• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski eşimi niye kıskandım ki şimdi. Sinir oluyorum kendime çok kızıyorum

Niye kıskandım ki şimdi. O mutlu ben mutsuzum. Sinir oluyorum kendime. O değilmiydi maaş kartıma el koyan. Herşeyi, evde ne olduysa herşeyimizi gidip annesine anlatan. Sonrada annesiyle bana fırça çekmeye gelen. Kendi hesabında biriktirdiği ortak parayla gidip annesinin üstüne arsa alan. Altınlarımı ( içinde rahmetli babamdan kalan kolyem de vardı) vermeyip saklayan. Herşeyi geçtim düşük tehdidim varken, sürekli yatmam gerekiyoken beni yalnız bırakıp annesi ve kardeşiyle antalyaya tatile giden. İşte bu son nokta oldu bardağı taşıran.
Ne çok istemiştim bebeğimi yapayalnız düşürdüm yanımda yoktu. Aradım telefonuma bile cevap vermediler hiçbiri ne kendisi ne annesi. Suçum doktor kontrollerine kendimi gezdirme amaçlı gidiyomuşum.
Üstelik antalyaya giderken (çok kırılmış olmama rağmen belli etmedim) evden "seni seviyorum antalyayı öğreniym sen iyileşince de seni götürürüm" diye çıkan adam, bir saat sonra yoldan beni arayıp "sen kendini gezdirmek için doktora gidiyosun bundan sonra o çocuğu tek başına doğurursun kontrollere de tek başına gidersin" dedi. Peki noldu da değişti bir saatte. Suçum kontrole gittiğimde "iyi oldu çıkmamız biraz gezmiş hava almış oldum" demem ve bunu kv nin duyması. Ben kendimi gezdirmek için hamileliğimi kullanıyomuşum.
Sonrasında da bebeğimi kaybettim daha fazla o evde durmadım eşyalarımı toplayıp gittim. Buna rağmen tatilini yarıda bölüp gelmedi ve dava için onun tatilden gelmesini bekledik :)
Peki ben naptım da sevmediler beni. Düşünüyorum neydi suçum.
Maaş kartımı vermemek için iyilikle çok direttim olmadı KAVGA ETTİM ama olmadı verdim kartı.
Altınlarımı güzellikle istedim vermediler KAVGA ETTİM yine vermediler
Annesine herşeyimizi anlatmaması için kendine yalvardım güzellikle söyledim olmadı KAVGA ETTİM yine olmadı yine anlattı
Sonuçta ben hep KAVGA EDEN taraf oldum ve sevilmedim. Saygısız oldum hadsiz oldum.

Biz böyle evlenmemiştik. Ben para hesabı bilmezdim. Sen ben olayı hiç aklıma gelmezdi. Nöbetlerini tutardım karşılık beklemezdim.( Ama o benim nöbetimi tuttuğunda nöbeti başıma başıma kalkmıştı.)
Aklıma yaşadığımız güzel şeyler de geliyor ve çok üzülüyorum. Yağmurda denize girmemiz, aynı şarkıda aynı şeyleri hissetmemiz, sabaha kadar hiçbişey yapmadan sarılıp mehtabı izlememiz dans etmemiz sigaranın ilk tadına onun elinden bakmıştım( çokta yarlı bişey değil evet) ilk şarabımı onunla içmiştim offfff ben niye özledim ki şimdi onu aslında bana kızıcaksınız ama saftı benim kocam beni severdi. Annesi doldurmasaydı biz geçinirdik.
Şimdi biriyle görüşüyor. Kızı da tanıyorum. Güzel ve kariyeri olan birisi. Bana yaptıklarını o kızcağıza yapmazlar eminim. Peki benim suçum neydi. Niye benim günahıma girdiler. Onların tepetaklak ettikleri hayatımı, yarattıkları travmaları iyileştiremiyorum.
o kıza da aynısını yapmak isteyecekler eminim ama akıllı kızsa kv ye fırsat vermez, kocayı parmağında oynatır.

