- 24 Mayıs 2020
- 3.922
- 13.574
- 138
- Konu Sahibi asyaAsya187
O zaman merak ettiğiniz nedirYok Zaten eşim bana şuan dönüş yapaa geri adım atmam. İşlemler başladı davamı açtım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman merak ettiğiniz nedirYok Zaten eşim bana şuan dönüş yapaa geri adım atmam. İşlemler başladı davamı açtım
Hayır öyle bir düşüncem yok. Barışma gibi niyetim yokSanırım baya üzerinize alınmışsınız da barışmak isteyen sizsiz yapamayan biri 8 ayda bir adım atar barışmak isterdi niye yapmasın? Gurur falan demeyin seven insan gurur yapmaz zaten engellemişsiniz birbirinizi.Akrabaymışsınız araya birilerini de koyardı bence o akrabalar çok laf taşımasın size ha affedeceksiniz de barışın aklınız ondaysa madem
Ayrıldıktan sonraki davranışlarıO zaman merak ettiğiniz nedir
Dürtme . Yeme . Deniyor olma ihtimali çok fazla. Kızgınlıkla cevap vermeniz bile onda olduğunuzu hala gösterir. Bence hiç üstünüze alınmayın. Sosyal medyadan hiçbir cevap niteliği ima da atmayın. Size arkadaş akrabadan ulaşan bunu söyleyenlerede. Ben böyle huzurlu ve mutluyum deyin. Yani herşeyden önce bitmiş artık zaten. YouTube da bununla ilgili karşı cins ile ilgili çok iyi kişisel gelişim veya etkili yöntemler var.Merhabalar hanımlar hepinize iyi akşamlar. Ben şuan eşimle boşanma sürecindeyim. 8 aydır ayrıyız ve süreç içinde hiç görüşmedik. Birbirimizi her yerden engelledik. Davayı ben açtım. Eşim akrabam olur bu arada. Eşim dün instagramda paylasım yapmıs. Kendisi akrabam oldugu için, eşimde ekli olan akrabalarım durumu bana söyledi. Sabah beşe kadar canlı müzikteymis. Attığı şarkı ise , ellerin nerde ya benide götür yada gitme, bilirsin ben sensiz hiç yaşayamam ki ölürüm hasretinle…. Kısmını atmıs. Bunun dışında sosyal medyada ikizimin ismini kullanıyor. Amacı ne anlamıs değilim. Düşüncelerinizş alabilir miyim?
Ne kadar zamandır çok iyilermis acabaBi arks bosanmadan döndü suan cok ıyiyiz diyip duruyor acaba istinalar varmi
Vala suan 1 yılları dolacak .ama denenmisi denemek olmaz diyordu muge anli bence hakli sevgiliyken bile barışıyorsun yine eskisi gibi olmuyor evliyken hic olmaz benceNe kadar zamandır çok iyilermis acaba
İlk başta çok iyi olup sonra anlaşmalı boşanan var
Yani sadece 2 ay mı beraber kaldınız?Ben 25 , eşim 30 çocuğumuz yok 10 ay sürdü evliliğimiz
Belki boşanma sebepleri çok ciddi değildir.Bazi şeyler unutulmuyor affedilmiyor,unutabilene ne mutluVala suan 1 yılları dolacak .ama denenmisi denemek olmaz diyordu muge anli bence hakli sevgiliyken bile barışıyorsun yine eskisi gibi olmuyor evliyken hic olmaz bence
Katılıyorum. Bazen etten püften ayrılıklar oluyor. Zaten bir evliliğin tam zemine oturması 2 sene sürüyor. Evlilikle beraber insaların düzenleri yüzde yüz değişiyor , sorumlulukları artıyor ve bu yeni düzene alışmak hayli zaman alabiliyor. Cok rahat yetişmiş insanlar evlilikten sonra afallıyor ve daha sonra yok bizim evliliğimizde şiddetli geçimsizlik var diyor. Bunun bir çok örneği var çevremde.Belki boşanma sebepleri çok ciddi değildir.Bazi şeyler unutulmuyor affedilmiyor,unutabilene ne mutlu
Ciddiydi aslinda .yalan ve aldatma .para ile korkuttu kizin isi yoktu yeni dogum yapmışti nafaka vs vermem kenarda parasi yoktu.suan ara ara para at kenara diyorum .ailesi destek olmadi. Erkk milleti guven olmaz birikim yap diyorum.Belki boşanma sebepleri çok ciddi değildir.Bazi şeyler unutulmuyor affedilmiyor,unutabilene ne mutlu
sosyal medyada ikizimin ismini kullanıyor.
Aldatma,yalan ve tehditlere rağmen çok iyiyiz diyorsa kendini de çevresini de kandırıyor.Ciddiydi aslinda .yalan ve aldatma .para ile korkuttu kizin isi yoktu yeni dogum yapmışti nafaka vs vermem kenarda parasi yoktu.suan ara ara para at kenara diyorum .ailesi destek olmadi. Erkk milleti guven olmaz birikim yap diyorum.
Mesela sey, sizin adiniz kardelen kocanız gurbet diyelim ki. Gurbetkardelendemir gibi bir kullanici adi varmis. Hala benim adimi silmedi, şarkıda da beni paylaşıyor demek istiyor.Bu tam olarak ne demek? Ve ne alaka?
Aynen.Sonra dava açılınca kaybetme korkusunu tadiyorlarKatılıyorum. Bazen etten püften ayrılıklar oluyor. Zaten bir evliliğin tam zemine oturması 2 sene sürüyor. Evlilikle beraber insaların düzenleri yüzde yüz değişiyor , sorumlulukları artıyor ve bu yeni düzene alışmak hayli zaman alabiliyor. Cok rahat yetişmiş insanlar evlilikten sonra afallıyor ve daha sonra yok bizim evliliğimizde şiddetli geçimsizlik var diyor. Bunun bir çok örneği var çevremde.
İkimizin demek istedi sanirimBu tam olarak ne demek? Ve ne alaka?