- 12 Haziran 2022
- 887
- -209
- 28
- Konu Sahibi mervekaranfil
-
İnsanmış demek ki. Niyet aramaya gerek yokboşandı benden ama şimdi neden beni merak ediyor anlamıyorum
Arkadaşlar burda deprem oldu çok zor durumdayım maalesef ne elektrik ne su vardı inanın ailecek sıkıntıdayız köydeki eve sığındık merkezdeki evde hasarlar var giremiyoruz psikolojim altüst oldu üstüne üstelik eski eşim aradı nasılsın diye defalarca aradı merak etmiş İnstagramdan Fake hesapla aradı telefonu açtığımda defalarca aramış iyi olduğunu öğrenmem yeterli dedi o kadar kötülük yaptı boşandı benden ama şimdi neden beni merak ediyor anlamıyorum
insan nasıl aramaz eski eşini bu durumda
Ölüm kalım meselesi olunca duygusallasmistir,iyi günleri hatirlamistir.Sahsen ben ex eş depreme maruz kalsa böyle olurumArkadaşlar burda deprem oldu çok zor durumdayım maalesef ne elektrik ne su vardı inanın ailecek sıkıntıdayız köydeki eve sığındık merkezdeki evde hasarlar var giremiyoruz psikolojim altüst oldu üstüne üstelik eski eşim aradı nasılsın diye defalarca aradı merak etmiş İnstagramdan Fake hesapla aradı telefonu açtığımda defalarca aramış iyi olduğunu öğrenmem yeterli dedi o kadar kötülük yaptı boşandı benden ama şimdi neden beni merak ediyor anlamıyorum
O kadar iftira attı insanlık bu değildi benceİnsanmış demek ki. Niyet aramaya gerek yok
e tamam sormasi yeterli daha şık olmuş benceKız aramayan da var. Benim kuzen yakın arkadasına sordu mesela bizzat aramadı onu. Baya kötü ayrılmıslardı ama insani olarak annesini babasını sevdiği için merak etti sordu. Bizzat kendisini aramadı ama
Nefret ettiğini söylüyorduO kadar iftira attı insanlık bu değildi bence
Bwnce olmamışe tamam sormasi yeterli daha şık olmuş bence
Arkadaşlar burda deprem oldu çok zor durumdayım maalesef ne elektrik ne su vardı inanın ailecek sıkıntıdayız köydeki eve sığındık merkezdeki evde hasarlar var giremiyoruz psikolojim altüst oldu üstüne üstelik eski eşim aradı nasılsın diye defalarca aradı merak etmiş İnstagramdan Fake hesapla aradı telefonu açtığımda defalarca aramış iyi olduğunu öğrenmem yeterli dedi o kadar kötülük yaptı boşandı benden ama şimdi neden beni merak ediyor anlamıyorum
İnsan olan arar zaten. Üstüne düşünmeyin.Arkadaşlar burda deprem oldu çok zor durumdayım maalesef ne elektrik ne su vardı inanın ailecek sıkıntıdayız köydeki eve sığındık merkezdeki evde hasarlar var giremiyoruz psikolojim altüst oldu üstüne üstelik eski eşim aradı nasılsın diye defalarca aradı merak etmiş İnstagramdan Fake hesapla aradı telefonu açtığımda defalarca aramış iyi olduğunu öğrenmem yeterli dedi o kadar kötülük yaptı boşandı benden ama şimdi neden beni merak ediyor anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?