Eski eşimi çok özlüyorum ve seviyorum

İnsan kendi hayatını,kendini bu kadar basit görmemeli.Senin ki,boşluktan,melankolik durumdan başka birşey değil konu sahibi.3 yıl ya,o yıl doğanlar,kreşe başladı,türlü türlü oyunlar öğrendi.Unutamayacak kadar çok sevseydin,ne maddiyat ne anan ne baban kimseyi görmezdi gözün.Evli kalsaydın şu an başka bir dertle belki de karşımızda olurdun.İnsan anasını babasını,kardeşini,evladını canının parçasını kaybediyor da yoluna ite kaka devam ediyor.Bir insanı arayacaksın ve bulamayacaksın şu günün şartlarında:44:
1 yıllık evliliğin boyunca hiç mi ortak arkadaşınız,hiç mi akraba eş dost olmadı.Düğününü birtek senin tarafınla mı yaptın.Anası babası ortada olmayan,eşi dostu olmayan biriyle nasıl evlendin diye sorarlar adama.Elinde boşanma celbinde mi yok.Tc sinden bulursun.Ya da ne diye bulacaksın ki.Ölü mü sağ mı,evli mi bekar mı bilmediğin adam için,ne diye böyle karalar bağlayıp hayatı kendine zehir ediyorsun.Bir kez daha mı geleceksin dünyay.Bir kez daha bu geçen gününü ,geçtiğin bir saati bile yaşayacak mısın? Kalk ayağa toparlan,Allah a el aç dua et,Allahım elden ayaktan düşürme hastalık bela musubet verme diye,ve kendi ayaklarının üzerinde durup,kendin için yaşa,mutlu ol.

Selam hanımlar daha önce üyeliğim vardı kapatmıştım
Benim çok büyük sorunum var.21 yaşındayken eşimle evlenmiştik.Birbirimizi çok seviyorduk.Bana karşı hiçbir hatası olmamıştı.Benim aptallıklarım hatalarım ve ailem yüzünden ayrıldık.Benim ailemin maddi durumu çok iyiydi.Onunsa maddi sıkıntıları vardı.Bunu bilerek ve kabul ederek evlendim.Daha sonra aptallık mı dersiniz çocukluk mu dersiniz ailem aklımı karıştırdı hep yüzüne vurdum.Alttan aldıkça benimle ilgileniyor diye düşünüp daha çok söyledim.Canımdan çok sevdiğim kocama nasıl nasıl yapabildim aklım almıyor.Evliliğimiz 1 sene sürdü.Ayrılalı 3 sene geçti gitmediğim pskikolog kalmadı.Kullanmadığım ilaç klamadı.Onu hiç unutamıyorum.Onu çok seviyorum çok özlüyorum.Özellikle geceleri hiç geçmiyor.Gömleğine sarılmadan uyamıyorum.Her gece ağlıyorum.Hiç geçmeyecek biliyorum.Onu çok üzdüm.Rüyamda sürekli onu görüyorum sarılıyorum.Baktığım heryerde o var.O kadar çok özlüyorum ki sevgiliken buluştuğumuz heryere tekrar tekrar gidiyorum.Uzaktanda olsa belki görürüm diye.Bu durumda olan birileri var mı?Hiç geçmeyecek ama acıyıda hiç azaltamıyorum.

çok üzüldüm :25: ailene neden uydun canım ahh yaa . ya tekrar barışıcaksın tabi hayatında biri yoksa yada önüne bakmaktan başka çaren yok :25:

Allah sabır versin..
Kısmet ederse Mevlâ; el getirir, yel getirir, sel getirir…
Kısmet etmezse Mevlâ; el götürür, yel götürür, sel götürür..
Durumunu kısaca açıklıyor Hz. Mevlana'nın bu sözü galiba. seviyorsan elbet karşına çıkar diye düşünüyorum..
:5:

Benim çok büyük sorunum var.21 yaşındayken eşimle evlenmiştik.Birbirimizi çok seviyorduk.Bana karşı hiçbir hatası olmamıştı.Benim aptallıklarım hatalarım ve ailem yüzünden ayrıldık.Benim ailemin maddi durumu çok iyiydi.Onunsa maddi sıkıntıları vardı.Bunu bilerek ve kabul ederek evlendim.Daha sonra aptallık mı dersiniz çocukluk mu dersiniz ailem aklımı karıştırdı hep yüzüne vurdum.Alttan aldıkça benimle ilgileniyor diye düşünüp daha çok söyledim.Canımdan çok sevdiğim kocama nasıl nasıl yapabildim aklım almıyor.Evliliğimiz 1 sene sürdü.Ayrılalı 3 sene geçti gitmediğim pskikolog kalmadı.Kullanmadığım ilaç klamadı.Onu hiç unutamıyorum.Onu çok seviyorum çok özlüyorum.Özellikle geceleri hiç geçmiyor.Gömleğine sarılmadan uyamıyorum.Her gece ağlıyorum.Hiç geçmeyecek biliyorum.Onu çok üzdüm.Rüyamda sürekli onu görüyorum sarılıyorum.Baktığım heryerde o var.O kadar çok özlüyorum ki sevgiliken buluştuğumuz heryere tekrar tekrar gidiyorum.Uzaktanda olsa belki görürüm diye.Bu durumda olan birileri var mı?Hiç geçmeyecek ama acıyıda hiç azaltamıyorum.

Git bul ve ona sımsıkı sarıl.Onu o kadar çok sevdiğini anlatmışsın demekki onun için yapamayacagın hiçbirşey yok.Eşin de sana karşı hala aynı duyguları besliyorsa aileni de ikna edebilirsin bu durumda.Parayla saadet olmuyor be canım.

