eski eşim yine arıyor,şimdiki duymasın diye uğraşıyorum.arada kalmaktan bıktım

Engelleyin, çoluk çocuk yoksa iletişime geçmemesini sağlayın. En kötü ihtimalle şimdiki erkek arkadaşınıza söyleyin, "Durum böyle böyle beni rahatsız ediyor" diye çünkü sonradan öğrenirse sizin de yüz verdiğinizi düşünür, daha kötü arada kalırsınız toparlayamazsınız. Ben olsam söylerdim. Ama sizin de kafanız karışık gibi bir yandan eski eşin ilgisi de hoşunuza gidiyor galiba. Ya eski eşle devam edecek ya da toptan silecek yeni ilişkinize başlayacaksınız. Böyle olmaz.
eski koca rahatsız etmiyor işte sorun orda :) yeni kişi duymadan çevirmek istiyo işlerini

eski kocaya eşim yeni sevgiliye de diğer kişi
siz hala eskiyi düşünürken "diğer kişi" ye ayıp olmuyo mu
niye boşandın o zaman

eski koca rahatsız etmiyor işte sorun orda :) yeni kişi duymadan çevirmek istiyo işlerini

Aaa eski eşi birleşmek istiyor o yüzden konu sahibini rahatsız ediyor diye anladım ben. O zaman konu sahibi, önce ne istediğinizi bir bilin yani kimi seviyorsanız ona göre. Bu şekilde şimdiki sevgilinizi aldatmış olacaksınız, hiç doğru değil.

biz bayanların en büyük düşmanı yine bayanlar maalesef.önce evliliğim şimdi de birlikteliğim kayınvalide yüzünden.gerçekten erkekleri o kadar suçlamamaya başladım nerdeyse

biz bayanların en büyük düşmanı yine bayanlar maalesef.önce evliliğim şimdi de birlikteliğim kayınvalide yüzünden.gerçekten erkekleri o kadar suçlamamaya başladım nerdeyse

ne bu? konu devamı mı?
yazdıklarınızdan hiç bir şey anlaşılmıyor
haaa erkekler sütten çıkmış ak kaşık, kadınlar tü kaka o kadarını anladım
:işsiz:

Konuyu yine dramatik hale getirdiniz. Sıkışınca bayanların en büyük düşmanı yine bayanlar diyorsunuz. Sorun bayan erkek değil. "KARAKTER" bilmem anlatabildim mi?

Biraz daha açık olur musunuz? Konunuzu okudum da ilginç geldi :) şimdi ne demek istiyorsunuz?

yaşadığım olayı biliyosunuz açmıştım.herkes haa boşanmadım sanıp eleştirdiği için konu açtım.çoktan boşandım ama hatalarını aladığı ve kaybettiği için tekrar birleşmek istiyor.bu ilişkiyi de biliyor.evet sevdiğim kişiydi hala da içimde sevgi var ama bundan dolayı boşanmadık anlatmıştım.ve şimdiki kişinin duymaması için uğraşıyorum.eşimle birleşsem çıkacak sorunları da biliyorum.bi müddet sonra bu kişiyle yaşadıklarım sürekli aklına vurcak.evet ona kızgınım ama birleşirsem ona olan az da olsa saygı zdelenir.sadece kendi adıma değil onun adına da olmaz.çünkü aylardır karı-koca gibiyim.hem de yoğun şekilde evliden farkım yok.hem şimdiki sorun çıkartır.hem şimdikiyle yaşadıklarımla mutluyum.nereye kadar diyebilirim ama tekrar dönsem yaşadıklarım var.haksız mıyım?
Teelefon numaranı degiştir canım tabi kimi istedigine karar verebilirsen

anlaşılmıyor şu an ki birlikteliğiniz mi kayınvalide yüzünden bitiyor
yoksa her ikisi de kayınvalide yüzünden mi bitti

Tesadüfen denk geldim konunuza. Şöyle bir okudum üstün körü.
Bir şeyler anlatmışsınız ama, ne başı belli ne sonu.
Bir adam var evli gibi beraber yaşadığınız, bir de bir zamanlar gerçekten evli olduğunuz adam.
Sonrası düğüm zaten.
Yok önceki, yok şimdiki, yok gelecekteki.

Hayatınızda attığınız her adımı yarın pişman olmayacağınızdan emin olarak atın. Eğer ki siz ''eski eşe dönersem bugün beraber olduğum insanı yüzüme vuracak'' diyebiliyorsanız, şuan olduğunuz yerde kalbinizle değil aklınızla duruyorsunuz demektir zaten, ki bu sizi hep soru işaretlerine ve acabalara iter şu an olduğu gibi.

Ama siz, olduğunuz yerde aklen ve kalben bulunun ki, sonu pişmanlık olmasın. Hayatınızda birisi olmak zorunda değil, her şeyin zamanı vardır. Bir kitap bitmeden, ikincisine geçerseniz, işin içinden çıkamazsınız.

Bir yuva yıkılmış, bir darbe almışsınız. Bundan sonra hayatınıza alacağınız ve evli gibi yaşamayı seçtiğiniz insanı iyi tanımanız, ailesi dahil tüm etkenlerden tam manasıyla emin olmanız gerekir ki, ikinci bir darbe almamanız için.

Ama anlattıklarınız o kadar gelişi güzel yaşanan şeyler ki... Ne bir endişe, ne bir acaba.
Bunu sizi yargılamak için değil, aksine boşanmayla sonuçlanan bir evliliğin acılarını tekrar yaşamanızdan endişe duyuyorum. Tam manasıyla anlmasam da, o acınızı hissedebiliyorum, benimde bir yuvam var çünkü.

Boşanmışsınız, kapatmışsınız.
Demek ki olmamış, demek ki kaybetmeyi göze alabilmişsiniz.
Aynı yemeği tekrar yemeyin.
Hazır değilseniz, tam manasıyla birleşemediğiniz insanla bir evli hayatı yaşamak zorunda değilsiniz.
İyi olun, güçlü kalın.

İnşallah çok ama çok mutlu olur, yaralarınızı bir nebze olsun kapatabilirsiniz...

Back
X