Şu erkek anneleri var ya hani arlarında olup biteni anlattıran
Ben anlamıyorum bu tipleri
Hoşlarına mı gidior, oğlum başka başka ,eee , sonra deyip anlattırmak
Allah bildiği gibi yapsın yuva bozanları

Canın çok yanmış ama üzülme hakkında hayırlısı buymuş.Bu adi insanları arkanda bırak.Kendimiz sen ,ben, maddiyat falan düşünmediğimizden başkasını da kendimiz gibi düşünüyor zannediyoruz.Kafamızda büyütüyoruz o kişiyi sonra fos çıkıyor.Senin kıymetini bilememişler.Artık kiminle ne ediyor ne yapıyor umursama hatta bunlardan kurtulduğun için şükret.Sen daha iyi bir hayatı hakediyorsun.

O anne başında olduğu sürece size huzur gelmezmiş zaten, artık hakkınızda hayırlısı

Haklısın kendime çok kızıyorum işte. Yaşanılası onca güzel şeyleri benimle olmadı o kızla yaşıycak düşüncesi belki de. Güzel hayallerimiz vardı sözde ama hiçbirini yapamadık. Ama eminim ki o ikinci eşi olucağı için el üstünde tutulucak bana yaptıklarını ona yapmıycak, bana yapmadıklarını ona yapıcak. Haksızlık gibi geliyo. Bizim hayallerimizi onunla yapıcak olması ve bikaç tane iyi hatıram canımı sıkan.

Belkide daha beterlerini yapacak. Bizim burada da vardı öyle bir herif. Evlendi 1000 tane eziyet kadına sonra kadın kaçtı gitti 2.sini aldı dedik ki mükemmel bi insan bu kadına asla yapamaz kalktı onuda en yakın arkadasının karısıyla aldattı sonra kavga kıyamet şimdi de ne oldugu belirsiz bi kadınla evli.

O yüzden ne olacagını bilemezsin.

O kız arastırmadan etmeden evlenip boşanmış bi adamla gözü kapalı evlecekmi şimdi ona şasırıyorum.

ağlattınız benii :KK43:

Ağlamayın, amacım o değil. Ama o kadar usandım ki bu tür düşüncesizliklerden.

Evli değilim, konuştuğum kişiyi de saygılı ve düşünceli biri diye mantıklı olduğu için düşünüyorum.

Sevmek sevilmek insanlar için artık sadece süresi dolabilecek maddi şeyler.

Bir de demiştiniz; mutlu görünüyorlar diye. Sizinle de ilk zamanlarda öyle görünüyordu "mutlu".

Haddime değil akıl vermek ama; şu erkekleri bize ters gelen bir şey yaptıklarında itelemeyi öğrenelim hayatımızdan. Bir sonraki için böyle olsun.
Ama şimdi asıl şey; tadını çıkarmak hayatın. :)

Siz çok özelsiniz. Her kadın gibi.

Ve mükemmel bir Anne olacaksınız inşallah; hakeden biriyle birlikte. :)

Hiç tanımadığınız ben; buna gönülden inanıyorum ve dua edeceğim.

Ağlamayın, amacım o değil. Ama o kadar usandım ki bu tür düşüncesizliklerden.

Evli değilim, konuştuğum kişiyi de saygılı ve düşünceli biri diye mantıklı olduğu için düşünüyorum.

Sevmek sevilmek insanlar için artık sadece süresi dolabilecek maddi şeyler.

Bir de demiştiniz; mutlu görünüyorlar diye. Sizinle de ilk zamanlarda öyle görünüyordu "mutlu".

Haddime değil akıl vermek ama; şu erkekleri bize ters gelen bir şey yaptıklarında itelemeyi öğrenelim hayatımızdan. Bir sonraki için böyle olsun.
Ama şimdi asıl şey; tadını çıkarmak hayatın. :)

Siz çok özelsiniz. Her kadın gibi.

Ve mükemmel bir Anne olacaksınız inşallah; hakeden biriyle birlikte. :)

Hiç tanımadığınız ben; buna gönülden inanıyorum ve dua edeceğim.
Benim için dediniz heralde. Çok teşekkür ederim.

Şu erkek anneleri var ya hani arlarında olup biteni anlattıran
Ben anlamıyorum bu tipleri
Hoşlarına mı gidior, oğlum başka başka ,eee , sonra deyip anlattırmak
Allah bildiği gibi yapsın yuva bozanları
Hatta kameraya kaydetmişti bikeresinde annesiyle beni çekiştirirken kameraya kaydı yapmış. Tesadüfen izledim :)

Hayir efendim, kayinvalide olmasa da boyle bir asalak karakter ile gecinemezdiniz. Gecinmemelisiniz.

