• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eski esim tekrar evlenmek istiyor

ne yapmaliyim?

• unut gitsin

OY: 172 94,5%
  • tekrar dene

OY: 10 5,5%

• Ankete Katılan
    182
  • Anket Kapalı .
tabi ki baska adamlarda var. ama kafama gore biri cikmadi karsima. ailemden uzakta yasamami istior, yada tuhaf istekleri oluor benden. insanlar 'aaa evlenmis ayrilmis' diye de bakiyorlar. sanki ben keyfimden birakip gittim.utanilacak birsey de yapmadim. milletin agzi torba degil ki buzesin. onlari oyle bakip, fisildiklarini goruorum resmen. cok onur kirici oluorlar. Allaha havale ediyorum, onlarinda cocuklari var..

Zaten iki gundur cevap verdigim icin pismanim, icim icimi yiyor, salakmiyim ne diyorum.. o yuzden bu konuyu actim...ama bi tarafdan da konsuuyorum, inanmak geliyor icimden....

Farzedelim ki doğru söylüyor ne olacak geçmişte yaşadıklarınızı ödeyebilir mi? Tekrar yapmayacağının garantisi kapınızda yatması mı ?
Yinelemek istiyorum ; 40 yıl kapınızda köpek olsa attığı bir tokatın hakkını ödeyemez.

Madem şiddet affedilir şeydi neden kaçtınız ?
Madem gittiniz yeniden hayatınızı kurdunuz kendi adam sanan yüzünden karışmasın aklınız.
Başka erkek mi yok, mecbur musunuz bu adamcığa?

Aslanlar gibi çizmişsin yolunu üniversite kazanmışsın o psikolojiyle. Bir de son adımına gelmişsin. Güzelce okulunu bitir işini kur ya da işe başla.. Adı her neyse..

Ben duygusal ötesi bi insanım. Ve bu sebepten hayatta hiçbir yere gelemedim şu ana dek. Sen ayağa kalkmışsın okul hayatına odaklanmışsın. Benim yapamadığımı yapmışsın düzenini düşünmüşsün. Sakın bir daha gelme gaza. En azından kendi evini kur güzelce. Bişey olursa DEFOL EVİMDEN dersin giden o olsun.. Bir daha yaşamazsın aynı dertleri. İpler sende olur..

haklisin aslinda, o dayaklardan sonra o kadar inatlastim ki. bir kalemle herseyi sildim. kapiyi arkamdan nasil cektimi cok iyi hatirliorum. kendimi tamamen ise ve okula verdim...ama iste vazen o duygusalik yok mu..o anda da okuyorum. iste o an kafam karisiyor. bundan kurtulmak istiyorum aslinda!

Açıkçası ikiniz de acikta kalmissiniz ve eski defterleri karistiriyorsunuz.
Adam serserinin teki belli. O zor bulur kendisine katlanacak birini de siz çok gencsiniz, yalnız kalmazsiniz.

huylu huyundan vazgeçmezmiş sen sen ol birkez kurtulmuşsun birdaha dönme yazık aynı aile aynı beyinli eski kocan eminim senin onu bırakman zoruna gitti şapa oturdu derler bizim burda :)) dönme yoluna bak bak ne güzel okulda okumuşun

Farzedelim ki doğru söylüyor ne olacak geçmişte yaşadıklarınızı ödeyebilir mi? Tekrar yapmayacağının garantisi kapınızda yatması mı ?
Yinelemek istiyorum ; 40 yıl kapınızda köpek olsa attığı bir tokatın hakkını ödeyemez.

Madem şiddet affedilir şeydi neden kaçtınız ?
Madem gittiniz yeniden hayatınızı kurdunuz kendi adam sanan yüzünden karışmasın aklınız.
Başka erkek mi yok, mecbur musunuz bu adamcığa?

haklisiniz. o evden gitmem ve kurtulmam gercekten en dogru karardi..ama hani su sacma duygusalik yok mu. sanku bi arayis icindeyim. ben nasil kurtulucam bundan? ondan ayrildimdan beri kimseyi sokmadim hayatima..sogudum erkeklerden. ilk once is guc dedim. simdi su son aylar cok duygusal oldum ufff. guzel guzel seyler dior. niye o zaman yaptin, beynin nerdeydi o zaman diorum, cevap veremiormus, cahillikmis. ne yapim ben bu cevapla ya!

Madem anket açtın bu kadar insana kulak ver canım %98 unut demiş bende dedim. Değiştiğini hiç sanmıyorum bi süresora kavga dayak yine başlar. Birde çocuk olursa daha çok çekersin. Kanma bence

peki arkadaslar...sizin etrafinizda esinden siddet gormus yada kendiniz siddet yasadiniz mi?? o kadinlar neler yapti, cok merak ediorum. bazen kendimi yaslanmis hissediorum su yasadiklarimdan...

haklisiniz. o evden gitmem ve kurtulmam gercekten en dogru karardi..ama hani su sacma duygusalik yok mu. sanku bi arayis icindeyim. ben nasil kurtulucam bundan? ondan ayrildimdan beri kimseyi sokmadim hayatima..sogudum erkeklerden. ilk once is guc dedim. simdi su son aylar cok duygusal oldum ufff. guzel guzel seyler dior. niye o zaman yaptin, beynin nerdeydi o zaman diorum, cevap veremiormus, cahillikmis. ne yapim ben bu cevapla ya!

Ne cahilliği, yaptığı adilik şerefsizlik, canilik.

Duygusallık geldiği anda kapatın tlf.nuzu, bilgisayarı çıkın dışarı yuruyun. Geceyse kitap okuyun uyuyun.

O duygusallıkla yapacağınız hata hayatınızı çıkmaz bir yola sokabilir. Sizin elinizde herşey. Ondan uzak durmanız bir off düğmesine bakar.

Sormayın; neden bunu yaptın diye sormayın, vermeyın cevap fırsatı bu adama.

Ben olsam sınırlarımı çizmişken asla bozmazdım. Hele hele bana el kaldırmış bir adam bozuntusu için.

O aynaya bakarken ki hisleriniz ne çabuk söndü?

Ne cahilliği, yaptığı adilik şerefsizlik, canilik.

Duygusallık geldiği anda kapatın tlf.nuzu, bilgisayarı çıkın dışarı yuruyun. Geceyse kitap okuyun uyuyun.

O duygusallıkla yapacağınız hata hayatınızı çıkmaz bir yola sokabilir. Sizin elinizde herşey. Ondan uzak durmanız bir off düğmesine bakar.

Sormayın; neden bunu yaptın diye sormayın, vermeyın cevap fırsatı bu adama.

Ben olsam sınırlarımı çizmişken asla bozmazdım. Hele hele bana el kaldırmış bir adam bozuntusu için.

O aynaya bakarken ki hisleriniz ne çabuk söndü?

aynen dediniz gibi yaptim az once. kar kis demeden disara ciktim. o sogukta dusundum. arkadasimla konustum. tabi o da ayni seyi soyledi. neler yasadimi hatirlati. su anki ellimdeki guzellikleri unutum galiba :)
24 yasindayim, evde mi kaldim ne diyorum. delirdin mi diyor bana...

Aynı filmi tekrar izleyip aynı zevki alman için o filmin muhteşem ötesi olması gerekir

Insan 7 de neyse 70de de odur !! Olmayınca pişmanlık olur yanında olunca bence aynı yerden devam eder.

Back
X