• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eski eşim yine arıyor,şimdiki duymasın diye uğraşıyorum.arada kalmaktan bıktım

hayatımda 2 erkek oldu sadece bu anlattıklarımdan gözü dışarda biriyim anlaşılmasın.bunu anlatmaya çalıştım hep
Önemli olan hayatında kac kişi olduğu değil aynı anda hayatında kaç kisi olduğu.

Bu bi yarış galiba sizin için eskisi kıymet bilmesi lazımdı bilemedi şimdikiyi seç.Şimdiki bilmezse başka birini bul.Gerçi bu tür,erkekleri köpekleyen kadinlar hep mutlu olur siz bize bakmayın aynen devam edin

yaşadığım olayı biliyosunuz açmıştım.herkes haa boşanmadım sanıp eleştirdiği için konu açtım.çoktan boşandım ama hatalarını aladığı ve kaybettiği için tekrar birleşmek istiyor.bu ilişkiyi de biliyor.evet sevdiğim kişiydi hala da içimde sevgi var ama bundan dolayı boşanmadık anlatmıştım.ve şimdiki kişinin duymaması için uğraşıyorum.eşimle birleşsem çıkacak sorunları da biliyorum.bi müddet sonra bu kişiyle yaşadıklarım sürekli aklına vurcak.evet ona kızgınım ama birleşirsem ona olan az da olsa saygı zdelenir.sadece kendi adıma değil onun adına da olmaz.çünkü aylardır karı-koca gibiyim.hem de yoğun şekilde evliden farkım yok.hem şimdiki sorun çıkartır.hem şimdikiyle yaşadıklarımla mutluyum.nereye kadar diyebilirim ama tekrar dönsem yaşadıklarım var.haksız mıyım?
Eski esinizi unutun gitsin. Rahatsiz etmemesini soyleyin. Ilk firsatta yasadiginiz iliskiyi surekli soyleyecektir emin olun.

kabul ettiğimi henüz öylemedim.tekrar ev kur o düzen ve çekip gitmelerinden korkuyorum artık.o mesele değil.umarım iş resmiyete binerse işin rengi bozulmaz.şimdi rahat.ilk evlilikten korktum çünkü.çok yalnız kaldım

ben insanlara ağır eleştiri yapmayı hiç sevmiyorum
şimdi yazacaklarım da eleştirmek için değil
daha eski eşinizi tam olarak unutamamışken (içimde sevgi var diyorsunuz), bu kadar soru işaretleriyle dolu iken, acaba dönsem mi diye en ufak kuşku duyarken
nasıl yeni biriyle karı koca hayatı yaşayabiliyorsunuz hem de evliden farklı olmayacak şekilde?
yazdıklarım "cinsellik" için değil, herşey için...

Bunu da seviyordur eski kocasını da seviyordur. İnsanın kalbi iki - üç kişiyi sevecek kadar geniştir. Eski bitti onu hala seviyorum diye kadın yeni bir ilişkiye başlamasın mi?

Sanirim siz ilgiye ve sevgiye acsiniz. Herkes sevilmek ister. Ancak sevmek de ister. Once oturup bir dusunun kimi seviyorsunuz. Anladigim kadariyla sevgilinizi sevmiyorsunuz sadece ilgisi hosunuza gidiyor. Eski esinizi hala seviyorsunuz. Ancak ayni seyleri yasamaktan korkuyorsunuz. Eger sevgilinizi sevmiyorsaniz ve akliniz eski esde ise sevgilinize haksizlik yapmayin ayrilin. Eski esle ikinci kez denemekistiyorsaniz evlenmeden gorusun bir sure. Yeniden birlikte yapip yapamayacaginizi olcup tartin..
yok ayrilmam sevgilimden diyorsaniz eski esi her yerden silin engelleyin. Sosyal medyadan telefinlardan her yerden engelleyin. Gerekirse savciliga rahatsiz ediyor diye sikayette bulunun. Karar sizin..

