Eski eşim

mervekaranfil

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2022
887
-209
28
Arkadaşlar burda deprem oldu çok zor durumdayım maalesef ne elektrik ne su vardı inanın ailecek sıkıntıdayız köydeki eve sığındık merkezdeki evde hasarlar var giremiyoruz psikolojim altüst oldu üstüne üstelik eski eşim aradı nasılsın diye defalarca aradı merak etmiş İnstagramdan Fake hesapla aradı telefonu açtığımda defalarca aramış iyi olduğunu öğrenmem yeterli dedi o kadar kötülük yaptı boşandı benden ama şimdi neden beni merak ediyor anlamıyorum

Daha demin benim de eski eşim aradı babamın doğuda yaşadığını biliyor.
İlk gün arayamadım ama aklımdan çıkmadı dayanamadım iyi mi baban akrabaların dedi.
İnsanlık bu.
Allah razı olsun dedim kapatırken de.
Altında niye bir şey arıyorsunuz ?

Kötülük olarak değerlendirmiyorum.
Eşiyle boşansalarda eltimi aradım sordum yardım vs ilettik. Keza eski eşi de çok ilgilendi bunları insanlık olarak değerlendiriyorum.
Yıllardır görüşmediğimiz insanları da arayıp sorduk geçmişimizi olduğu insanları merak etmek en temel duygularımıza biri. Eminim onun da başına böyle bir şey gelse sizde arayıp sorardınız.
Ayrıca çok çok geçmiş olsun. En kısa zamanda güzel günlere kavuşmamız diliyorum.

Merak etmistir nasılsın diye. Belki kendince farklı niyeti de vardır ama olmayabilir de bunu bilemeyiz. Siz neden bu kadar takıldınız buna ? Galiba hâlâ etkisi var üzerinizde yanlıs mı düşünüyorum ? Olmasa neden diye sorgulamaz yaşamınıza devam ederdiniz

insan nasıl aramaz eski eşini bu durumda

Kız aramayan da var. Benim kuzen yakın arkadasına sordu mesela bizzat aramadı onu. Baya kötü ayrılmıslardı ama insani olarak annesini babasını sevdiği için merak etti sordu. Bizzat kendisini aramadı ama

İnsanlıktandır. Ben de eski sevgilimle görüştüm. Hatta sık sık soruyorum. İletişimimiz de zaten iş boyutunda vardı, şirketlerine danışmanlık veriyoruz, yollarımız kesişince mecbur muhatap olduk yani;ama şu an o da sahada, arıyorum soruyorum. Bir ablası Antep’te annesi babası Diyarbakır’da bir kardeşi Hatay’daydı. Tüm ailesi etkilendi, nasıl sormayayım?

Dipnot: Evet evliyim.

Ölüm kalım meselesi olunca duygusallasmistir,iyi günleri hatirlamistir.Sahsen ben ex eş depreme maruz kalsa böyle olurum

Nasıl ayrıldığınıza bağlı biraz. Ben de eski sevgilime mesaj attım ama ben ayrılıp ben seni bir daha görmek istemiyorum demiştim. Nitekim konuşma amacım da yoktu konuyu kısa kestim

Valla bilemedim memeleketin şerefsizi bile bir acaip türlü türlü rezilliği yap boşanırken sonra deprem oldu merak ettim.. acaip bir kafa çözmeye uğraşmamak gerek

İnsan olan arar zaten. Üstüne düşünmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…