- 18 Ekim 2025
- 194
- 462
- 18
- 33
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
Kendin demişsin ya daha önce verdim diye, adam pişkinliği nereden buluyor da senden para istiyor. Sevgilisine düğün mü yapacaktı altın mı alacaktı artık neyse
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha önce simdiki para 20 30 verdim geri verdi.Kendin demişsin ya daha önce verdim diye, adam pişkinliği nereden buluyor da senden para istiyor. Sevgilisine düğün mü yapacaktı altın mı alacaktı artık neyse
6 yil önce istedi verdim geri verdi sonra bir ara ortak bir taşınmaz alalım dedi falan hayir dedim.Klasik erkek taktiğidir bu da yalnız küçük iste geri ver, güven kazan, sonra büyük para al.
Bir insan kendisini sevmezse başladı da sevmez.
Naptın kız verdin mi vermedin inşallah6 yil önce istedi verdim geri verdi sonra bir ara ortak bir taşınmaz alalım dedi falan hayir dedim.
Şu cümle bile sana bir ışık vermedi mi yaa offf!parayi vermezsen düğün haberimi alırsın dedi.
Evet azıcık da diyetisten oldu bitti gitti…O adama vereceğin parayla hemen bir terapist,
İnan ki onda birini alır en fazla ama seni kendine getirir.
Geri kalanıyla da kuaför, alışveriş, spor, kurslar, kültürel geziler...
Bu hayatta sizden bir tane var, dünyaya bir daha gelmeyeceksiniz.
Kendinizi bir adama paspas etmeyin, kendinizi siz baş tacı edin.
Yani şu paralara gidip kendine bir çanta, bir kaban, bir çizme almaz kadınlar...Evet azıcık da diyetisten oldu bitti gitti…