Bunu da seviyordur eski kocasını da seviyordur. İnsanın kalbi iki - üç kişiyi sevecek kadar geniştir. Eski bitti onu hala seviyorum diye kadın yeni bir ilişkiye başlamasın mi?

size olay bu kadar basit görünüyor olabilir: "onu da seviyordur, bunu da seviyordur, yeni bir ilişkiye başlamasın mı?" şeklinde
bana bu kadar basit görünmüyor
insan 2-3 çocuğunu da sonsuz bir sevgi ile sevebilir
2-3 arkadaşını sevebilir
çantasını, ayakkabısını...
ama bence "aşk" anlamında sevgi 2-3 kişilik olmaz
en azından benim kalbim o kadar "geniş" değil, bu sebeple hak veremiyorum

düzgün yazayım dedim ama
hadi 2 neyse, daha önce de duydum da
3 nedir?
insanın aynı anda 3 kişiyi sevmesi...bunun aşktan farklı bi adı olur bence

size olay bu kadar basit görünüyor olabilir: "onu da seviyordur, bunu da seviyordur, yeni bir ilişkiye başlamasın mı?" şeklinde
bana bu kadar basit görünmüyor
insan 2-3 çocuğunu da sonsuz bir sevgi ile sevebilir
2-3 arkadaşını sevebilir
çantasını, ayakkabısını...
ama bence "aşk" anlamında sevgi 2-3 kişilik olmaz
en azından benim kalbim o kadar "geniş" değil, bu sebeple hak veremiyorum

düzgün yazayım dedim ama
hadi 2 neyse, daha önce de duydum da
3 nedir?
insanın aynı anda 3 kişiyi sevmesi...bunun aşktan farklı bi adı olur bence

Sizin bence gönlünüzüz genişliğinden ziyade düşünce yapınız biraz "sığ". Sana olmuyo diye başkasına olmayacak diye bişey yok. Sana da versin Allah o kadar geniş bir kalp ne diyelim.

Sizin bence gönlünüzüz genişliğinden ziyade düşünce yapınız biraz "sığ". Sana olmuyo diye başkasına olmayacak diye bişey yok. Sana da versin Allah o kadar geniş bir kalp ne diyelim.

Ben buna ancak Pes! diyebilirim
Allah bana öyle bir kalp vermesin
Aynı anda bir kişiyi sevmek bana yeter
Eğer bu "sığ"lık ise
Evet ben çok "sığ" bir insanım ve böyle kalmayı tercih ederim

Ayrıca, hadi aynı anda 2 kişiyi sevilir de

Biriyle her anlamda karı koca hayatı yaşarken
Diğeriyle barışmayı düşünmek

Savunduğunuz şeyler benim değer yargılarımla bağdaşmıyor
Ben size göre "sığ" ım, siz de bana göre....

Hayatınızdaki insan tarafından aldatılsanız ve açıklaması "hayatım kusura bakma kalbim geniş, onu da seviverdim" dese "en azından sığ değilmiş" diye sevinirsiniz o zaman ne diyelim.

Modern olmak böyle bir şey değil ya...

Bugün o adamı bırakır eski eşinize dönebilirisiniz yarın sizin başınıza gelmeyeceği ne malum ? Ve suan yaptiginiz aldatmaya giriyor aldatmak sadecek cinsellik degil cunku siz en iyisi ikisinide birakin once bir kendinize gelin kendinizi dinleyin ne eski esiniz ile artik mutlu olursunuz ne de bunla anlasilan bu

Hayatınızdaki insan tarafından aldatılsanız ve açıklaması "hayatım kusura bakma kalbim geniş, onu da seviverdim" dese "en azından sığ değilmiş" diye sevinirsiniz o zaman ne diyelim.

Modern olmak böyle bir şey değil ya...

Konuda aldatma mi var? Niye carpitiyorsunuz?

Konuda eski koca var boşanmış geçmiş gitmiş. Ama üzerinden zaman geçtiği halde kadıncağız hala sevgisi sürüyor. Ozleyemez mi eski kocasını? Özlüyor işte. Sevgilisiyle yeni bir hayata başlamış onu da seviyor. Zaman icin de tanidikca birlikte vakit gecirdikce daha da sevecek. Daha da mutlu olacak. Oburunun uzerinden daha cok zaman gectikce o da kullenecek hic bir sey kalmayacak geriye.

Gayet de doğal birsey bu hayat böyle işliyor modernlik falan değil. insan olmak böyle birşey.

İstiyorsunuz ki kadın desin ki ayy hala aklıma arada bir düşüyor onu tamamen unutana kadar kimse girmesin hayatima. Öyle olursa bir kadın 2 yıllık bir evliliği ancak 6-8 yılda atlatır. Ee noldu 30 Du oldu 36. Hadi hazırım hayatıma birileri girsin tanışalım Kaynaşalım evlenelim çocuk yapalım. 2-3 yıl da koy üstüne geçmiş olsun merhaba 40 li yaşlar. Bir kadının üreme çağı 20-40 arası. Çoğu kadınin iş güç hayat kaygısı birini buldum evlendik demesi 30 u buluyor artık. Bir kadının öyle romantik romantik unutamadim kesinlikle başkası hayatıma giremez fasafisolarina ayıracak zamanı yoktur. Gerçekçi değil.

