Iste oyuzden hemen evet demedim 6 aydir affettirmek icin herseyi yapti ama korkuyorum insanlarin icini acip bakamiyosunuzki. Seviyorum ama baska biri yerine mutlu olcaksam eski kocamla olmak isterim cok buyuk sorunumuz hic olmadi aldatma felan ama obur sorunlarda ust uste gelince insani boguyor
Kesinlikle onlari sucluyo hatasini anlamia durumda ama bunu ne kadr kalpden soyluyo o onemli.. ailelerrrrr neden yaa vallaha anlamiyorm benim ahim kaldi onlarda ne diyimaileler yüzünden ayrılmak cok zor bende nısanlımddan bu yüzden ayrıldım barışmak ıstıyor ama hala aılem ıyı dıyo en azından senınkı aılem suçlu dıyo ahh bu aıleler
Kesinlikle onlari sucluyo hatasini anlamia durumda ama bunu ne kadr kalpden soyluyo o onemli.. ailelerrrrr neden yaa vallaha anlamiyorm benim ahim kaldi onlarda ne diaileler yüzünden ayrılmak cok zor bende nısanlımddan bu yüzden ayrıldım barışmak ıstıyor ama hala aılem ıyı dıyo en azından senınkı aılem suçlu dıyo ahh bu aıleler
soyle bise var bende ilk inanmadim ama olabilirmi bilmiyorum evet bende ona bunu soyledim bir hic ugruna yaptin diye ozmaanlar kördun diyo yoksa yaparmiydim .. ben ailesiyle zaten hic bi sekilde gorusmicem kendide gorusmem asla diyo ..Böyle şeylere itibar etme.
Ama varsada koysun muskayi önüne. Gidip hocaya baktirirsin. Ama boyle seyle yuva yikan insanlarla nasil devam edersin bilemicem
Iste oyuzden hemen evet demedim 6 aydir affettirmek icin herseyi yapti ama korkuyorum insanlarin icini acip bakamiyosunuzki. Seviyorum ama baska biri yerine mutlu olcaksam eski kocamla olmak isterim cok buyuk sorunumuz hic olmadi aldatma felan ama obur sorunlarda ust uste gelince insani boguyor
Ben de oyle dusundugum icin keske dersem ya diyorum ya dogruysa nuska yuzunden olduysa bunlar ailesi yuzunden birazi zatensevıyorsan bıraz daha emın olduktan sonra sans verebılırsın ılerde keşke san verseydim dememek adına belkıde cok mutlu olacaksın? hayırlısı hakkınızda
Ben de oyle dusundugum icin keske dersem ya diyorum ya dogruysa nuska yuzunden olduysa bunlar ailesi yuzunden birazi zaten
Peki nerden anladiniz ne gibi degisiklikler oldu nisanlinda bunlari benle paylasirmisin belki esimede inanma gucum olurolabılır bende düşünüyorum öyle benım eski nişanlımada yaptılar hatta emınım..eskıden ınanmazdım ama artık ınanıyorum var böyle seyler bır arastır
Peki nerden anladiniz ne gibi degisiklikler oldu nisanlinda bunlari benle paylasirmisin belki esimede inanma gucum olur
Ahh bu aileler niyeee anlamak istiyorum ama anlayamiyorum birakin su aileleride kendi kurdunuz yuvaniza ailenize bakinBir konuda anlasamadk aılesıyle ozamana dek üstüme tıtrerdı bır dk bensız duramazdı sonra bır gün dus alırken alyansını kaybettı garıp haller oldu dayanamadım yüzüğü attım benle nısanlıyken aılesınden hep sıkayetcı olan adam o alyansı kaybettikten sonra aılesı ona melek oldu cok haklı olduğum konularda bıle onu savundu hala arıyor ben ıstemıyorum ama gecende aılesını suçladığımda onları nasıl koruyo evde alyans nereye gıtti? ne bılım ben aılesının böyle bırsey yaptığını düşünüyorum çünkü eskı nısanlım bu degıl..
Ahh bu aileler niyeee anlamak istiyorum ama anlayamiyorum birakin su aileleride kendi kurdunuz yuvaniza ailenize bakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?