Eski eşimi niye kıskandım ki şimdi. Sinir oluyorum kendime çok kızıyorum

Böyle birini nasıl özleyebilirsin? Düşük yaptın,tek başına üstelik. Yanında kimse yoktu, üstelik acil bir durumda adama ulaşamamışsın. Yazık ya evlilik iyi günde kötü günde değil mı? Seni bırakıp tatile gitmesi nedir ayrıca? Önüne bak bırak mutsuz olsn çünkü annesinin ağzına bakan bir erkeğin mutlu bir hayatı olamaz! Anca karşısında çok çirkef bir kadın olur ve kaynanayı adam ederse.

Merak etme gün gelicek daha mutlu olucaksin.

Şöyle düşün o kişiyle mutlu olabilir çünkü belki o hicbiseyden rahatsız olmaz sana batanlar ona batmaz. Yada erkekleri elinde oynatan tiplerdendir oynatır.

İnsanların bazı şeyleri yaşaması gerekiyor önüne gecemiyoruz malesef ne kadar tanıdığımız i zannetsek de tanınmıyor. Aslında bir laf var çok doğru " anasına bak kızını al" bu erkek evlad icinde geçerli. Aile kavramını değerlendirmek lazım. Evlenmeden daha kişilikleri oturmamış oluyor anlayamiyorsun. Yada gözlerde perde aşk tan. Ailesi ne kadar da olsa kendini belli ediyor.
Bir arkadaşım var yasadiklarinizin benzerini yaşadı. Onların çocukları doğdu 2-3aylikken baba evine döndü. İnan bu süreç daha zor. Evlat tabi ama en azından sizi mecburen birbirinize bağlayan bir çocuk yok. Yada çocuğa siz bakıp gününü gün eden bir adam yok. Bırakın ne hali varsa görsun. Takip etmeyin lutfen

Bu yaşadıklarınızı yaşayacağım için dava açıp boşanayacağım en kısa zamanda.
Siz o çocuk için niye üzülüyorsunuz ki evet belki tekrar evlenir ama o asalak hali ve vicdansızlığı baki bence. Belki kendi dengini bulur mutlu bile olur kendince tabi...
Siz onu unutun ve kendinize büyük bir iyilik yapın bu kadar değersiz değilsiniz çünkü.
siz o da dünyadaki tek erkek değil. Herkes de göründüğü kadar mutlu değil siz de kendi denginizi bulursunuz inş.

sen iyi kurtuldun sükret.

yaptıkları birgün cıkacak ondan en azndan kul hakkı var o karnındaki yavrunun bile hakkı kaldı onda diğer tarafta cıkacak insallh

Back
X