Konuda aldatma mi var? Niye carpitiyorsunuz?

Konuda eski koca var boşanmış geçmiş gitmiş. Ama üzerinden zaman geçtiği halde kadıncağız hala sevgisi sürüyor. Ozleyemez mi eski kocasını? Özlüyor işte. Sevgilisiyle yeni bir hayata başlamış onu da seviyor. Zaman icin de tanidikca birlikte vakit gecirdikce daha da sevecek. Daha da mutlu olacak. Oburunun uzerinden daha cok zaman gectikce o da kullenecek hic bir sey kalmayacak geriye.

Gayet de doğal birsey bu hayat böyle işliyor modernlik falan değil. insan olmak böyle birşey.

İstiyorsunuz ki kadın desin ki ayy hala aklıma arada bir düşüyor onu tamamen unutana kadar kimse girmesin hayatima. Öyle olursa bir kadın 2 yıllık bir evliliği ancak 6-8 yılda atlatır. Ee noldu 30 Du oldu 36. Hadi hazırım hayatıma birileri girsin tanışalım Kaynaşalım evlenelim çocuk yapalım. 2-3 yıl da koy üstüne geçmiş olsun merhaba 40 li yaşlar. Bir kadının üreme çağı 20-40 arası. Çoğu kadınin iş güç hayat kaygısı birini buldum evlendik demesi 30 u buluyor artık. Bir kadının öyle romantik romantik unutamadim kesinlikle başkası hayatıma giremez fasafisolarina ayıracak zamanı yoktur. Gerçekçi değil.

Bu üyenin diğer konularına da aşinayım ve bir ara henüz boşanmanın gerçekleşmediğini söylüyordu. Daha sonra "siz yanlış anladınız aslında resmen boşanmıştık" vs. dedi. Ve sevgilisiyle ilişkisi başladıktan sonra eski eşiyle görüşmeye devam edip yeniden olup olamayacaklarını tartıp durdu. Yeni sevgilisinin onunla evlenmeyeceğine dair kaygısı vardı çünkü. Bu noktada davranışını etik bulmuyorum. Kalbinde iki kişiye his olabilir ama davranışları tek kişiye yönelik olsaydı keşke.

Bu üyenin diğer konularına da aşinayım ve bir ara henüz boşanmanın gerçekleşmediğini söylüyordu. Daha sonra "siz yanlış anladınız aslında resmen boşanmıştık" vs. dedi. Ve sevgilisiyle ilişkisi başladıktan sonra eski eşiyle görüşmeye devam edip yeniden olup olamayacaklarını tartıp durdu. Yeni sevgilisinin onunla evlenmeyeceğine dair kaygısı vardı çünkü. Bu noktada davranışını etik bulmuyorum. Kalbinde iki kişiye his olabilir ama davranışları tek kişiye yönelik olsaydı keşke.
aylar önce boşandığımı yazdım

Ben buna ancak Pes! diyebilirim
Allah bana öyle bir kalp vermesin
Aynı anda bir kişiyi sevmek bana yeter
Eğer bu "sığ"lık ise
Evet ben çok "sığ" bir insanım ve böyle kalmayı tercih ederim

Ayrıca, hadi aynı anda 2 kişiyi sevilir de
Biriyle her anlamda karı koca hayatı yaşarken
Diğeriyle barışmayı düşünmek

Savunduğunuz şeyler benim değer yargılarımla bağdaşmıyor
Ben size göre "sığ" ım, siz de bana göre....
aylar önce boşandığımı yazdım

Engelleyin, çoluk çocuk yoksa iletişime geçmemesini sağlayın. En kötü ihtimalle şimdiki erkek arkadaşınıza söyleyin, "Durum böyle böyle beni rahatsız ediyor" diye çünkü sonradan öğrenirse sizin de yüz verdiğinizi düşünür, daha kötü arada kalırsınız toparlayamazsınız. Ben olsam söylerdim. Ama sizin de kafanız karışık gibi bir yandan eski eşin ilgisi de hoşunuza gidiyor galiba. Ya eski eşle devam edecek ya da toptan silecek yeni ilişkinize başlayacaksınız. Böyle olmaz.

Back
X