Eski eşimi çok özlüyorum ve seviyorum

Offf benim topiğim gibi oldu cok özür dilerim :( ziyaretci sayısı fırladı fln :( COk özür dilerim konu sahibi

Yolcum takıl bana hayatını yasa :)

Ben seni tanıyorum :) az cok tabi.

Ben körü körüne gitmiyorum ama yapamıyorum onsuz. Her Allahın gecesi yalvardım "ne olur rabbim onu affetme gücü ver bana" diye. Baskalarıyla da denedim olmuyor. Hissedemiyorum hicbirsey. Onsuz devam edemedim.

Sartları değişti onun, kendi de değişmiş, epey burnu sürttü. Yani bir koca yıl gecti aradan, hic vazgecmedi.

Duygularımla hareket ediyorum belki ama icimde kalsaydı 10 yıl sonra kafamı duvarlara vururdum eminim. Keşke diyeceğime belki iyi ki derim :) Kim bilir.

Canımıniçi, bitanecik arkadaşım daha güzel anlatılamazdı.

konu almış başını gitmiş ama bende yazmadan duramıycam.seni ilk başta anlamadm yadırgadım kendine neden bunu yapıyor diye sordum kızdım sana ama biliyorum ki sen bir kez daha denemelisin eğer olmuyorsa bunu bir kez daha görmeli eğer sürecekse de ömür boyu sürmeli.kendi bildiğin yol kendin için en doğru yol bence çünkü yaşadığın acıları biz yaşamadık sen yaşadın hepsini,tek başına.ve gaddar değil tam tersi yumuşacık bi kalbi olan çok temiz bi insansın.

madem hayat onsuz geçmiyo ve değiştiğine inanıyosun
umarım çok çoook mutlu olursun :)
uzaktan laf söylemek çok kolay geliyo insanlara
'asla' lar 'sakın' lar havada uçuyo
hani bi söz vardır ya
' yapmadığın bi şeyden pişman olacağına yaptığından pişman ol.. '

Beni kendine inandırıp aynı seyi tekrarlayacak kadar kötü bir insan değildir herhalde. BU gercekten vahsi bir karakter gerektirir.

Ben de senin gibi düşündüm ve icimde kalacağına yanımda kalsın dedim :1:

Allah kimseyi sevdikleriyle sınamasın. (AMİN)
Ben sizin yerinizde olsam ne yapardım bilmiyorum. Okurken bile içim bir tuhaf oldu. Aileniz madem evlenmenize müsaade etmişti neden sonradan sizi ayırdılar? Bir arkadaşımız yazmış TC kimlik numarasını biliyorsanız sorgulayın diye. Bence de polisten yardım alın. Kötü şeyleri de getirmeyin aklınıza. Eski eşinizin izini bulduğunuz takdirde 1 dakika bile durmayın,yanına gidin. İnşAllah o da size karşı boş değildir ve yarım kalan mutluluğunuzu doya doya yaşayabilirsiniz.

konu almış başını gitmiş ama bende yazmadan duramıycam.seni ilk başta anlamadm yadırgadım kendine neden bunu yapıyor diye sordum kızdım sana ama biliyorum ki sen bir kez daha denemelisin eğer olmuyorsa bunu bir kez daha görmeli eğer sürecekse de ömür boyu sürmeli.kendi bildiğin yol kendin için en doğru yol bence çünkü yaşadığın acıları biz yaşamadık sen yaşadın hepsini,tek başına.ve gaddar değil tam tersi yumuşacık bi kalbi olan çok temiz bi insansın.

Kadişim tersimdir dikimdir bilirsin ama kimseye kötülük düşünmem.

Denemezsem icimde kalacaktı amaaaaa :)

Şaka bir yana sen de biliyorsun bu cok uzun düşünüşmüş ve zor alınmış bir karar.

Yani dışardan göründüğü gibi hooop kollarına koş canım askım değil mevzu. İnanın cok zor. Kendine kabul ettirmek, ailene kabul ettirmek, yıllarca tanıdığın adama bir koca yıl uzak kalmak sonra o tanıdık kokuyu hatırlamak falan filan :)

Konusturmayın beni yazdıkca ağlıyorum

Beni kendine inandırıp aynı seyi tekrarlayacak kadar kötü bir insan değildir herhalde. BU gercekten vahsi bir karakter gerektirir.

Ben de senin gibi düşündüm ve icimde kalacağına yanımda kalsın dedim :1:

değildir değildirr :)
umarım inşallah :9:
zaten başımıza ne geliyosa bundan gelmiyo mu :1::1:

Şaka bir yana sen de biliyorsun bu cok uzun düşünüşmüş ve zor alınmış bir karar.

