıyor.
Başka bi kadın beğenip aldı diye sözde adam ,adam gelmesin gözünüze .Boşamışsanız hele bir de çolukla çocukla illa ki boşuna bi sebepten değildir .Merhaba.1hafta önce kızımı babasına verdim 2haftalık kalması için,fakrlı ülkelerde yaşadığımız için bir birlerini uzun zamandır görmüyorlardı.ve iki gün önce eski eşim bana evlendiğini itiraf etti.kızımı hazırlamadan karısı ile tanıştırmış ve şuan ayni evdeler.ilk derdim kızımın psikolojisi(çocuk nasıl kötü etkilenmiştir şimdi)ikincisi de kendim.aklım almıyor,seven insan nasıl unutuyor,nasıl hiç bir şey yaşanmamış gibi evlene biliyor.kendimi çok değersiz hiss ediyorum.benim içimde belki barışırız belki düzelir gelirdi umudu varmış.şuan hayatımın altı üstüne gelmiş gibi,bir daha nasıl başkasını seveceğim?ben kolay kolay kimseye güvenemem ki.o kadar yaşanmışlık bir hiç mi oldu şimdi.lütfen bana yardım edin,kendimi toparlamam lazım
O eve göndermiyor musunuz nerede görüşüyorlar kızınızlaİlla birini sevmek, güvenmek,evlenmek zorunda değiliz. Bunu dert edecek bişey yok bence. Mutlu olsaydınız zaten ayrılmazdınız. Ben de boşandım kimseyi istemiyorum senelerin yükünü attım kızımla öyle mutluyum bana öyle bir güç veriyor ki aşk meşk aklıma gelmiyor kim ne konuşmuş kim kimi sevmiş umrumda değil. üstelik babası da evlendi. Tek başına görmeye geliyor hayatta onların yanına kızımı göndermem
O işler öyle degil.Aynen öyle vallahi,ben yarım kaldı düşünüyordum,onda da öyle sanıyordum.sağlıklı değil biliyorum ama bilmekle olmuyor işte.her kes diyor ki 4 yıl geçmiş,bana göre 4yıl değil 20 yıl da geçse insan sevdiğini unutmaz.
Ayrı şehirlerdeyiz zaten. Ben ailemin yanındayım işe gidiyorum babası buraya geliyor evde görüşüyorlar.O eve göndermiyor musunuz nerede görüşüyorlar kızınızla
Kaç sene oldu peki siz boşanalı ? Hic mi düşünmüyorsunuz peki ileride tekrardan evliligi insan illa ki bir hayat arkadaşı istiyor yanınaAyrı şehirlerdeyiz zaten. Ben ailemin yanındayım işe gidiyorum babası buraya geliyor evde görüşüyorlar.