Eski esimden hakaretler

Takimyildizi

Sivriuçlukalem
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2015
205
146
103
Günaydın hanimlar. Üç ay önce eski esimden boşandım kendisi arada yazıyor bana ofkeleniyor, af diliyor, beni hatalı buluyor, kendinde hata buluyor dengesiz duygular yaşıyor. Öfkeli mesajlardan sonra bide özür diliyor sinirle söyledim diye. Ama önceki gün haddini aştı; küfürler ve tehditler savurmaya başladı. Kendisini engellemiyorum çocuğumuz var ve ailemden yada çevremde herkesle iletişimi çirkin bir şekilde kesti. Çocuğu alıp verebilme açısından engelleyemiyorum. Onu sikayet etmek istiyorum ancak hapis cezası yada meslekten men gibi durumlari söz konusu olur mu. Şikayet edersemde ecelinemi susadin gibi mesajlarda atıyor... 😔
Şikayet için polise mi basvurmaliyim.

Günaydın hanimlar. Üç ay önce eski esimden boşandım kendisi arada yazıyor bana ofkeleniyor, af diliyor, beni hatalı buluyor, kendinde hata buluyor dengesiz duygular yaşıyor. Öfkeli mesajlardan sonra bide özür diliyor sinirle söyledim diye. Ama önceki gün haddini aştı; küfürler ve tehditler savurmaya başladı. Kendisini engellemiyorum çocuğumuz var ve ailemden yada çevremde herkesle iletişimi çirkin bir şekilde kesti. Çocuğu alıp verebilme açısından engelleyemiyorum. Onu sikayet etmek istiyorum ancak hapis cezası yada meslekten men gibi durumlari söz konusu olur mu. Şikayet edersemde ecelinemi susadin gibi mesajlarda atıyor... 😔
Bence bir avukata danis ama mutlaka sikayet et. Ne demek eceline ni susadin demek. Cocugu ile yalniz basina gorusemesin de akli basina gelsin.
Sizi en iyi avukat yonlendirir. Polise sikayet edin tabi.

Terbiyesizlige bak. Hemen şikayet edin tabiki. Ayrica mesajlari varsa ses kayıtları tehditlerin hepsini kullanın silmeyin. Boşanmakta ne kadar doğru bir karar verdiginizin göstergesi olmuş.

Kadın adama acidigindan değil,meslekten men edilirse daha çok kudurup kadına bilenmesinden korkuyor.
Konu sahibi şikayet etme,belli ki adam pislik bulasma engelle çocuğu almak istediğinde öyle ya da böyle biriyle haber gönderir. Üst yorumda okudum çocuğun önünde bicaklamis Allah in belasi,belaya bulasma Allah yardımcın olsun. Ah adalet tam isleseydi ,kadına tam koruma saglansaydi,elinden geleni ardına koyma derdim. : (

Ruh hastasımıdır nedir
Ya dediklerini eyleme dökerse mesleginden cokmu degerli
Avukatına danıs derim
Mesleğinden men edilince dahada cirkeslesecek. Kaybedecek birşeyi olmayacak. İstiyorum ki biraz hapis cezası alsin, bolca düşünsün, yaptıklarının cezasız kalmadığını görsün

Bence mesajlasmamayi konusmamayi deneyin siz konustukca abartip daha da abartiyor kizginlasiyir olabilir cocuk disinda konusmak istemediginizi soyleyin. Cocuk disinda konusursa cevap vermeyin. Hayla devam ederse uyarin hakaretleri sakladiginizi tehditleri sakladiginizi devam etmemsini sikayet edebileceginizi soyleyin belki kendini frenler devam edersede her anlamda iletisimi kesin. Sikayette edin sonucta sizde caninizi sokakta bulmadiniz. Muahttap oldukca uste cikacaktir

Bence mesajlasmamayi konusmamayi deneyin siz konustukca abartip daha da abartiyor kizginlasiyir olabilir cocuk disinda konusmak istemediginizi soyleyin. Cocuk disinda konusursa cevap vermeyin. Hayla devam ederse uyarin hakaretleri sakladiginizi tehditleri sakladiginizi devam etmemsini sikayet edebileceginizi soyleyin belki kendini frenler devam edersede her anlamda iletisimi kesin. Sikayette edin sonucta sizde caninizi sokakta bulmadiniz. Muahttap oldukca uste cikacaktir
Aynen dediğinizi yapiyorum zaten.

Merhaba bulunduğunuz yerin Cumhuriyet Savcılığına dilekçe ile şikayette bulunun. Meslekten men edilme bu aşamada olmaz. Hükümlülük alması gerekir ki meslekten men edilsin. Ama harekete gecmediginiz sürece şiddeti daha da artırır.
Tşk ederim. Dilekçeyi kendim doldursam okuyor mu. Avukata verecek butcem yok şu an

adam belli ki hazmedemiyor..
klask erkekler ayrıldıktan ilk 1 ay gezerler tozarlar nefes aldıklarını zannederler . 1 aydan sonraaa başlarına saksı düşer bi depresyon hazmedememezlk sendremlar pişmanlıklar dengesizlkler o zaman başlar bu da öyle olmuş..
avukata gidin.. en azından uyarı mabnda ceza oluyorsa yaparsnz .. umarım en kısa zamanda aklı başına gelir.
ben korkuyorum bu tip adamlardan hazmedemiyorlr fln haberlerde Allah korusun neler okuyoruz :/

Tşk ederim. Dilekçeyi kendim doldursam okuyor mu. Avukata verecek butcem yok şu an
Adliyelerde arzuhalciler var onlara yazdırabilirsiniz.
Ya da kendiniz yazıp savcılığa başvurun. Çünkü savcı sizi dinlerken zaten dilekçenizi katibine yeniden yazdırıp size imzalatıyor.

Eski esiniz su anda yasadigi her olumsuz seyin sorumlusu olarak sizi goruyor. Ama gececek. Tamamiyle gecmese de kendi gundemi degisince olaylar azalacak. Ancak size nefreti baki kalacak. Savciliga suc duyurusu kendi gucunun disinda da bir dunya oldugunu hatirlatir. Korktugu,cekindigi bir erkek varsa ona durumu anlatin, yalniz olmadiginizi anlasin. Eski esinize bir mesaj atin. Hakaret etmemesini eger ederse engelleyeceginizi yazin. Ve uygulayin. Cocugunu gormek isteyen size ulasir merak etmeyin. Kontrollu ama cesur hareket edin. Sevgilisi olunca cocugu oldugunu bile unutacak. Birakin size mesaj atmayi. Daha olaylar cok taze.

Ama bence bisey yapma. Hatta sen iyi bi insansin cocugumuz icin iyi olalim. Gibi naif mesajlar at. Sikayet etsen de bisey olmayacak. Hapis cezasi verilmez hakarete. Boşuna üstüne cekme. Polis gelene kadar dayak yedigimi bilirim. Akilli ol tecrube konusuo.

Back
X