21 yaşında evlenilirse ya böyle olur yada eşimi sevmediğimi anladım aldatıyorum gibi sorunlar olur. e git affettir kendini başkasıyla evlenmediyse yalvar yakar gerekiyosa hatanın zaten farkındasın

bulabildiniz mi acaba eski eşinizi ?

Hayır yok.Oğullarının düğününe bile gelmediler 2 kere telefonda konuştuk o kadar.Ben onun yanındaki tek yakınıydım hep söylerdi bana.Annem babam ve senden başka kimsem yok diye.

Bence umut yok artık bitmis 3 yıl gecmis düzelmez böyle yaparak hiç unutamazsin canım çok zor bi durum rabbim yardım etsin

Çaresizlik ne kadar kötü bir duygu çok duygulandım okurken... Keşke geri dönebilseniz de beraber olabilseniz.. Allah sabır versin..

okurken ofısımde hungur hungur agladım o kadar dokunduki anlatamam:14:
cunku senın yasadıkların benımde basımda tek bır fark var esımı dolduran aılesı
kafasına aklına gıren bızı bu hale getıren bırde 2 yasında oglum var ole kayıtsız bakıyorum bosanmadım daha
ama esım donmesse sonu bu olacak ..... evımdeyım evımızdeyım ama eve sıgamıyorum heryerı esımle anılarımla dolu
bu kadar severken nasıl bole kor olunuyo aklım almıyo kahırımdan olucem bul ne yap et sevdıgın adamı bul
benımde su anda boşanmamamın tek nedenı bu beklıyorum anlar hatasını dıye dogru yolu bulur dıye dua edıyorum

Son düzenleme:
okurken ofısımde hungur hungur agladım o kadar dokunduki anlatamam:14:
cunku senın yasadıkların benımde basımda tek bır fark var esımı dolduran aılesı
kafasına aklına gıren bızı bu hale getıren bırde 2 yasında oglum var ole kayıtsız bakıyorum bosanmadım daha
ama esım donmesse sonu bu olacak ..... evımdeyım evımızdeyım ama eve sıgamıyorum heryerı esımle anılarımla dolu
bu kadar severken nasıl bole kor olunuyo aklım almıyo kahırımdan olucem bul ne yap et sevdıgın adamı bul
benımde su anda boşanmamamın tek nedenı bu beklıyorum anlar hatasını dıye dogru yolu bulur dıye dua edıyorum

Allah yardımcınız olsun. Daha önce konunuzu okumuştum eşiniz yine mi gitti
.

bu adam izini kaybettirmiş sanırım . 3 sene kısa bir süre değil konu sahibini üzmek istemiyorum ama adam evlenmiş olabilir . çünkü izini kaybettiriyor yeni bir hayata başlamış olma ihtimali çok yüksek . bence bunu öğren önce . akraba falan yok mu sorabilirsin bunda birşey yok .öyleyse boş yere üzme kendini . geçmişe sünger çek ve yeni bir hayata başla . bu şekilde geçmişe takıntılı olursan önünü göremezsin kendine zarar . tam hataların var ama şunuda düşün o seni çok sevseydi bu hatalarına rağmen seni bırakamazdı . demek çok kuvetli değilmiş duyguları .önüne bak . kimse için kendini yıpratma bu kadar . hayat çok kısa . mutlu olma şansın hala dururken bir hayalin peşinde koşma .

Konu sahibi açmış bırakmış konuyu :53:
Bence bu konuyu açma fikri muhtemel karşısına anlayışsız odunlar çıktı..durdu düşündü eski eşi geldi aklına yaşadıkları ..haksızlık ettiğinin iyice farkına vardı vicdanı sızladı ve saplantı haline geldi ona kavuşmak...kimbilir belki görse duygularıda değişcek..kiii hadi kavuştular tekrar diyelim o adam intikam alacak belki gururu kırılmış...nası güvenecek karısı yine aynı şeyleri yapmayacak diye...ooooo sağlıksız bi ilişki olur artık...konu sahibesiii huuu barıştınızmı? Buldunuzmu?acaba:15:

konu sahibi iyi bir hikaye uydurdugunu saniyor ama daha cok calismasi lazim. Saclamalamis resmen :47: Ya bir yil evli kaldigi insanin hadi anne ve babasi yurt disinda hic mi Turkiye de akrabasi arkadasi yok ya!!! hic mi kimseyle tanistirmadi seni!!! Bu adam in midir cin midir ya da sihirbaz midir ki hokus pokus yapip tamamen kaybolsun. Hadi diyeyim ki yazdiklarin gercek adami her haliyle artisiyla eksiyle kabul etmissin evlenmissin sonra ilgi görmek icin adamin butun eksiklerini yuzune vuruyorsun senin yaptigin cocukluk simariklik baska birsey degil, hissettiginde sevgi degil vicdan azabin ve vicdanin yuzunden onu saplanti haline getirmissin sayet hikayen dogruysa ki hic inanmiyorum!!!!!

Son düzenleme:
Yazık olmuş evliliğine aıleye bakmıycaksın sevıyosan sonuna kadar devam edeceksın.
Evi eşyaları begenmemekte ne?
Sen onu maddii durumuna göremi sevdin ailen hiç düşünemiyormu bunu ya.
Bilmiyolarmıydı senın onunla cok mutlu oldugunuzu bırbırınızı sevdıgınızı boyle sen kahroluyosun mahvoluyosun o kim biilir nerelerde.

Back
X