Hataniz cok buyuk. Kavga edip her istediklerini yapmak yerine, hicbir istediklerini yapmadan bosanacaktiniz.
Gururunuz da, altinlariniz da, maas kartiniz da sizde kalirdi.
üzerine yazacak bir şey bulamadım
niye biz kadınlar her pisliği çekmeyi fedakarlık olarak görüyoruz bilmiyorum

ne güzel içindekileri anlatmışsın...inşallah yaşadığın bütün kötü günler ve anılar en kısa zamanda geçer .....çok mutlu olsun

Belkide daha beterlerini yapacak. Bizim burada da vardı öyle bir herif. Evlendi 1000 tane eziyet kadına sonra kadın kaçtı gitti 2.sini aldı dedik ki mükemmel bi insan bu kadına asla yapamaz kalktı onuda en yakın arkadasının karısıyla aldattı sonra kavga kıyamet şimdi de ne oldugu belirsiz bi kadınla evli.

O yüzden ne olacagını bilemezsin.

O kız arastırmadan etmeden evlenip boşanmış bi adamla gözü kapalı evlecekmi şimdi ona şasırıyorum.
Ben de şaşırdım. Kızın yaşı büyük biraz 37 38 yaşında filan belki de yaşım geçiyo evleniym psikolojisiyle kabul etti

senın kocan cokmu yakışıklı ve zengınkı karıyerlı güzel bır kız dul adamı tercıh edıyor?

Seni haketmemis hiç üzülme ve kiskanma...Değmez biri anlattigin kadariyla. ..hayatinda adam gibi adam biri olur inşallah. ..
Kisilikli bir adam olsaydi evinizin icinde olani biteni annesine yetistirmezdi ...tam tersi ailesiyle senin aranda denge kurmaya gayret ederdi...kişilikli bir adam olsaydı gebe karisini hem de düşük riski olan (!) evde birakip tatillere gitmezdi...
not:ne demek nobetini tutmak ?bence fazla fedakarlik yapmissiniz ki adam sizin icin nobet tutunca basa kakmis (erkek adama bak hele!) Bir daha ki ilişkinizde çok fedakarlik yapmayin..annesine neden arsa aliyor sizin paranizla? (yani olabilir de sizin rizaniz olmayınca

İyi de zaten şu an sıra o kızda... Siz ona içerleyeceğinize, o kız için üzülün. Kendiniz içinse şükredin. Zararın neresinden dönülürse kârdır.

Herşey dolduruş diyelim. Bebeğinizi tek başınıza kaybetmenizin bir açıklaması olamaz. Eşim beni seviyordu, saftı diyorsunuz da, bu kadar da saflık olmaz yani. Hiç mi aklı, iradesi yoktu bu adamın? Artık 5 yaşındaki çocuklar yönetilmiyor...

Basta boyle olur erkek mutlu çoğunlukla kadin mutsuz yada huzursuz ama inan bu durum degiscek hatta tersine doncek... yaran henuz cok taze.sende tuz basma olurmu film izle bol bol.yuruyuse cik arkadaslarinla buluş eglen gez toz

Adam onulmaz hatalar yapmis.bebeginizi dusunmemis,senin yaninda olmamis. Lutfen bunlari hatirla,telafi edilemiycek seyler oldugunun farkina var. Bebek.bu aman tekrar yapariz mi diycektin de.. bosanmakla iyi etmissin bence.. Annesinin beyniyle -varsa tabi- evliymissin sen. Erkekler yalniz basina analariyla birlikte kaldilarmi sanirim 1beyini ortak kullanmaya calisiyorlar falan. Sinir oluyorum. Bebe sanki bana kucuk sut bebesi. Analarinin dizinin dibinde degisiyolar hemen.
Kurtulmussun bence. Kendi hayatina bak,guclu ,senin arkanda herzaman durabilcek sumsuk olmayan saf da olmayan birini bulursun bence..
Ha ortalikta cokmu var cok da yok. Sanki herkesbuluyormus gibi konustum gerci.Ama sen KENDIN icin birseyler yap,hayatin duzene giricek.
Eski kocan,sadece aliskanlik yapmis baskabirsey degil. Unutabilirsn..

Back
X