Eski esimden hakaretler

Kendisi ne işle meşgul mesleği nedir

Benim bir tanıdığım vardı kocası boşanmalarına rağmen kadini rahatsız ediyordu .kadının emniyette bir tanıdığı vardı şikayet ettti ...emniyetteki tanıdığı demişki bu böyle mahkemeyle uslanmaz ..sen adamın resmini ver ve takıldığı yerleri soyle falan ..neyse dört gün sonra adamı bir izbede buluyorlar ....kırılmadık tarafı kalmamış sonra da adam bir daha rahatsız etmedi ...bazen böyle gerek..aslında kadınların baba tarafı kuvvetliyse ve en önemlisi arkasında duruyorsa kocaları şiddet uygulayamazlar ...affedersin tıpaları yemez

suan ıcımın yagları erıdı nasıl anlatamam yanı ben dövmusum o adamı gıbı rahatladım

dunden berı hıc uyumadım eskı esı tarafından cocugu onunde oldurulen kadının haberını gordum burda ... tam anlamak ıcın haberlere baktım bakmaz olaydım haberı gordugum andan dun aksamdan bu saate bır dakıka gozumu kırpmadım tum gece esımle o cocuk ıcın ne yapılabılır dıye arastırdık sorusturduk psıkolojım bozuldu resmen
oyle gergınım oyle gergınım anlatamam sımdı sız boyle yazdınız ya resmen hafıfledım bır gulumsedım

gebersınler ınsallah

Maalesef bazen hukuk yetersiz kalıyor ve bu yöntemle şiddet bertaraf ediliyor ...hassas olmanıza çok sevindim ..emin olun bir yerde şiddet gören kadın çocuk hele ki kız çocuğu görsem duysam göz yaşıma boğuluyorum..

Aslında sağlam akrabalarım var, ama bitik bir adam, eğer böyle birşey olursa daha çok sarar,

Hukuk hem geç hemde yetersiz çalışıyor. Darp raporu alıyorum iki gün sonra tebliğ ediliyor

Şehir değiştirin gerekirse izinizi sildirin aileden bile olsa kimseye sölemeyin. Allah yardımcınız olsunn.
Tam velayetim olsa haklısınız, ancak ayda iki kez görme hakkı var kalmalı hemde. Bu bayramdadada hakkı vardı memlekete annemlere geldim, sen bana çocuğumu göstermesin, kaçırdın doye burnumdan getirdi. Maalesef bu şartlarda izini kaybettiremiyorum

Aynı babam. Boş beleş ötüyorlar bazen. Kendimi öldürürüm. Atlarım, ilaç içerim dedi. Annem takmadı. Seni öldürürüm dedi. Annem şikayet etti. Koruma kararı çıkınca babam birden süt dökmüş kedi oldu. Ki benim babam aşırı sinirli ruh hastası bir adamdır yani. O yüzden polisi bir kere kapıda görmesi işe yarayabilir

Ben cimer e yazdım, aynı şeylere maruz kaldım. bir ay sonra savcılık uzaklaştırma verilmesini istemiş, gittim ifsde verdim. Beş yıllık evlilik boyunca şiddet ve hakaretlerine sesimi çıkarmamıştım. Bir yıldır ayriyiz, tahammülum kalmadı. Haftaya tebligat ulaşmış olur. Sonuç ne olur bilmiyorum ama işten yana hiç bir şey olmuyor.

Canım merhaba.
Çok üzüldüm konuna.
Ben boşandın kurtuldun sanıyordum

Bilmiyorum tatlı dil ne kadar işe yarar ama yerinde olsam sanırım şikayetten önce
insan gibi konuşup kafaya almaya çalışırdım.
Boşanmaya ikna olmuş biri için çok zor değildir sanırım.

Çocuğun psikolojisine zarar veriyor her şeyden evvel.
Bunu görmesi gerek.

Allah yardımcın olsun..

Bende böyle olacağını düşünüyorum, ters tepmesi ihtimalini göz ardı ediyorum

Göremiyor işte, en çokta çocuğumuz üzerinden yürüyor, anneligime laflar..

Sonucu meraktayim, benimle paylasirsaniz sevinirim

Sonucu meraktayim, benimle paylasirsaniz sevinirim
İş açısından hiçbir sıkintıniz olmasin, esiniz halihazirda özelde veya kamuda egemen olan bakis açisina göre her durumda mağdur kabul edilip kollanacaktir merak etmeyin.Sikinti yasamayi birakin isyerlerinde boşanma sureclerinde amirleri ve isarkadaslari tarafindan desteklenen hatta esine karşı doldurulan ruh hastalarini cok gordum.Anca caninizi alirsa 2 ay yatar , namus der, yine başı dik gezer, O yuzden siz sadece kendi durumunuz uzerinden karar verin,mümkünse bireysel savunma uzerinde durun, biber gazi, şok cihazi edinin ,mumkun oldugunca az ve saygili muhatap olun, cevap vermeyin ve mutlaka psikolojik destek alin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…