Yani dışardan göründüğü gibi hooop kollarına koş canım askım değil mevzu. İnanın cok zor. Kendine kabul ettirmek, ailene kabul ettirmek, yıllarca tanıdığın adama bir koca yıl uzak kalmak sonra o tanıdık kokuyu hatırlamak falan filan :)

ağlamaaa :(
çok güzell olcak inşallah
öyle düşünn :16:
*
ve burayı hepten terk edelim olur mu
konuyu darmadağın etmekten ban yağmuruna tutulabilirizz :27:

deli kız :)

ağlama hep mutlu ol İnşallah...

Tamam hadi gidelim, verdiğim rahatsızlık icin özür dilerim.

Sevgiler.

Benim aklıma bir şey geldi fakat saçma mı bilmiyorum? Lütfen düşünceme gülmeyin arkadaşlar.
Türkiye'deki bilindik sigorta şirketleriyle görüşseniz. Yaşadığınız yerde muhakkak ki şubeleri vardır bu şirketlerin. Devlet memuru muydu eşiniz yoksa serbest meslekle mi ilgileniyordu bilmiyorum ama çalıştığı yer sigortasını yatırıyorsa belki bu şekilde de nerede yaşadığı bilgisine ulaşabilirsiniz. Umarım düzgün anlatabilmişimdir.

Tamam hadi gidelim, verdiğim rahatsızlık icin özür dilerim.

Sevgiler.

Bi Fatma girikle memduh ün aşkı birde sizin aşkınız beni derinden etkilemiştir.. Nasıl bir aşk yaa ne kadar imtihan da olsa bitmeyen azalmayan tekrar tekrar geri dönülen, geri dönmekten bile bıkılmayan.. Gerçekten saygı duyuyorum.. Lütfen bizi merakta bırakma gene yaz roman gibi yazıyorsun, yaşadıklarını hissederek okuyorum.. Umarım romanının sonu mutlu biter..

Konu bana döndü yazdığıma pişman oldum :)

Ben boynuzlarımla barışığım.

Onsuz yapamıyorum, o olmadan baskasıyla hayatıma devam edemedim. Bıraktığı yerde kaldım. İlerleyemedim. BU demek değil ki körü körüne geri döndüm. Sadece sevgili gibi görüşüyoruz suanda. Köprünün altından epey su aktı yani.

Beni kimse kınayamaz zaten. Aynaya baktığımda sadece ben kınarım kendimi.

Yaşadıklarımı ben bilirim. Kendime de saygı duymuyorum.

Psikolojik yardım alalı cok oldu. Yani ben epey yol katettim.

Arkadasim seni kinamadigimi ozellikle belirttim zaten bu dunyada herkesin basina hersey gelebilir.benim haddim degil farkindayim sadece senin konularin kalbime dokunmustu.sen bir kadinin sevdigi tarafindan cekebilecegi en buyuk acilari cektin.psikolojik yardim 6 ay aldim hadi bitti gibi bir surec degil 2 sene terapi gor bakalim birdaha o adamin yuzune bakiyormusun..gucsuz hissetmeni ask acisi cekmeni anliyorum cunku bende yasadim bilirim cok kotu..sevgi bu degil bu kadar kirli ve tek tarafli birsey degil birgun farkediceksin insallah cok gec olmaz.haddim olmayarak dayanamayip mudahele ettigim icinde ozur dilerim.

Bi Fatma girikle memduh ün aşkı birde sizin aşkınız beni derinden etkilemiştir.. Nasıl bir aşk yaa ne kadar imtihan da olsa bitmeyen azalmayan tekrar tekrar geri dönülen, geri dönmekten bile bıkılmayan.. Gerçekten saygı duyuyorum.. Lütfen bizi merakta bırakma gene yaz roman gibi yazıyorsun, yaşadıklarını hissederek okuyorum.. Umarım romanının sonu mutlu biter..
yazdıklarınızı okudum yaşadıklarınız, azminiz,zaferleriniz ,sevinçleriniz aklınızla çok asil bir bayansınız
Beni uyandırıyorsunuz gercekten:( son birkaç gündür Kk beni cidden yzmustu ama su yazdıklarınızla cok mutlu oldum :(
tekrar tesekkur ederim
Arkadasim seni kinamadigimi ozellikle belirttim zaten bu dunyada herkesin basina hersey gelebilir.benim haddim degil farkindayim sadece senin konularin kalbime dokunmustu.sen bir kadinin sevdigi tarafindan cekebilecegi en buyuk acilari cektin.psikolojik yardim 6 ay aldim hadi bitti gibi bir surec degil 2 sene terapi gor bakalim birdaha o adamin yuzune bakiyormusun..gucsuz hissetmeni ask acisi cekmeni anliyorum cunku bende yasadim bilirim cok kotu..sevgi bu degil bu kadar kirli ve tek tarafli birsey degil birgun farkediceksin insallah cok gec olmaz.haddim olmayarak dayanamayip mudahele ettigim icinde ozur dilerim.

