- 28 Kasım 2014
- 334
- 227
- 43
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beni hiiic birakmadi uc yil. hep birseyler yazdi ve karsima cikti. olaylar cikardim. rahat birakti bi ara ve dimdi tekrar deniyor. benimde kafami karistiriyor..ve dediim gibi ilk o na kor asik olmustum...
mantik olarak hareket edip zaten hic konusmadim.o kadar zor bosanmana ragmen. ama iste hep ayni seyi dior, bak goruceksin cok degistim...ama inandirici gelmior gercekten..o kaldigim evi dusununce tekrar soguyorum resmen..
merhaba arkadaslar,
buraya bir kac gun once uye oldum. benim de cok buyuk bi derdim var, o yuzden sizinle paylasmak istedim. Ben 24 yasindayim ve uc yil once bosandim. Eski esim benden iki yas buyuk. Evlilimiz yarim sene surdu. Esim beni kiskancliktan ve ailesinin gazindan doverdi. Kendime bir gun soz verip aynaya bakmistim. Gozumun altindaki morartiyi gorup soz verdim kendime. Birdaha bu eve donmicem ve herseyi birakip gidicem dedim. Ve aynen oyle yaptim. Sabah eski esim ise gitiginde butun elbiselerimi hazirlayip evden cikip gittim.
Siddeten dolayi asiri saygisizlasmistim bende. Bende durmadim tabi birseyler kirdim ve atim kafasina. neyse sacma sapan bi evlilik oldu (artik nekadar evlilik derseniz).
simdiii aradan uc sene gecti. Eski esim hep faceb. yazior, yalvarior, butun hatalar benim dior. Cok degistim sen gitiinden beri dior. Neden oyle yaptimi anliyamiyorum, piskolaga gittim dior.
Ben o evden ciktimdan beri hic konusmadim, cunku kararim kesindi. Konusmicaktim ve donmicektim. Cok kinlenmistim kendisine. O nu Allaha havale etmistim. Kendimi toparladim ve universteye baslamistim. Simdi son senesindeyim.
sadice su son uc aydir arada bir cevap yaziyorum. Tabi ki buda benim aklimi karistiyor.
Ben cok pismanim, olsemde sana birdaha oyle birsey yapmam dior. Bunu yasamam gerekiyordu hatalarimi anlamam icin dior...ne yapmaliyim?? lutfen yardim edin..kafam cok karisik.
Bir erkeğin gece hayatının olmaması, eşinin yanında olması ender görülen ve takdir edilmesi gereken durumlar değil, zaten olması gereken ve genelde de olan, "normal" bir erkekle birlikte olmaya başladığınızda da yaşayacağınız normal şeyler.
Ama saya saya bitiremediğiniz o kıskançlık halleri ve davranışları hastalıklı bir ruhun göstergesi.
Her şey ortada. Biraz silkinip eşinizin size ulaşacağı bütün yolları tıkamanız gerekiyor. Çünkü adam sizin kafanızı nasıl karıştıracağını cidden iyi biliyor.
Şunuda ekliyim , bir insan kaybedilince kıymete biner , bir de başkalarıyla kıyası yapılınca... Seninki bence her ikiside olmuş. hem kaybetmiş kıymetlenmişsin bence 3 yılda boşta durmamıştır erkek neticede, sen gibi bir tane hatun bulamamıştır. Kendini ona 2.kez ezdirme adam olsaydıda ailesinin gazına gelmeseydi ,sana kıymasaydı , şimdi böyle yoklukta kalır sana muhtaç olur. Asla gitme.. madem ipini çekmişsin , tekrar eline verirsen o iple seni linç eder. Başta her insan pişöanım asla yapmam etmem der... diyorum ya en basiti benim erkek arkadaşım yani..eski eşinizin kurduğu cümle dahil, kapımın önüne gelmesi , başkaları içinde ağlaması, psikoloğa gitmesi derken bende inandım buna 2 senelik ilişkiydi bide yani, inanıp denedim, azıma yine sıçtı , hep hakaret , arkadaşına ailesine bir yorum yapsam saygısızlık... kısacası: değişmez.. şimdilik öyle gelir sana. sonra biraz zaman geçsin bak nasıl eskisi gibi oluyor.. Pişmanlık cümleleri bunlar, değişim değil... Bunlar benim düşüncelerim ve tahminlerim birde yaşayınca benzerini yorumlamak zor gelmedi... Ama yinede siz bilirsiniz tabi düşünün tartın... hatta bir psikoloğa gidip sadece fikir alın... bakalım ne diyecek oda... net fikire varmak istiyorsanız...
degistigini kanitlasin! psikologa mi gitmis? raporlarini göstersin! doktoruyla görüs.. olumlu yönde sonuçlar alirsan; yeniden biraz vakit geçirin.. biraz gözlemle... daha dikkatli gözlemle hatta..
okulunun bitmesine 3 ay kaldigindan bahsettin, bu önerilerimi simdi degil, mezun olduktan sonra dikkate al.. kafani su an onunla degilde egitiminle mesgul et... sonra beyfendinin icabina o vakit ruh halinde bir degisiklik olmazsa gerekirse bakarsin...
yorumda sevip sevmediginden bahsetmedin sanirim, ettiysende yorgunluktan farketmedim... içerige odaklanip yaziyorum su an...
Bir insan değişmez ,hele böyle bir kötü huyunu DEĞİŞTİRMEZ.
Sakın inanmayın ilk birkaç ay güzel davranır ,sonra gene dayaklar başlar.
Kendinize ne güzel bir düzen kurmuşsunuz,sakın bozmayın.Ayrıca sizi döven birine nasıl sevgiyle bakacağınızı düşünüyorsunuz ki ?
hadi değişti. o dayakları unutacakmısınız. canınızı yakmasını. bir değil 2 değil üstelik.zaten seviyorum diyemiyorum, yaptiklari ve soyledikleri kafami karistirdi..
bir insan gercekten degismez mi...?
kafam sadice karisti. onca yil yalvarmasi ve vazgecmemesi beni dusundurdu. bi insan niye bukadar yalvarsin. bir insan gercekten degisir mi...
emin ol degismemistir,tekrar denemesevdigimi soyliyemicem..zaten uzaklasmistim ondan, birdaha da gormedim o nu. yani karsima cikmadi surede.
kafam sadice karisti. onca yil yalvarmasi ve vazgecmemesi beni dusundurdu. bi insan niye bukadar yalvarsin. bir insan gercekten degisir mi...