- 7 Ağustos 2018
- 851
- 709
- 23
- 42
- Konu Sahibi Takimyildizi
-
Kendisi ne işle meşgul mesleği nedir6 yaşında, oğlum babasina hiç gitmek istemiyor gidince seni annene vermeyeceğim aynı anda banada oğlumu sana göstermeyeceğim diyor. Bu durumda mecburen cevap yaziyorum. Medyada beni görmüyor neler yaptığımı oğluma soruyor. Tatile kız arkadaşım geldi onunla denize gittik filan bunları oglumdan duyuyor... Üstüne o....u ve k..e tarzı şeylerle yılan dilini uzatıyor. Bayanlarla gezmem bile o...puluk. ben egitimciyim, öğretmenim, çevremde arkadaşlarım var, kardeşlerim kuzenlerim var hayata tutundum. Kendisi yalnız kaldı ve bana sardi
Benim bir tanıdığım vardı kocası boşanmalarına rağmen kadini rahatsız ediyordu .kadının emniyette bir tanıdığı vardı şikayet ettti ...emniyetteki tanıdığı demişki bu böyle mahkemeyle uslanmaz ..sen adamın resmini ver ve takıldığı yerleri soyle falan ..neyse dört gün sonra adamı bir izbede buluyorlar ....kırılmadık tarafı kalmamışadamı kendınden uzaklastırmanız sart geregırse kacın ızınızı kaybettırın allah belasını versın boyle erkeklerın bunlar kendılerınde bu gucu nerden buluyor ben anlamıyorum ınsallah boyle ınsanlar geberırler tez zamanda
zaten hassasım öldurulen sıddet goren kadınların haberlerınden bu saat oldu uyuyamadım gozume uyku gırmedı kotu haberlerden canları cıksın o erkek musvettelerının ınsallah
suan ıcımın yagları erıdı nasıl anlatamam yanı ben dövmusum o adamı gıbı rahatladımBenim bir tanıdığım vardı kocası boşanmalarına rağmen kadini rahatsız ediyordu .kadının emniyette bir tanıdığı vardı şikayet ettti ...emniyetteki tanıdığı demişki bu böyle mahkemeyle uslanmaz ..sen adamın resmini ver ve takıldığı yerleri soyle falan ..neyse dört gün sonra adamı bir izbede buluyorlar ....kırılmadık tarafı kalmamışsonra da adam bir daha rahatsız etmedi ...bazen böyle gerek..aslında kadınların baba tarafı kuvvetliyse ve en önemlisi arkasında duruyorsa kocaları şiddet uygulayamazlar ...affedersin tıpaları yemez
Maalesef bazen hukuk yetersiz kalıyor ve bu yöntemle şiddet bertaraf ediliyor ...hassas olmanıza çok sevindim ..emin olun bir yerde şiddet gören kadın çocuk hele ki kız çocuğu görsem duysam göz yaşıma boğuluyorum..suan ıcımın yagları erıdı nasıl anlatamam yanı ben dövmusum o adamı gıbı rahatladım
dunden berı hıc uyumadım eskı esı tarafından cocugu onunde oldurulen kadının haberını gordum burda ... tam anlamak ıcın haberlere baktım bakmaz olaydım haberı gordugum andan dun aksamdan bu saate bır dakıka gozumu kırpmadım tum gece esımle o cocuk ıcın ne yapılabılır dıye arastırdık sorusturduk psıkolojım bozuldu resmen
oyle gergınım oyle gergınım anlatamam sımdı sız boyle yazdınız ya resmen hafıfledım bır gulumsedım
gebersınler ınsallah
Belediyede memurKendisi ne işle meşgul mesleği nedir
Aslında sağlam akrabalarım var, ama bitik bir adam, eğer böyle birşey olursa daha çok sarar,Benim bir tanıdığım vardı kocası boşanmalarına rağmen kadini rahatsız ediyordu .kadının emniyette bir tanıdığı vardı şikayet ettti ...emniyetteki tanıdığı demişki bu böyle mahkemeyle uslanmaz ..sen adamın resmini ver ve takıldığı yerleri soyle falan ..neyse dört gün sonra adamı bir izbede buluyorlar ....kırılmadık tarafı kalmamışsonra da adam bir daha rahatsız etmedi ...bazen böyle gerek..aslında kadınların baba tarafı kuvvetliyse ve en önemlisi arkasında duruyorsa kocaları şiddet uygulayamazlar ...affedersin tıpaları yemez
Hukuk hem geç hemde yetersiz çalışıyor. Darp raporu alıyorum iki gün sonra tebliğ ediliyorMaalesef bazen hukuk yetersiz kalıyor ve bu yöntemle şiddet bertaraf ediliyor ...hassas olmanıza çok sevindim ..emin olun bir yerde şiddet gören kadın çocuk hele ki kız çocuğu görsem duysam göz yaşıma boğuluyorum..