Ozelden devam edelim :)

Konu bana döndü yazdığıma pişman oldum :)

Ben boynuzlarımla barışığım.

Onsuz yapamıyorum, o olmadan baskasıyla hayatıma devam edemedim. Bıraktığı yerde kaldım. İlerleyemedim. BU demek değil ki körü körüne geri döndüm. Sadece sevgili gibi görüşüyoruz suanda. Köprünün altından epey su aktı yani.

Beni kimse kınayamaz zaten. Aynaya baktığımda sadece ben kınarım kendimi.

Yaşadıklarımı ben bilirim. Kendime de saygı duymuyorum.

Psikolojik yardım alalı cok oldu. Yani ben epey yol katettim.
Elmeyra sen en dogrusunu yapiyorsun askin icin bu kadar mucadele verdin, onu seviyorsan sonuna kadar diren.her ne olursa olsun hic birseye aldirmadan diren.onunla mutlsuysan baska seyler hepsi bos.

Ayrica ben daha öncelere bu forumu okudugum zaman ismin ilgimi hep cekmisti, cok güzel üye ismin var bayiliyorum ismine bile diyebilirim.manasini cok merak ediyorum nerden cikardin bu ismi menasi nedir?

Ben agladim ya

Nasil durursun hala bul birsekilde kavusun

Mutlu olun maddiyat icin biten
evliliklere cok uzuluylyrm

İnsallah mutludur oda biryerlerde

Elmeyra sen en dogrusunu yapiyorsun askin icin bu kadar mucadele verdin, onu seviyorsan sonuna kadar diren.her ne olursa olsun hic birseye aldirmadan diren.onunla mutlsuysan baska seyler hepsi bos.

Ayrica ben daha öncelere bu forumu okudugum zaman ismin ilgimi hep cekmisti, cok güzel üye ismin var bayiliyorum ismine bile diyebilirim.manasini cok merak ediyorum nerden cikardin bu ismi menasi nedir?

Allah hakkımızda hayırlısını versin, aldığımız kararlardan utandırmasın.

Kullanıcı adımın anlamı biraz beni yanısıtıyo :D ben insanları sevgimle boğarım, hatta o kadar cok severim ki bazen kacmak isterler :)

Orjinali elmira, bir cizgi film karakteri, hayvanlara olan sevgisiyle canlarından bezdiren kız :)

Yani şu eminim hatırlarsınız $imag1es.webp

Son düzenleme:
Şaştım kaldım
Konu sahibi eşimi aşağıladım ayrıldık 3 yıldır izi tozu yok diyo

Konu dönmüş dolaşmış
Elmayra'ya gelmiş
O da uzun uzun açıklıyo
Kime ne ? de diyebilir
Açıklıyo diye üstüne gidilmesi doğru mu

İster eski eşiyle ister yeni biriyle sevgili olur
Bu hayat onun
İçindeki acabaları yok etmek adına
Karşı tarafın bu süre zarfında gösterdiği çabalar adına
Bi kez daha denemeyi seçmiş
Birkaç yorumla, vazgeçmez herhalde
Bize mutluluklar demek düşer
Aksi olursa da bu kez acabaları silinmiş olur en azından
En baş kafasını kıranlardan biri olarak yazıyorum ben bunları

Herkes kendi hayatına bakmalı bence
Kibar bi şekilde soranlara lafım yok
Ama aaa uuu sana inanamıyorum nasıl dönersin diyenlere şok oldum
İnsan çocuğuna karışamıyo bu devirde

bu devirde adı soyadıyla kişi hakkında bir çok şey bulabiliyorken, kimlik numarası ile ikametgahı , işi sigorta dökümü vs ulaşabilirsiniz. isteyin yeter ki .
Kaymakamlığa gitseniz oradan yüzü yumuşak birine rica etseniz yapılmayacak bir şey değil..
benim içimde uhde kalmış birisi olsa onun için uğraşırdım ki bu sizin hatanızla ayrıldığınız eski eşiniz..
her ihtimali düşünmek lazım belki hayatında biri vardır belkide evlenmiştir her şeye hazırlıklı olun

Son düzenleme:
Back
X