• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eski eşim yine arıyor,şimdiki duymasın diye uğraşıyorum.arada kalmaktan bıktım

Eskisi çöpe, yenisi göze ..

Geçmişi sorma yine zora koyma

Beni bugünümle sev

her yanımın aşktan hadi yeni baştan

beni bütünüyle sev

davtesiz misafirim davetsiz misafirim

içimdeki aşk esir almadan durmalıyım

gülümse hadi karanlıklardan çıkmalıyım

kime niyetin ben kısmetin olmalıyım

oooo renkli bir yaz yağmuru .

Eski konusunda yazmıştım: sen 150 yıl yaşarsın bu rahatlıkla

Konu Sahibi ben senin mevcut durumdan rahatsızlık duyduğunu katiyen düşünmüyorum, bilakis arada kalmış paylaşılamayan kadın rolünden besleniyorsun mutlu oluyorsun, bu kaos ortamı sana ihtiraslı geliyo olmalı, aksi takdirde bu çağda kimse kimseye o kişi istemeden ulaşamaz,numara değişir sosyal medya kapatılır ya da kişi engellenir bir dolu yolu var ki hukuki yollara girmedim bile

Bizi yeme kerli ferli kadınlarız şurda

Eski konusunda yazmıştım: sen 150 yıl yaşarsın bu rahatlıkla

Konu Sahibi ben senin mevcut durumdan rahatsızlık duyduğunu katiyen düşünmüyorum, bilakis arada kalmış paylaşılamayan kadın rolünden besleniyorsun mutlu oluyorsun, bu kaos ortamı sana ihtiraslı geliyo olmalı, aksi takdirde bu çağda kimse kimseye o kişi istemeden ulaşamaz,numara değişir sosyal medya kapatılır ya da kişi engellenir bir dolu yolu var ki hukuki yollara girmedim bile

Bizi yeme kerli ferli kadınlarız şurda
Yediğini sanıyor :))

1 yıl beni yalnız bıraktı.düşünelim fln.uzak durdu.seviyordum.ailesinin sözünden çıkmadı ki asla aile muabbeti yapan biri değilim.ara verelim dedi.ben de stemezdm ama sevmk ytmiyormuş demekki.aranan biri de değilim inan.değer veren ve çok isteyen buna cinsellik de dahil biri olduğu için sürüklendm.

şimdiki arıza çıkartır dimi diye sorduğunuza göre belli ki şimdikini bırakıp eski kocanıza dönme gibi bi düşünce geçiyo aklınızdan da cesaretiniz yok.

Eski konularına da baktım eski eşle neredeyse 2 yıl olmuş ayrılalı hala nasıl arıyor sanki kızmada alttan alttan hala seviyor musun neden hala hayatına dahil ediyorsun.Eski bitmiş gitmiş eğer sana zaten gerekli değeri verseydi boşanmazdın aynı şekilde bu ilişkinde 1 yıl olmuş nerdeyse o insana da yazık kendine bir yol çiz eskiye ragbet olsaydı bit pazarına nur yağardı.Yeni ilişkin sağlıklı ise buu düşüncelerle lütfen bozma gerekirse numaranı değştir yada eski eşi engelle...

yaşadığım olayı biliyosunuz açmıştım.herkes haa boşanmadım sanıp eleştirdiği için konu açtım.çoktan boşandım ama hatalarını aladığı ve kaybettiği için tekrar birleşmek istiyor.bu ilişkiyi de biliyor.evet sevdiğim kişiydi hala da içimde sevgi var ama bundan dolayı boşanmadık anlatmıştım.ve şimdiki kişinin duymaması için uğraşıyorum.eşimle birleşsem çıkacak sorunları da biliyorum.bi müddet sonra bu kişiyle yaşadıklarım sürekli aklına vurcak.evet ona kızgınım ama birleşirsem ona olan az da olsa saygı zdelenir.sadece kendi adıma değil onun adına da olmaz.çünkü aylardır karı-koca gibiyim.hem de yoğun şekilde evliden farkım yok.hem şimdiki sorun çıkartır.hem şimdikiyle yaşadıklarımla mutluyum.nereye kadar diyebilirim ama tekrar dönsem yaşadıklarım var.haksız mıyım?
karar ver eskı esinimi seviyorsun?

olayı dinlerken kafası karışan çok oluyodu.olayı takip etmeyip yorum yapanlar oluyodu.hangisi diyolardı o yüzden şimdiki diye yazdım.sonuçta erkek arkadaşım demek tabiki zor bişey değil.aynı şeyi defalarca yazmak zorunda kalıyodum o yüzden öyle yazdım.yoksa hoş b tabir tabi ki değil.evlenmek istiyo artık.

Onceki,simdiki,sonraki :) bu hizla devam et. :super:

hayatımda 2 erkek oldu sadece bu anlattıklarımdan gözü dışarda biriyim anlaşılmasın.bunu anlatmaya çalıştım hep

Back