Valla ben olsamBelediyede memur
Yine de dikkat et canım.Aslında sağlam akrabalarım var, ama bitik bir adam, eğer böyle birşey olursa daha çok sarar,
Tam velayetim olsa haklısınız, ancak ayda iki kez görme hakkı var kalmalı hemde. Bu bayramdadada hakkı vardı memlekete annemlere geldim, sen bana çocuğumu göstermesin, kaçırdın doye burnumdan getirdi. Maalesef bu şartlarda izini kaybettiremiyorumŞehir değiştirin gerekirse izinizi sildirin aileden bile olsa kimseye sölemeyin. Allah yardımcınız olsunn.
Maalesef öyle, bir kere evlenmekle, hayatımiza ömür boyu mudehale etme hakkını buluyorlarOff boşanınca bunlara neler oluyor ya herkesın hayatını maffedıyorlar.
Aynı babam. Boş beleş ötüyorlar bazen. Kendimi öldürürüm. Atlarım, ilaç içerim dedi. Annem takmadı. Seni öldürürüm dedi. Annem şikayet etti. Koruma kararı çıkınca babam birden süt dökmüş kedi oldu. Ki benim babam aşırı sinirli ruh hastası bir adamdır yani. O yüzden polisi bir kere kapıda görmesi işe yarayabilirGünaydın hanimlar. Üç ay önce eski esimden boşandım kendisi arada yazıyor bana ofkeleniyor, af diliyor, beni hatalı buluyor, kendinde hata buluyor dengesiz duygular yaşıyor. Öfkeli mesajlardan sonra bide özür diliyor sinirle söyledim diye. Ama önceki gün haddini aştı; küfürler ve tehditler savurmaya başladı. Kendisini engellemiyorum çocuğumuz var ve ailemden yada çevremde herkesle iletişimi çirkin bir şekilde kesti. Çocuğu alıp verebilme açısından engelleyemiyorum. Onu sikayet etmek istiyorum ancak hapis cezası yada meslekten men gibi durumlari söz konusu olur mu. Şikayet edersemde ecelinemi susadin gibi mesajlarda atıyor...
Şikayet için polise mi basvurmaliyim.
Bende böyle olacağını düşünüyorum, ters tepmesi ihtimalini göz ardı ediyorumAynı babam. Boş beleş ötüyorlar bazen. Kendimi öldürürüm. Atlarım, ilaç içerim dedi. Annem takmadı. Seni öldürürüm dedi. Annem şikayet etti. Koruma kararı çıkınca babam birden süt dökmüş kedi oldu. Ki benim babam aşırı sinirli ruh hastası bir adamdır yani. O yüzden polisi bir kere kapıda görmesi işe yarayabilir
Göremiyor işte, en çokta çocuğumuz üzerinden yürüyor, anneligime laflar..Canım merhaba.
Çok üzüldüm konuna.
Ben boşandın kurtuldun sanıyordum
Bilmiyorum tatlı dil ne kadar işe yarar ama yerinde olsam sanırım şikayetten önce
insan gibi konuşup kafaya almaya çalışırdım.
Boşanmaya ikna olmuş biri için çok zor değildir sanırım.
Çocuğun psikolojisine zarar veriyor her şeyden evvel.
Bunu görmesi gerek.
Allah yardımcın olsun..
Sonucu meraktayim, benimle paylasirsaniz sevinirimBen cimer e yazdım, aynı şeylere maruz kaldım. bir ay sonra savcılık uzaklaştırma verilmesini istemiş, gittim ifsde verdim. Beş yıllık evlilik boyunca şiddet ve hakaretlerine sesimi çıkarmamıştım. Bir yıldır ayriyiz, tahammülum kalmadı. Haftaya tebligat ulaşmış olur. Sonuç ne olur bilmiyorum ama işten yana hiç bir şey olmuyor.
İş açısından hiçbir sıkintıniz olmasin, esiniz halihazirda özelde veya kamuda egemen olan bakis açisina göre her durumda mağdur kabul edilip kollanacaktir merak etmeyin.Sikinti yasamayi birakin isyerlerinde boşanma sureclerinde amirleri ve isarkadaslari tarafindan desteklenen hatta esine karşı doldurulan ruh hastalarini cok gordum.Anca caninizi alirsa 2 ay yatar , namus der, yine başı dik gezer, O yuzden siz sadece kendi durumunuz uzerinden karar verin,mümkünse bireysel savunma uzerinde durun, biber gazi, şok cihazi edinin ,mumkun oldugunca az ve saygili muhatap olun, cevap vermeyin ve mutlaka psikolojik destek alinSonucu meraktayim, benimle paylasirsaniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?